1.YÖNTEM KARIŞIK BİR YÖNTEM İNTERNET PROFİLİ.......İNTERNET AKIŞ SEÇENEĞİ...........İNTERNET JAVA...........................İNTERNET SEÇİNİZ 1.ADIM http://www.yamigo.com/index.php?option=com_registration&task=register üye olunacak 2.ADIM....burada msn,icg,aol,yahoo bilgileri şifreleriyle istenecek yandaki fetch contacts? kutucukları işaretlenirse oradaki kontakt listenizdeki kişler telefona eklenecek
BU İLK 2 ADIMLA YAMİGOYA ÜYE OLDUKTAN SONRA GELELİM TELEFONDAKİ AYARLARA
3.ADIM...MESAJLAR ARKADAŞLARIMA GİRİLİP HESAP OLUŞTURULACAK 4.ADIM...BURADA KULLANICI ADI YAMİGO ÜYELİĞİNİZ YAZILACAK 5.ADIM..ETKİ ALANINA yamigo.com olacak,ŞİFRE YAMİGO ŞİFRESİ 6.ADIM...SUNUCU http://www.yamigo.com/wv/control BU İNTERNET PROFİLİNDE OLMALI 7.ADIM...OTOMATİK GİRİŞ AÇIK OLACAK 8.ADIM BAĞLANTIYA İZİN VER..HER YERDE OLACAK KULLANICI EKLEME SEÇİM-KAYIT EKLE SUNUCUDAN ÇIKAN SORUYA EVET DEYİN KULLANICI ADINA AŞAĞIDAKİLER YAZILACAK TAKMA AD UYDURUK OLABİLİR ICQ için:icgno@aim.net MSN için:kullanıcıadı@hotmail.com@msn.com(hotmail yerine mynet vb yazılabilir hangisi ise) AOL için:aolid@aim.net YAHO için:kullanıcıadı@yahoo.com
internet profili..............internet java.......................internet akış seçeneği.......internet seçilir
W710i paket içeriği; 512 MB Hafıza Kartı Kol Bandı Data Kablosu Kulaklık Şarj cihazı Usb kblosu Batarya Kullanım kılavuzu Yazılım cd si
W710i de symbian yok ancak...
Symbian ile yapılabilecek işlemlerin birçoğunu yapmak mümkün A-MSN...................................................PROGRAMI VAR B-DOSYA YÖNETİCİSİ............................KENDİNDEN VAR C-TAM EKRAN RESİM..............................KENDİNDEN VAR D-TAM EKRAN VİDEO KAYIT....................KENDİNDEN VAR E-SINIRSIZ VİDEO KAYIT.......................KENDİNDEN VAR F-MP3 KALİTESİ.....................................KENDİNDEN VAR G-RESİM VE VİDEO EFEKT-ÇERCEVE.......KENDİNDEN VAR H-RESİM ÇERCEVE-EKLEME.....................KENDİNDEN VAR I-ÇAĞRI ENGELLEME...............................SINIRLI KENDİNDEN VAR J-OYUN-TEMA.........................................EKLENEBİLİR I-E KİTAP...............................................PROGRAMI VAR K-BT MESAJ............................................KENDİNDEN VAR L-İNTERNET............................................KENDİNDEN VAR,AMA OPERA MİNİYLE DAHADA İYİ
1.ADIM...........CEPTEN mini.opera.com a girilip program indirilir 2.ADIM............PROGRAM UYGULAMALARA ATILIP ÇALIŞTIRILIR 3.ADIM............KOLAYCA İNTERNETE BAĞLANILIR 4.ADIM.............GPRS İNTERNET AYARLARI UYGUN OLMASI GEREKİR MENÜ-BAĞLANTI-DATA İLETİŞİMİ-DATA HESABI YENİ HESAP-GPRS DATA SEÇİLECEK İSİM....................TURKCELL İNTERNET APN.....................İNTERNET KULLANICI AD......YOK ŞİFRE..................YOK DAHA SONRA İNTERNET PROFİLİ-YENİ PROFİL İSİM.....................İNTERNET KUL.HESAP............AZ ÖNCE OLUŞTURULAN TURKCELL İNTERNET SONRA JAVA....................TURKCELL İNTERNET AKIŞ....................TURKCELL İNTERNET
Tempoyu yakalatın. Sevdiğiniz müziği istediğiniz her yere götürün. FM radyo ile 24 saat eğlenceye ulaşmak mümkün.
