SonyEricsson yavaş yavaş birtakım özellikleri kısmaya başladı..Bundan hiç hoşlanmadım ve doğru değil zaten..Bu telefon çok hoş ve kaliteli birşeye benziyor, dayanıklı olması gerçekten çok iyi ama S.E'nin AF siz kamera koyması vsvs. doğru değil.Yıllardır bizi kaliteli kameraya alştırdı ama artık sukoyuveriyor..
abi doğru sölüyosun aynen katılıyorum kamera olayında mesela k750-w800-w810 tellerdeki mercekler aynı ama resim kalitesinde fark var mesela bundaki kamerada aynı ama adamlar bu seferde bu telefonada af koymamış telefonlar özelikkleri bakımından değilde sadece dış görünümleriyle yenileniyo şu dönemlerde
quote:
Orjinalden alıntı: Teknode
SonyEricsson yavaş yavaş birtakım özellikleri kısmaya başladı..Bundan hiç hoşlanmadım ve doğru değil zaten..Bu telefon çok hoş ve kaliteli birşeye benziyor, dayanıklı olması gerçekten çok iyi ama S.E'nin AF siz kamera koyması vsvs. doğru değil.Yıllardır bizi kaliteli kameraya alştırdı ama artık sukoyuveriyor..
Ya benim sony ericsson u sevme sebebim nokia gibi haftada 2-3 telefon çıkarmamasıydı ama maalesef görüyoruz ki se de gitgide nokia ya benzemeye başladı inşallah bir an önce düzeltir kendisini yoksa k750i w800i w810i ve w900i efsane olarak kalıcaktır...
quote:
Orjinalden alıntı: atorce
sonyericsson kabuk değiştiriyo bu geçiş dönemi olsa gerek eminim yakında çok güzel tellerle karşımıza çıkacaktır yani inşallah
Ya benim sony ericsson u sevme sebebim nokia gibi haftada 2-3 telefon çıkarmamasıydı ama maalesef görüyoruz ki se de gitgide nokia ya benzemeye başladı inşallah bir an önce düzeltir kendisini yoksa k750i w800i w810i ve w900i efsane olarak kalıcaktır...
quote:
sonyericsson kabuk değiştiriyo bu geçiş dönemi olsa gerek eminim yakında çok güzel tellerle karşımıza çıkacaktır yani inşallah
yok yok kalmaz bana kuşlar söledi bence güzel teller yapıcak SE inşallah ama şimdilik böle neden anlamadık valla
Ya hocam aslında hiçbişe yapmasa bile olur bak sana şunu söyliim k750i nin ekranını biraz daha büyültüp hoparlörleri çift. , kamerasını 3 mp yapıp(2 mp olsada yani hiç değiştirmeseler bile olur) bide joystick ini kaldırsınlar al sana bi tane daha efsane telefon yani se bunları yapmalı aşmalı artık nokia stratejilerini
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya
quote:
yok yok kalmaz bana kuşlar söledi bence güzel teller yapıcak SE inşallah ama şimdilik böle neden anlamadık valla
bencede öle ama işte bu aralar biraz aynı çıkartıyo senin dediğin gibi k800i dicem ama ondada ses aynı sadece kamera olayı farklı umarım tamamiyle yeni nesil bi tel çıkarır SE
Umarım öyle olur bide biz bunları derken tüm telefonları symbian çıkarırsa se o zmn ne olur tahmin bile edemiyorum
quote:
bencede öle ama işte bu aralar biraz aynı çıkartıyo senin dediğin gibi k800i dicem ama ondada ses aynı sadece kamera olayı farklı umarım tamamiyle yeni nesil bi tel çıkarır SE
Umarım öyle olur bide biz bunları derken tüm telefonları symbian çıkarırsa se o zmn ne olur tahmin bile edemiyorum
quote:
hey gidi günler elimde 3110 sokaklarda fink atardım bir zamanlar o zamanlar özellikmi vardı be ya
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya
Öyle bir telefonu hiçbir zaman göremeyeceiz hocam emin ol
quote:
Orjinalden alıntı: Besiktas1903
aslında yenisiyle eskisiyle şimdiye kadar gelmiş geçmiş ne kadar özellik varsa hepsini tek telefonda toplasalar çok güzel olurdu
ewt yaw a1018 le hava mı atlır yaw işte o zamanlar atılıyordu hiç bi özellik yoktu ne güzel bee kimsede bi özellik beklemiyodu ama teknoloji işte öle bi telde biz göremeyizde torun torba felan görebilir
Ya arkadaslar sonucta Se bu modeli, sporcular icin düsünmüs. Kamerasina auto fokus koymamis ama fitness özellikleri koymus. SE yeni cikardigi bi telefona bütün özellikleri koysadi diger modellerini nasil satacakti. Auto focus olmasada, walkman serisi bir telefon icin gayet basarili ve güzel bir telefon bence. Kolda tasinabilir olmasi, kulakligi, ackapa olmasi ve tuslar cok güzel. Telefon 1 gb a kadar kart destekliyormus. Bunu niye öyle yaptilar onu bende anlayamadim...
