Şimdi Ara

Mac için iBooks ve GarageBand güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Mac için iBooks ve GarageBand güncellendi


    Apple, Mavericks ile birlikte Mac sürümünü yayınladığı iBooks ve iLife paketinin sevilen uygulamalarından GarageBand'i güncelledi.

    Mac App Store üzerinden yayınlanan iBooks 1.0.1, bazı kullanıcıların karşılaştığı stabilite ve güvenilirlik sorunlarını gidererek uygulamanın performansını ve stabilitesini yükseltiyor. GarageBand 10'in yeni sürümü de hata gidermeleri ve iyileştirmeler ile öne çıkarken, yenilik açısından herhangi bir farklılık içermiyor.

    iBooks, işletim sistemiyle yerleşik geldiği için Mac App Store'da bulunmuyor ancak GarageBand'in Mac App Store'daki sayfasına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

    GarageBand - Apple

    Öte yandan iBooks'un da aralarında bulunduğu birçok yenilikle öne çıkan OS X Mavericks hakkında aşağıdaki bağlantıdan detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz:

    OS X Mavericks - Apple









  • Son birckac gundur Aplle urunleri icin "yok sucguncellendi, yok bucguncellendi." haberleri veriyorsunuz. Artik butun programlarin guncellenme haberini verirsiniz. Cok onemli bir olay cunku.

    Azicik diger teknoloji sitelerini takipcedin bari. Sizin vermediginiz onlarca onemli haber var. Ama sirf samimi ortaminiz icin en cok sizi takip ediyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.