W710i, hızlı yaşam stilinize uyum sağlar. Aktif stereo kulaklık seti ile hiçbir ritmi kaçırmazsınız. Benzersiz sağlık uygulamaları, yürüdüğünüz mesafenin kaydını tutar.
Anı yakalayın ve paylaşın. W710i'de ayrıca 2 megapiksellik video kayıt özelliği olan kamera da vardır.(maalesef A.F bulunmamaktadır arkadaslar )
W710i, şık, çok yönlü aynı zamanda istiridye kabuğu tasarımına sahip bir telefondur Aktif Walkman® telefon W710i Walkman® telefon hızlı yaşam tarzına göre tasarlanmıştır. İster açık havada isterseniz iç mekanda egzersiz yapmayı tercih edin, hiç fark etmez; formda, zinde ve bağlantıda kalmayı seviyorsanız, W710i mükemmel bir arkadaştır. Tam Walkman® seti Yolculuk esnasında müziğin keyfini çıkarmanız için gereken her şey W710i setine bulunmaktadır. W710i ile birlikte gelen Müzik yönetme yazılımı ve USB kablosu ile PC'den Telefona müzik aktarımı çok kolay. 460* şarkıya kadar yeri olan 512MB Hafıza Kartı Micro™ (M2™) ve aktif stereo kulaklık seti de vardır. W710i Walkman® ile müziğinizi düzenleyin ve müziğin keyfini çıkarın.
* Şarkı sayısı, şarkıların 96 kbps'lik eAAC+ formatında (her şarkı yaklaşık 1MB ) olduğu varsayılarak verilmiştir. Zinde kalma uygulamaları Formunuzun zirvesinde kalın; W710i, performansınızı kaydetmenize yardımcı olan uygulamalarla birlikte gelir. Koşu pistinde, hızı ve mesafeyi ölçebilirsiniz. Yürürken ise, hareketlerinizi ölçmek için tüm gün adım sayacınızı açık tutun. Tüm bu özelliklere ek olarak telefonunuzda bir kalori sayacı bulunmaktadır. Kaliteli resimler 2.0 megapiksel kamera ile kaliteli resimler çekin. 2.5x dijital zum ile yakın plan çekim yapabilirsiniz. Hareketli bir şeyler yakalamak istediğinizdeyse, video klip kaydedebilirsiniz. Sporcular için mükemmel bir tercih! W710i setine aktif kol bandı konmuştur. Kol bandını Telefonunuza takın ve kolunuza geçirin; işte, kendinizi yola vurmaya hazırsınız. Egzersiz yaparken müziğinizin zevkine varın. Şarkı listesi seçin veya FM radyodan en sevdiğiniz radyo istasyonunu ayarlayın.
Temel özellikler MP3, AAC, AAC+, eAAC+ dosya biçimlerini destekler RDS FM Radyo Aktif stereo kulaklık seti 512MB Hafıza Kartı Micro™ (M2™) Eksiksiz Walkman müzik deneyimi Zinde kalmak için uygulamalar
Ekran 262.144 renkli TFT 176x220 pixel
Harici ekran 4 greyscale STN 128x128 pixel
Ses 72 ton polifonik ses Melodiler (MP3/AAC)
Hafıza Memory Stick Micro™ (M2™) desteği Phone memory 10MB*
*Telefonun ön yapılandırmasına bağlı olarak gerçek telefon belleği değişiklik gösterebilir.
