Şimdi Ara

Grafik Çizim Tabletleri WACOM İstanbul Bayisinden Son Kullanıcıya!! Kampanyalı Fiyatlar!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Herkese merhaba,

Wacom markasına ait tüm tabletlerin İstanbul yetkili satıcısıyız. İstemiş olduğunuz yada arayıp bulamadığınız tüm tabletler için sizlere yardımcı olabiliriz.

www.wacomturkiye.com
    Wacom Grafik Tablet Yetkili Satıcısı | Wacom Türkiye
    http://www.wacomturkiye.com
    adresinde tüm tablet modellerimiz, resimleri ve tüm özelliklerine ulaşabilirsiniz. Dünyanın 1 numaralı Grafik/web tasarımı için tercih edilen markadır.

Fiyat için şütfen PM, mail yada telefon yolu ile ulaşınız. Her konuda yardımcı olunacaktır.

Tabletlerimizi
    www.wacomturkiye.com
    adresinde gördüğünüz fiyatların daha da aşağısına sizlere ulaştırmak için büyük çaba sarfediyoruz. Yeterki isteyin :)

Tüm detaylar ve özellikler için lütfen
    www.wacomturkiye.com
    adresini ziyaret ediniz.

Her türlü sorularınız için iletişim numaralarımız;

Hakan SENCEL
    Tuna Bilişim Teknoloji & Reklam Tasarım
    Bilgi Teknolojileri Müdürü
    hakan.sencel@tunabilisim.org
    Tel +90 216 475 81 55 Cep +90 530 405 13 13
    Uğurumumcu Mah. Yunus Emre Cd. Aysan Sk.
    Aşikar Apt. 11/27 Kartal / İSTANBUL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Solidworks programı için işe yarayabilir mi acaba ?

Orijinalden alıntı: My Valentine

Solidworks programı için işe yarayabilir mi acaba ?

Tabikide kullanabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=WkzK3Gb9gw0

youtube üzerinde çeşitli videolar bulup inceleyebilirsiniz.

• Fiyat nedir ?

DTZ-1200W Cintiq 12WX LCD tablet---------------------------980.99 €
    DTK-1300-4 Cintiq 13HD interactive pen display EN------- 1,027.27 €
    DTK-2200 Cintiq 22HD Inter. Pen display---------------- 2,154.67 €
    DTH-2200 Cintiq 22HD Touch Pen display--------------- 2,780.99 €
    DTK-2400 Cintiq 24HD Interact. pen disp--------------- 2,780.99 €
    DTH-2400 Cintiq 24HD Touch Pen display--------------- 4,284.19 €

yada

Bamboo Serisi de önerebilirim bütçenize göre.

CTH-670S-EN Bamboo Fun P+T M, English-------240.20 €
    CTH-470S-EN Bamboo Fun P+T S, English-------120.05 €
    CTH-470M-EN Bamboo Manga---------------------120.05 €
    CTH-470K-EN Bamboo Pen & Touch, English-----108.03 €
    CTL-470K-EN Bamboo Pen, English----------------71.98 €
    CTT-460-EN Bamboo Touch, English--------------59.97 €

Diğer tüm serilerin fiyatları için de;

PTK-1240-C Intuos4 XL size CAD---------------------995.66 €
    PTK-1240-D Intuos4 XL size DTP---------------------995.66 €
    PTH-450-EN Intuos5 Touch S, English----------------278.78 €
    PTH-650-EN Intuos5 Touch M, English----------------459.82 €
    PTH-850-EN Intuos5 Touch L, English----------------592.15 €
    PTK-650-EN Intuos5 Medium, English-----------------369.44 €
    DTU-1631A PL-1600 Interactive PenDisplay------ 1,431.90 €
    DTU-2231 PL-2200 Interactive PenDisplay------------ 2,087.34 €
    PL-720OFFICE PL-720 Office LCD tablet------------- 1,549.87 €

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_sencel -- 8 Kasım 2013; 11:57:00 >

• Fiyatlar Son kullanıcı fiyatlarıdır. İstemiş olduğunuz modeli P.M. yolu ile iletirseniz Foruma özel indirimli fiyatımızı teklif edebiliriz.

• Tüm bilgi ve detaylar içinwww.wacomturkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

http://www.wacomturkiye.com/wacom-ankara-bamboo/bamboo-pen-touch-ozellikleri.html?virtuemart_product_id=121&virtuemart_category_id=49

http://www.wacomturkiye.com/component/virtuemart/intuos-new-yeni/intuos-pen-small-detail.html?Itemid=0

şu iki ürünün fiyatları çok yakın. hangisi daha iyidir. veya farkları nelerdir. sitede yazıyo ama ilk kez tablet alıcam ondan pek anlamıyorum

Merhaba,

iki cihaz arasında aman aman bir fark yoktur sadece intuos serisi yenidir bamboo ya nazaran. Bana kalırsa intuos alın derim. İsterseniz yarın sizin için fiyat teklifi verebilirim iki cihaz içinde.

İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: h_sencel

quote:

http://www.wacomturkiye.com/wacom-ankara-bamboo/bamboo-pen-touch-ozellikleri.html?virtuemart_product_id=121&virtuemart_category_id=49

http://www.wacomturkiye.com/component/virtuemart/intuos-new-yeni/intuos-pen-small-detail.html?Itemid=0

şu iki ürünün fiyatları çok yakın. hangisi daha iyidir. veya farkları nelerdir. sitede yazıyo ama ilk kez tablet alıcam ondan pek anlamıyorum

Merhaba,

iki cihaz arasında aman aman bir fark yoktur sadece intuos serisi yenidir bamboo ya nazaran. Bana kalırsa intuos alın derim. İsterseniz yarın sizin için fiyat teklifi verebilirim iki cihaz içinde.

İyi günler

yanlış okumadıysam bamboo olanda çoklu dokunmatik var, silgili kalem var, 2 tuş var.
    intuous olanda çoklu dokunmatik yok, silgili kalem yok, 4 tuş var.

bunlar büyük farklar değilmi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: h_sencel

quote:

Merhaba,

İyi günler

yanlış okumadıysam bamboo olanda çoklu dokunmatik var, silgili kalem var, 2 tuş var.
    intuous olanda çoklu dokunmatik yok, silgili kalem yok, 4 tuş var.

bunlar büyük farklar değilmi

Zaten ben yanlış belirtmisim kusura bakmayın, özellikle de sadece intuosun yeni ciktigini yazmışım. Belirttiğiniz özellikler ikisi arasinda ayrim yaptıracak ozelliklerdir zaten. Bu yuzden bamboo yu tercih etmek istemistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• h_sencel kullanıcısına yanıt
    şimdi bende macbook pro var yani touchpad i çok iyi. acaba intuos u tercih etsem multitouch özelliği olmadığı için pişman olurmuyum. nede olsa kaliteli bi touchpadim var laptobumda.
    bide bu intiuosta silgi yok ama 2 tane ayarlanabilir tuş var. bunlardan birine silgi birine fırça atayarak hızlı geçiş yapamazmıyım yine. eğer öyleyse bamboo yerine intiuos seçmemde fayda var çünkü daha kaliteliymiş bambooya göre yanılmıyosam. bide sizde kapıda ödeme seçeneği var mı?

şimdi bende macbook pro var yani touchpad i çok iyi. acaba intuos u tercih etsem multitouch özelliği olmadığı için pişman olurmuyum. nede olsa kaliteli bi touchpadim var laptobumda.
    bide bu intiuosta silgi yok ama 2 tane ayarlanabilir tuş var. bunlardan birine silgi birine fırça atayarak hızlı geçiş yapamazmıyım yine. eğer öyleyse bamboo yerine intiuos seçmemde fayda var çünkü daha kaliteliymiş bambooya göre yanılmıyosam. bide sizde kapıda ödeme seçeneği var mı?

Intuosta ki ayarlanabilir tusa istediginiz ozelligi atayabilirsiniz. Dediginiz gibi birine silgi digerine firca. Intuosu tercih ederseniz multitouch ozelliginden oturu pisman olmazsiniz. Bamboodan daha kaliteli ve yeni bir urundur. Kapida odeme malesef yok hocam ama içiniz rahat olsun yetkili saticiyim sikinti olmaz. Wacok turkiye ile calisiyoruz. Zaten yetkili olarak satan cok az firma var.

• quote:

WACOM INTUOS PEN&TOUCH S,EN CTH480S-ENES

Bu urunu size KDV dahil 365liraya verebilirim.

Yada sizin linkte istemis oldugunuz urunu yani

210060478

WACOM INTUOS PEN, EN CTL-480S-ENES

KDV dahil 250liraya verebilirim.

Ilk urunde touch ozelligide mevcuttur.

• Hayırlı uğurlu olsun. Bol satışlar diliyorum.

İnşallah bir vakit cintiq 22hd için sizleri ziyarete geleceğim.

Kredi kartına kaç ay taksit imkanımız var?

bol satışlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıraktı -- 29 Nisan 2014; 23:19:01 >
  • Çok teşekkür ederim. Kredi kartı ile satış yapamıyoruz maalesef. Ama isterseniz sanalpazar üzerinden ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz efendim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.