w710i fotoğraf çekimini merak edenler için az önce çektiğim fotoğrafları gururla foruma taşıyorum. Daha önce w810i kullanan biri olarak w710i fotoğrafları daha kalitelidir diyebilirim. Yalnız hava bulutlu
ya arkadaşlar gerçekten çok müthiş ya bunun kamerası....acayip kaliteliymiş yani yaptığı çekimler öyle gösteriyo tamam o zaman walkman ın yavaşlığını geçtim son bişey soracam TAM EKRAN VİDEO İZLERKEN ÇOK KARELENME OLUYO MU (hani 176*220 ya)
ya arkadaşlar gerçekten çok müthiş ya bunun kamerası....acayip kaliteliymiş yani yaptığı çekimler öyle gösteriyo tamam o zaman walkman ın yavaşlığını geçtim son bişey soracam TAM EKRAN VİDEO İZLERKEN ÇOK KARELENME OLUYO MU (hani 176*220 ya)
Walkman yavaşlığı derken? tam anlayamadım abartılcak birşeyi yokki gayet hızlı bence tek sorunu resim geçiş ki onuda yeni modellerinde tatmin edici seviyeye getirmiş bulunuyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: melezsnape
Evet arkadaslar yaklaşık 1 sene kadar önce açtığım bu topiği paylaşım alanı olarak kullanmaya karar verdim bunun için yeterince w710i kullanıcısı olduğunu düşünüyorum Teşekkürler; İyi forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 16 Haziran 2007; 8:40:16 >
W710i paket içeriği; 512 MB Hafıza Kartı Kol Bandı Data Kablosu Kulaklık Şarj cihazı Usb kblosu Batarya Kullanım kılavuzu Yazılım cd si
Telefonda tam ekran video izlerken karelenme olup olmaması izlediğiniz videonun formatına bağlı olrak değişiklik gösterir. Örneğin 3gp video izlerken karelenme gözlenir ancak mp4 videolarda bu oran minimum düzeye düşer. Ayrıca kendi çektiğiniz vidoları izlerkende karelenme mevcut olacaktır sonuçta bu telefon 3gp video çekiyor... Eğer kaliteli video çeken bir telefon istiyorsanız w710i sanırım sizin için yeterli olmayacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 16 Haziran 2007; 19:36:39 >
Bu telefonu almaya niyetlenenler ya da alanlar için söylüyorum, Telefonda kapak üzerinde tuşların bulunduğu yerde kapak etrafını dolaşan yumuşak plastik malzeme eğer çok dikkat etmezseniz (benim gibi :P) yerinden çıkabiliyor beli bir zaman sonra.
Kapak üstündeki tuşları kullandıkça belli bir zaman sonra ust kısmından açılmaya başlıyor.
Aşırı dikkat etmeniz ve çoluk çocuk eline kesinlikle vermemeniz tavsiye edilir.
Benim gibi sinir yapıp kopan malzemeyi parça fincik etmeyin
Bu söylediğim telefonu kötülemek için değil. sadece tecrübe ettiğim içindir. Yoksa telefon super
Arkadaşlar bu telefon mu yoksa w810i mi sizce hangisi bunun şekli çok hoşuma gitti yani kalitesi w810 yakınsa alınır yani. Gerçi arada bir 100 ytl oynuyor ama şekil hoş yani. Cevaplarınızı bekliyorum.
Asus Maximus II Formula, İntel Q9550 (e0), kingston hyperx 4 gb 1066 mhz, WD 500 gb c.b., HIGH POWER ABSOLUTE 750 watt, AEROCOOL V12XT, BENQ E2200HD, Tul Vtx hd 4870 1 GB Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro Fan, Asus Tv Kartı, Asus Wi-Fi
Bu telefona alternatif olarak ben z710i'yi görüyorum, kasası tamamen aynı ama z710i siyah ve çok şık...
Özellik olarakta adımsayar yok, birde kalori ölçer yok z710i'de, ama kaloriölçer denen özellik saçmalık zaten, çünkü her insanın vücudundaki kas yapısı farklıdır... Bunu ölçmesi imkansız... Arabayla giderken sallansanız bile adımsayar adım sayıyor bu arada...