Şebekeler EDGE GSM 850 GSM 900 GSM 1800 GSM 1900
Mevcut renkler Performance Graphite Hatha Violet
Boyutlar 88 x 48 x 24.5 mm 3.4 x 1.9 x 1 inç
Ağırlık 101 gr 3.6 oz
Özellikler
Görüntü 2 megapiksel kamera 2,5xDijital zum Akıcı Görüntü Dahili kamera Duvar kağıdı animasyonu Macromedia Flash Lite™ Resim web günlü?ü Resimli duvar kağıtları SVG Tiny 1.1 Video Klip Video kaydetme VideoDJ™ Vizörlü ekran
Mesaj Bas-Konuş E-posta yolla Email MMS (Multimedya Mesajlaşma Sistemi) Ses kaydedici (Ortam sesleri) Tahmini metin girişi Uzun SMS (Metin Mesajı)
Eğlence 16 ton polifonik zil sesi 3B oyunlar Java Mega Bass™ (Sony Corporation'ın ticari markasıdır) Melodi besteleyici/MIDI (Müzik DJ) Melodiler (MP3/AAC) PlayNow™ Uçuş modu Yüklü Oyunlar FM radyo Multimedya Çalar TrackID™
Bağlantı Bluetooth™ EDGE GPRS Hızlı port Kızılötesi PC Senkronizasyonu USB desteği USB geniş depolama
Internet Modem NetFront™ Web Tarayıcısına Erişim RSS yayınları
...Ayrıca arkadaslar telefonun almanyada 350€ civarı çıkması bekleniyor ...Verdiği bilgiler ve yaptığı yardımlar için @Alamanyadan nickli abimize çok teşekkür ediyoruz
Telefonun iç ve dış mekan çekim performansı İç Mekan Dış Mekan . . . . . . . @**BLL** nickli arkadaşımızın çektiği fotoğraflar Puslu havada...
. . Güneşli bir günden...
Görüldüğü üzere w710i AutoFocus özelliğine sahip olmamasına rağmen gayet tatmin edici fotoğraflar çıkarabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 16 Haziran 2007; 8:36:47 >
harika inceleme telefonda çok güzel foto kalitesi gayet tatmin edici teşekkürler sercan edit: o fotoyu kim çektiyse bravo elini tam kameranın önüne koymuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 28 Temmuz 2006; 13:55:58 >
harika inceleme telefonda çok güzel foto kalitesi gayet tatmin edici teşekkürler sercan edit: o fotoyu kim çektiyse bravo elini tam kameranın önüne koymuş
Hepinize çok teşkkür ederim arkdaslar bu arada bi kaç resim daha ekledim topice..iç ve dış mekan çekimlerinde daha tatmin edici fikirler elde edebilirsiniz Edit:Harf hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 28 Temmuz 2006; 14:40:48 >
Eline saglik kardesim güzel incelem olmus Walkman serisi telefon olarak ses kalitesinin güzel olacagina süphe yok. Hele hele yaninda gelen kulaklilarda cabasi. Birde kolda tasimak icin üretilen kemr cok tatli duruyo.
Dis mekanda cekilen fotolar tatmin edici. Tus takimida mesaj yazimi icin oldukca kullanisli. Hanima hediye almayi düsünüyorum bir tane
Fujitsu Siemens P4 3.6 GHz || 400 GB || Microsoft Windo s XP Media Center Edition || ATI RADEON X800 || Sony SDM-HS75P 17'' || Epson Photo RX425 3 in 1 || Tevion 5.1 Speaker || Logitech M-BQ85 Laser Cordless Mause || Microsoft Digital Media Pro Keyboard || SE W900i || Nokia N82 || Iaudio Cowon X5L 30 GB || Nikon D100 Professionel ||
@Contranarya Çok sağol dostum uzun zamandan beri gördüğüm en iyi incelemelerden birisiydi zaman harcayıp uğraştığın için çok teşekkürler ne zaman gelicek bunlar bunun hakkında bi bilgin varmı?
çok sağol hocam söyledklerin için Bu arada çıkış tarihini tam bilmiyorm ama S.E resmi sitesinde pek yakında diyo=)
quote:
Orjinalden alıntı: Bulu!