Fujitsu Siemens P4 3.6 GHz || 400 GB || Microsoft Windo s XP Media Center Edition || ATI RADEON X800 || Sony SDM-HS75P 17'' || Epson Photo RX425 3 in 1 || Tevion 5.1 Speaker || Logitech M-BQ85 Laser Cordless Mause || Microsoft Digital Media Pro Keyboard || SE W900i || Nokia N82 || Iaudio Cowon X5L 30 GB || Nikon D100 Professionel ||
bence güzel telefon gerek özellikleri gerekse dizaynı bakımından gayet tatmin edici bayan telefonu gibi gözüküyor diyosnz ama ben katılmıyorm tanıtımında bayan kullanıldığı içindir blkide
bence güzel telefon gerek özellikleri gerekse dizaynı bakımından gayet tatmin edici bayan telefonu gibi gözüküyor diyosnz ama ben katılmıyorm tanıtımında bayan kullanıldığı içindir blkide
@Contranarya kardeşim;alakası yok,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanmavzer -- 4 Eylül 2006; 13:58:01 >
arkadaşlar bende W710 aldım ancak tukcell hattımı takınca üstte sinyal seviyesinin olduğu yerde E harfi çıkıyor sanırım EDGE anlamına geliyor. Bu işaret batarya harcıyormu veya Nasıl kaldırılıyor.
arkadaşlar çook öemli bişi soracam bu telefonun ses kalittesi w810 i ile aynı mı geçyo mu resimlerde gördüğüme göre daaha yüksek olması lazım çıkan sesin çünkü 4 hoperlör
arkadaşlar çook öemli bişi soracam bu telefonun ses kalittesi w810 i ile aynı mı geçyo mu resimlerde gördüğüme göre daaha yüksek olması lazım çıkan sesin çünkü 4 hoperlör
4 hoparlör mü? ...kapaktan 4 delikten çıkışlı olmasın....2 hoparlörlü duydum da 4 hiç görmedim!!!
yaa w710i kullanıcıları telefonun çektiği bikaç rsim koyabilirler mi bide hangi yönünü seviyolar hangi yöünü sevmiyolar bi söylesinler lütfenn...şimdiden teşekkürler(diğer resimlere baktımda kesmedi beni )
yaa w710i kullanıcıları telefonun çektiği bikaç rsim koyabilirler mi bide hangi yönünü seviyolar hangi yöünü sevmiyolar bi söylesinler lütfenn...şimdiden teşekkürler(diğer resimlere baktımda kesmedi beni )
yaw işte ben kullanmıyorum ama elini titetmezsen ya da yakın çekim yapmazsan kamerası iyidir...ancak bırak kapağı falan w810i al...sonra kafanı taşlara vurma!!!
ya aslında bu bana yeter ya ne biliyim w810 çok sade geliyto bana bunun w810 i den geri kalan kısmı bitek autofocks ve macro bide 3 gb galiba e kamerası pekde önemli deil idare çeksin yeter e hafızada bana 1 yeterde artar