Şimdi Ara

İphone 5S in Sarjı Ne kadar gidiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
30.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaslar öncelikler iyi forumlar...
    bu hafta sonu 5s imi sipariş etmeyi düşünüyorum.
    kafamda bi soru var sajı cok mu az gidiyo ? ortalama kac saat gidiyor ?



  • Şarj sorunu hayatınızı etkileye bilir fakat bu teknoloji harikası hakkında bilgi almak için incelememizi kontrol edebilirsiniz.

    iPhone 5s 16 gb akıllı telefon

    Teknoloji gelişiyor ve değişiyor. Hayatın her alanında etkin şekilde yer alan teknolojinin gelişimindeki en büyük pay sahiplerinden birisi olan Apple ’nin en yeni nesil cihazlarından birisi olan iPhone serisi, her yeni versiyonuyla birlikte hayatımıza yeni olanaklar ve kolaylıklar sunuyor. Yeni nesil teknolojinin hızlı gelişimiyle birlikte hayatımıza giren yeni nesil akıllı cep telefonlarında bulunan geniş ve zengin özellikler, hayatımızın her alanında en etkin şekilde kolaylıklar sağlayarak, yaşamımızda kendisine önemli bir parça ediniyor.

    Bu kapsamda da bu yeniliklerin öncü markalarından birisi olan Apple markasının iPhone serisinin 5. versiyonu olan iPhone 5s daha önceki versiyonlarında olduğu gibi yeni nesil akıllı telefon teknolojisini bir adım daha öne taşıyacak yenilikler ile piyasaya sunuldu. Aynı şekilde daha önceki versiyonlarında da olduğu gibi piyasa sunulduğu anda büyük ilgi gören iPhone 5s Türkiye’de de Vatan bilgisayar, kalitesinde satışa sunuldu. Vatan bilgisayar online satış hizmetleri kapsamında iPhone 5s fiyatı çok daha cazip hale geliyor. Böylece daha ekonomik şekilde en yeni ve en ileri teknolojiye sahip olan iPhone 5s yeni nesil akıllı cihazını satın alabilirsiniz.

    iPhone 5s ile Gelen Performans Kalitesi

    iPhone 5s 16 gb hafıza kapasitesiyle daha geniş ve zengin içeriklere kolaylıkla yer verebileceğiniz bir kullanım imkanı sunuyor. Daha ince ve daha şık tasarımıyla daha kolay taşınabilir özelliklere ve yapıya sahip olması da görsel ve fiziksel açıdan da bir numaralı tercih olmasına neden oluyor. Bu kapsamda da donanımsal özelliklerinin ileri teknoloji ürünü olması sayesinde çok daha yüksek bir performans elde edebilmenize yardımcı olan iPhone 5s modeli, akıllı telefon deneyiminizi daha ileri noktalara taşıyor.

    Günümüz yeni nesil akıllı cihaz teknolojisinde daha yüksek performans sunan iPhone 5s modelinde özellikle oyun oynamak, video izlemek ve internette gezinmek daha kolay ve daha hızlı hale geliyor. Çok daha canlı ve çok daha gerçekçi görüntü kalitesiyle birlikte de fotoğraflarınızı ve videolarınızı daha kaliteli hale getirebildiği gibi çok daha keyifli video izleme imkanı sunuyor.

    Bunun dışında da Vatan bilgisayar kalitesinde çok cazip fiyatlara sunulan iPhone 5s fiyatları kadar performansıyla da adeta kendisine aşık ediyor. Özellikle hayatı kolaylaştıracak pek çok yeni nesil özelliği ve uygulamaları ile de daha keyifli ve daha kolay bir kullanım imkanı sunuyor. iPhone 5s 16 gb akıllı telefon gold Vatan bilgisayar online satış hizmetleri kapsamında çok daha uygun fiyatlara sizlerle buluşuyor.

    Altın, gümüş ve gri renkleri ile de görsel açıdan da daha şık bir kullanım sunarak, yeni nesil akıllı telefon teknolojisinin her avantajından ve özelliğinden en kaliteli şekilde yararlanabilmenizi sağlıyor. Çok daha kaliteli dokunmatik ekranın yanı sıra dünyanın ilk 64 bit akıllı telefonu olma özelliğini de taşımaktadır.
    Kaynak: http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-5s-16-gb-akilli-telefon-gold.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.