Şimdi Ara

BJK-GS (SÜPER KUPA TOPİĞİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaşı hazırlık maçında gördük, izledik seyrettik ve bende Galatasaray'a 3 ihtimal veriyom 3-1 4-2 4-1 bu skorlardan biriyle Beşiktaş'ı yenicez....
  • Hazırlık maçı bence ölçü değil, keza sizin Bursa maçını ele alırsak bizde çok kesin konuşabiliriz. Ancak derbyler her türlü sonuca açık, tahminim biz alırız.

İyi olan kazansın
  • Maça Fazla İlgi Yokmuş Gurbetçilerimizden
  • Nobreden Mesaj Var: "Cimbom beni iyi tanır"
    Sürpriz bir harekât sonrasında Fenerbahçe’den Beşiktaş’a transfer olan Marcio Nobre’den Galatasaray’a gözdağı...

Marcio Nobre'den Galatasaray'a gözdağı... Sarı-Lacivertli forma altında Cim Bom'a her sezonda bir gol atan Sambacı, "Bu tür maçlar çok önemli. Hele hele işin içinde bir de kupa varsa... Galatasaray beni çok iyi tanır, elbette ben de onları. Kesinlikle biz kazanacağız" ifadelerini kullandı. Diğer Siyah-Beyazlı oyuncular da en az Nobre kadar iddialıydı.

Kaynak:Kartalhaber
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Nobreden Mesaj Var: "Cimbom beni iyi tanır"
    Sürpriz bir harekât sonrasında Fenerbahçe�den Beşiktaş�a transfer olan Marcio Nobre�den Galatasaray�a gözdağı...

Marcio Nobre'den Galatasaray'a gözdağı... Sarı-Lacivertli forma altında Cim Bom'a her sezonda bir gol atan Sambacı, "Bu tür maçlar çok önemli. Hele hele işin içinde bir de kupa varsa... Galatasaray beni çok iyi tanır, elbette ben de onları. Kesinlikle biz kazanacağız" ifadelerini kullandı. Diğer Siyah-Beyazlı oyuncular da en az Nobre kadar iddialıydı.

Kaynak:Kartalhaber

sanırım kardeşlikten bihaber.
  • İlklerin takımı beşiktaş,her zaman olduğu gibi kazanmasını bilecektir.
  • GS.0BJK.0 PK.O.O YAZI TURA DİK GELİR KUPAYI İKİ TAKIMA VERİRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Maça Fazla İlgi Yokmuş Gurbetçilerimizden

MALESEF ÖYLEYMİŞ KİMİSİ DOLACAK STAD DİYOR KİMİSİ 3TE1 TÜKENDİ BİLET DİYOR NE OLACAK STADDA SEYİRCİ BAKIMINDAN MERAK EDİYORUM SEYİRCİ AZ OLURSA MAÇIN PEK TADI OLMUYOR BEA.
  • çok pahalımış biletler onda ilgi az diodu geçen ntv...
  • Siz 2 Dakika susun, burası Süper Kupa topiği, yayla kupası değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: saatçi

sanırım kardeşlikten bihaber.
  • selam arkadaşlar.akşam güzel bir maç izleyeceğimiz için çok mutluyum.iki takımada başarılar diliyorum.kadro olarak baktık mı galatasarayın kazanması ağır basıyor.fakat sonuçta bir derbi mücadelesi ve oyuncuların o günkü performansı önemli.herşeye rağmen sakatlık olmasın.birde ilklerin takımı galatasaray bu kupayıda ilk almak istiyor.ben beşiktaşı çok merak ediyorum.inşallah bu sene hüsran yaşamaz gerçekten çok paralar harcadı.çok yazık olu hüsran olursa.benim görüşüm beşiktaşın bu senede lige erken havlu atacağı yönünde.inşallah böle bişi olmaz.
  • Nobre kesinlikle iii tanır Cimbomu,onların defansı,en önemlisi MONDI'i.....Geçen sezon ali samiyende yaptığı Picasso tablosunu unutmuyorum...Fenerden gitti ama kötülüyemem ve nobrenin takımında başarılı olmasını isterim ki bugün çok güzel toplar aldığı taktirde mondi fenerlilerden yediği gol sayısı 3 maçta 13'e rahat çıkar (6-0,4-0,+nobre'den 3 gol)
  • İlk yarı bitti 0-0 beşiktaş oyun üstünlüğü vardı.. iki takımda atak oynadı maç hiç temposunu düşürmedi ilk yarı güzeldi... ikinci yarı inşallah daha güzel olur...

EDİT: BENİM GÖRÜŞÜM
  • gs ergün cihan olduğu sürece pozisyon vermeye devam eder. bir de iliç göbekte oynadığı sürece. okanı göbeğe iliçi neconun yerine alırdım ben olsam. neco hemen çıkmalı. artislikten başka birşey yapmıyor.
    bjk orta sahada kalabalık biz sadece mehmet güvenle oynuyoruz şaka gibi.
  • İLK YARI için Galatasaray fizik olarak çok güçsüz göründü bana...
    Beşiktaş ise istekli oynuyor yanlız anlamadığım bekler İ.Toraman ile B.Mercimek...Baki hücuma hiç çıkmıyor,Toraman da çok çok agır..Beklerde bu oyuncular oynar oynamasına da ancak savunma yapmak istersen bence.Tigana nın bir bildiği war demekki..Sinan Engn çok övmüştü Delgado yu dediği kadar war hakikatten.Bide G.Güleç yerine Ailton çok daha iyi iş görürdü..Sanırım bu takım birbirine alışınca çok can yakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsonic -- 30 Temmuz 2006; 21:32:34 >
  • evet bende beğendim valla istekli hırslı oynuyo takıma bak bne ibrahim toramanı bvöle bilmezdim adam 3 kişi çalımlıuo biraz da ii pas verebilse süper delgado oynamaya başladı gs orta sahasıyla bence bizi daa çok mest edicek bu herif nobre 40 yıllık bjk liymiş gibi oynuyo fahriyi acayip beğendim 10 numara bi herif kelberson acayip sıçıyo belki 2ç yarı burakla yer değişir fahri daa geride oynar runje guven verdi bana bence ii yolda takımımız bu sene aldıım kombinem boşa gitmiycek inş bu sezon
  • Valla bence de BJK daha iyi oynadı. Yalnız bir türlü son vuruşu yapamıyorlar ya da attıkları yerde adam olmuyor.

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, Saşa iliç topu eliyle aldı, iyi ki gol olmadı. Hakem göremedi herhalde. Ama golü yeseydik, çok haybeye bir gol olacaktı. Bu arada Mondi , Klebersonun kafasını iyi çıkardı.

Bizim takımdan ben en çok Delgado'yu beğendim Runje'de ilk yarı iyiydi
  • delgado bence de iyi oyuncu ama bjk den daha üst düzey takımda oynamasını beklemem.
  • iki takım da lig için umut verdi.

oldukça keyifsiz bir maç oluyor, bjk ilk yarı yapabileceğini yaptı bana göre, ikinci yarı gs atacak gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, Saşa iliç topu eliyle aldı, iyi ki gol olmadı. Hakem göremedi herhalde. Ama golü yeseydik, çok haybeye bir gol olacaktı. Bu arada Mondi , Klebersonun kafasını iyi çıkardı.

Hakem görmedi el vardı ve oyun durmalıydı fakat eliyle aldı görüşüne katılmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.