@Contranarya Çok sağol dostum uzun zamandan beri gördüğüm en iyi incelemelerden birisiydi zaman harcayıp uğraştığın için çok teşekkürler ne zaman gelicek bunlar bunun hakkında bi bilgin varmı?
yalnız bir hususu belirtmek istiyorum inceleme yapan arkadaşların hepsinde bu eksiklik var çektiğiniz resimlerin orjinal boyutlarını zip dosyası halinde koyarsanız daha iyi olur gerçek boyutları küçültülmüş boyutlardan daha açıklayıcıdır kalite için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 29 Temmuz 2006; 11:27:40 >
Var sanırım flash tema olayı olmasada barış halleder(cellat )ya bide sizin w810i lere yarın bugün çıkıcak flash tema olayı yabancı forumlarda bayaa bahsi geçmeye başladı..takip ediyorm bn sn takma kafana ..
quote:
Orjinalden alıntı: Besiktas1903
abi gerçekten hoş görünüyo işallah bu flash tema olayı bu telefonda mevcuttur biz kullanamıyoz bari yeni alacak arkadaşlar yararlansın
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya
Yok hocam bnm bayaa hoşuma gitti şişman flnda deil bnce ya bi cıksında piyasaya o zmn detaylı olaraktan bakıcaz
quote:
Orjinalden alıntı: Besiktas1903
sercan sanki biraz şimşam gibi geldi bana bu telefon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 29 Temmuz 2006; 11:28:42 >
Ya o bıraksada geri döner bnce k750i i satan geri dönüyo çünkü bu arada @PHI hocam atladım o olayı ya kusura bakma ilerleyen günlerde zaman olunca yapıcam inş aklımda
yok bu telefon güzel ama makro yok galiba biraz kısılmış galiba özellikleren ama benim gibi spor yapanlar için güzel seçenek takılmaz sağa sola kayış güzel düşünülmüş..
ya sanırım 5500 a karşılık olarak dizayn edilmiş bir telefon bu ama daha üstün özellikli olarak foto ve diğer özellikleriyle oldukça yeterli bence se iyi düşünmüş bu modeli
quote:
Orjinalden alıntı: atakansah
yok bu telefon güzel ama makro yok galiba biraz kısılmış galiba özellikleren ama benim gibi spor yapanlar için güzel seçenek takılmaz sağa sola kayış güzel düşünülmüş..
valla abi kim derdi w810'un fiyatı 1000 ytl'yi görecek diye herkes 800-850 civarı bekliyodu aslında öylede çıktı ama şimdiler 1000 civarı işallah uygun olur fiyatı kardeşime alalım bu telden arada bende kullanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktas1903 -- 29 Temmuz 2006; 11:48:56 >
Ya bende anneme düşünüyorm bu telden ama bakıcaz işte ..bide şöyle bi durum var w810i nin çıkış tarihi tam kurların fln tam altüst olduu tarihe denk gelmişti şu aralar piyasalar biraz toparlanıyo yani 1000 ytl üzeri olmaz diye düşünüyorum umarım yanılmam
ayrıntılar için tşk bu arada telefonun kulaklığıda ayrı bi karizma kolay kolay çıkacak tipten değil yani
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya
Performans (şebekeye ve telefon kullanımına bağlı) ŞebekelerKonuşma süresi (en çok)Bekleme süresi (en çok) GSM 850 10 saat 0 dak 350 saat 0 dak. EDGE 10 saat 0 dak 350 saat 0 dak. GSM 900 10 saat 0 dak 350 saat 0 dak. GSM 1800 10 saat 0 dak 350 saat 0 dak. GSM 1900 10 saat 0 dak 350 saat 0 dak.
BaRIsH mekan: kütahya referanss:marmara!i,enginerdi,h!j@cker,emrah_tr,s!nan,dimni,herby,buyuksoy,acizim,oobarey,canozudogru,talip333,nafizkutlu,ADAM,cosibik...bi iki tane daha war ama unuttum...
Arkadaslar benim merak ettigim, telefonun kapagi, yanindaki buton sayesindemi aciliyo yoksa elimizle kendimiz mi aciyoruz. 6131 modeli öyle mesela, insallah buda öyledir. Basinca schlak diye acilsin.
Fujitsu Siemens P4 3.6 GHz || 400 GB || Microsoft Windo s XP Media Center Edition || ATI RADEON X800 || Sony SDM-HS75P 17'' || Epson Photo RX425 3 in 1 || Tevion 5.1 Speaker || Logitech M-BQ85 Laser Cordless Mause || Microsoft Digital Media Pro Keyboard || SE W900i || Nokia N82 || Iaudio Cowon X5L 30 GB || Nikon D100 Professionel ||