Şimdi Ara

Güncelleme sonrası çok yavaş açılmaya başladı SSD'Li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarım asus n56vz 4402h ve 256 gb lık ssd taktım. Güncelleme olmadan önce 10 saniyede açılıyordu en geç. Ama kendi kendine güncelleme yaptı yeniden başlat dedi bende "Daha sonra yeniden başlat" seçeneğini işaretledim. Sonra bilgisayarı kapattığımda yapılandırılıyor bilgisayarınızı kapatmayın yazdı. Sonra yeniden açtığımda yapılandırmaya devam etti. İşte onsan sonra artık bilgisayar en erken 25 saniyede açılıyor LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN.

• Dostum güncellemelerden sonra belli bir süre dediğin gibi geç açılıyor benim bigisayar da fakat sonra o süre yine kısaıyor. Ben Sadece önemli güncelleştirmelerin yüklenmesine izin verdim bu performans sorunu yaratmadı şuana kadar bende . Eğer hızında düzelme olmaz ise hiç vakit kaybetmeden servise yolla ve işletim sistemini tekrardan kursunlar recoveryi kendin yaparsan pc dahada yavaşlıyor deneyip gördüm.Sonra sende benim gibi sadece önemli güncelleştirmeleri aktif yaparsan performans sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Servise yollamaktan çekinme benim gibi sonradan pişman olma :)
  • Valla arkadaşım bende bilmiyorumki benim bilgisayardaki win8 de sorun falan çıkmış o yüzden programlar aktifleştiriyorum Etkinleştirmede hata veriyor. Birde ssd takılı olduğu için garanti dışı kaldı :D
  • Ben sorunu hallettim arkadaşlar asus live chatten yardım ettiler. Dosyaları kaybetmeden bilgsiyarı sıfırladım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.