Uzun lafın kısası, özelikten çok görünüm olarak tercih edilecek bir telefonsa bu, siyah z710i olanı daha güzel... Zaten flash tema olarak w710i menüsünü yükleyebiliyorsun ona da...
ben w710i alalı 2 3 hafta oldu, mig33 bir de birkac java yukledim. yukledikten sonra mı yoksa daha once mi oldugunu anlayamadigim bir hata ile karsilastim. kamereyı calistirdigim zaman ekrana "Bir başka uyg. çalişiyor. Uyg. kapatın, ve kamerayı çalıştırın" yazısı geliyor, çalışan uygulamalara baktıgımda aktif bir program da yok... konu ile ilgili yardımcı olabilecek var mı?
w710i için flaş tema vs gibi programları nerden buluruz,bende w710 uma sıkıntı içermeyen bazı uygulamaları ilave etmek istiyorum.mıg 33 yükledim ve sorunsuz kullanılıyor.ancak neye baglı kontör atıyor bilmiyorum?,onun dışında ne gibi temalar yüklenebilir eklenebilir ?
Contranarya TERBİK EDERİM. GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLMAMIŞ. AMA SÜPER BİR ÇALIŞMA OLMUŞ. YOKSA SEN SONY ADINA MI ÇALIŞIYORSUN? ŞAKA BİR YANA BEN BU TELEFONU EPEYDİR DÜŞÜNÜYORUM. TEK ÇEKİNCEM BATARYASI GERÇEKTE NE KADAR UZUN GİDİYRO? KULLANICISINDAN ÖĞRENMEK LAZIM. AMA BANA FİKİR VERECEK BİR KULLANICI DA HENÜZ KARŞIMA ÇIKMADI. MALUM FABRİKA VERİLERİ HER ZAMAN FARKLI OLUYOR..
Batarya tüketimi tabiki telefonun kullanımına göre değişir. Mesela günde ortalama olarak 3-4 mp3 dinlemek bir kaç fotoğraf çekmek biraz da görüşme yapabilme vs. vs. bu şekilde en az 3 gün gidiyor. Bazen 5 günü bulduğu zamanlar da oluyor
Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bir de bu telefonların alarmı ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Alarm saati her gün yeniden programlamak mı gerekiyor yoksa haftalık gün gün planlanabiliyor mu?
Telefonda 5 ayrı birbirinden bağımsız alarm var. 5 ayrı alarm sinyalı belirleyebilirsin, peroyodik olarak haftanın günlerini seçebilirsin atıyorum pazar günleri çalmasın diye ayarlayabilirsin. Hergün ayarlamak zorunda değilsin bir kere ayarladın mı tamamdır 5 ayrı alarm olması çok iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BLL** -- 19 Ekim 2007; 10:46:42 >
BLL arkadaşım süpersin. bu güne kadar bu telefonlarla ilgili aldığım en net cevap. çok teşekkür ederim. Ama bataryalrı ile ilgili tereddütüm ne yazik ki hala gitmedi.
Arkadaşım ilgine teşekkür ederim. sanırım iyi bir telefon için de fazla kurcalamamak gerekir. Bulunduğum bölge itibarı ile sık sık şarj imkanı bulamıyorum. Ama şık da bir telefon istiyorum. Herhalde herşeye rağmen bu ikisinden birisini alacağım. Tekrar teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben w200i kullanıyorum. w710i almaya karar verdim. fiyatıda beya düşmüş. 312 ytl Size şunları sormak istiyorum. Bu telefon çıkalı 2 yıl olacak sizce paramın karşılığını verecek bir telefon mu? w200i deki gibi her türlü kulaklık takılabiliyormu. yani aracın kaset kitine bağlayabilirmiyim. Şarj cihazları birbirine uyarmı?
Contranarya İnceleme çok güzel olmuş teşekkürler... w710i sahibiyim...Telefonumu seviyorum Symbian'daki neredeyse herşeyi yapabiliyorum ve Symbian telefonlar kadar yavaş değil bu benim için çok önemli bi özellik =)... Sormak istediğim birkaç şey var.. 1. Kamerayı açıp yakınlaştırmak istediğimde Bu modda yakınlaştırma yapılamaz diyor.... Halbuki video modunda yakınlaştırmayı yapıyor.... 2. ise videolar'ı yan yatırıp tam ekran izleyebilir miyim ?
Ben olsam alırdım..x) Biraz araştırırsanız patch acoustic gibi şeylerin yapılabiliceğini de görürsünüz x) Mesala ben acoustic yükledim sesi gayet net ve yüksek..x) Birkaç de patch attım kontrast ayarını %10'a kadar düşürebilmek gibi.. Tek sorunu ise; Yön tuşlarının ve ortadaki tuşun üzerindeki kaplamanın zamanla kalkması..
bence berbat bir telefon zamanında fazla bilgim olmadan 550tlye altım. şimdi çok pişmanım. çok iyi bir kullanıcı olmama rağmen(telefonu dışarı çıkınca zaten yanıma almıyorum. buna kopmaya başlıyor. ve gri boyası da çıkıyor. beyaz kısmında da bir leke oluştu. tavsiye etmiyorum nokia alın daha iyi