Şimdi Ara

@@@ Feel 2 MoD By sp@wn @@@ (First Revision)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kasayı yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Aldığımdan beri ufak tefek eklemeler yaptım ve son aldığım uv ışık ve 120 mm ledli fan ile şimdilik son halini aldı

Kasanın iskeletini Orkun (@ okko) dostumun tavsiyesi ile sprey boyayla boyadım. İlk önce florosan maviye boyadım ama düşündüğüm gibi olmadı..

Daha sonra ise doğru kararı vererek iskeleti florasan kırmızıya boyadım ve sonuç bu:

Kasada toplam 5 tane ledli fan var. Bir tane 14 cm lik önde, 1 tane 12 cm lik arkada 1 tane CPU fanı, 2 tane de yan kapakta olmak üzere..

Yan kapaktaki fanlar plastik ızgaranın dizaynından dolayı oldukça fazla ses yapıyordu. Ben de o ızgaraları fana uyacak biçimde dairesel olarak kestim. Ses seviyesi oldukça azaldı diyebilirim..

Ve diğer resimler..

_______________________________________________________________________________________________________

Son Düzenleme

Kalıp halinde ortalıkta duran IDE kablolarını topladım çoğunluğun tavsiyesi üzerine

Bunun için önce rounded kit almayı düşünüyordum ama biraz uğraşarak ayakkabı bağcığı ile kendi rounded IDE kablolarımı kendim yaptım..

Önce düz ide kablosunu 3 er 4 er hat aralıklarla, maket bıçağı yardımıyla birbirinden ayırdım..(Resimdeki floopy kablosu, onu alıştırma için doğramıştım)

Doğrama işi bitikten sonra kablonun her iki ucundan ters yönde döndürerek yuvarlanmasını (yuvarlaklaşmasını) sağladım..

Sonra da ayakkabıcıdan aldığım iki adet fosforlu yeşil bağcık ile uçlarını yapıştırmak üzere, yuvarlattığım kabloya düzgünce sardım..

Pek profesyonel işi olmadı ama en azından şimdi daha derli toplu görünümü var kasa içinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 25 Ağustos 2006; 19:10:31 >

• Floresan kırmızı ile kasanın rengi birbirine uymuş.Eline sağlık
  • kardeşim ellerine sağlık çok güsel olmuş fanlar kımıl kımıl yapmış ortalıı ve bu gösteriyorki bende arkadaki 12 lik fanımı ledli güsel bi fanla değiştirmeliyim tekrardan ellerine sağlık diyorum
  • bu arada dikkatimi çekti monitörde süper vah zavallı kardeşim ne durumlara düştü :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

bu arada dikkatimi çekti monitörde süper vah zavallı kardeşim ne durumlara düştü :D

Sen durumu biliyosun 1 hafta daha bu takoza mahkumum

@ F@ruk saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 28 Temmuz 2006; 0:24:45 >
  • Flouresant kırmızı bu sıralar moda oldu ya
    Senin kasayada gitmiş yani. Işıklı fanlarla boyasıyla kendi Feel2 karizmasıyla gerçekten hoş olmuş eline sağlık.
    Ancak
    İde kabloları kötü duruyor onlarada bi çözüm.
  • evet serkan bencede ide kablolarını değiştir çok tatlı ide kabloları var ben pahalı deil gçeen kadooköyde gördüm 15 ytl di sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    recover my files 4.0.2 serial
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @ supremum haklısın artık onları da yuvarlak kablolar ile değiştirecem. Benim aklıma takılan nokta orasıydı ii tespit yaptın

Evet orkun aklımda var zaten en erkenden değiştireceğim de bu aralar çok masraf oldu evdekiler de kızıyo zaten sen kafayı yedin diolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 28 Temmuz 2006; 0:42:26 >
  • serkan bende çok beğendim eline koluna sağlık kardeşim
  • Darısı senin başına alper seni de bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 28 Temmuz 2006; 0:43:54 >
  • çok güzel olmuş bende bu gün öğlen aynı florasan kırmızı ile boyadım foto makinası bulursam çekip koycam hadi bakalım ide konusunda arkadaşlara katılıyorum bi rounded ide al dahada güzel olcakyada kabloları bi jiletle 5 5 5 kesip bir araya sleeve kit ile bağlayabilirsin hem beleş olur
  • ne zamandır bekliyoduk modunu
    emek vermişsin, güzel olmuş ancak çok parlıyor sanki
    bir de mavi renkteyken sistemi takıp foto çektin mi?
  • spawn arkadaşım moden güzel olmuş monitör sırıtmış biraz ama durumunu biliyorum boşver takma sen monitörü geceleyin kasanın içindeki ahış şahım etrafı aydınlatmasını seyret teşekkürler bizimle paylaştıgın için
  • @ crank54 saol dostum tavsiyeni düşünücem çok kasarsa alırım roundad lerden

@emir_ saol dostum işte bişeler yapmaya çalıştık. Mavide denedim ama bunun kadar güzel olmadı fotograf da çekmedim :(

Melih hocam ben teşekkür ederim yorumun için
  • Sürücü'lerin kablolarına cözüm bulabilirsen kasan çok daha güzel olucaktır, sacma sapan mod. konularından sonra bu iyi geldi

Ellerine sağlık
  • ya gerçekten çalışman güzel ancak kabloları toplayacaksın umarım...

bu floresan boya muhabbeti beni thrik etmeye başladı izin bitmeden girişecem nedereyse ama gözüm almıyor be herşey rayına oturmuşken derli topluyken....keşke baştan görseydim bu rengi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Darısı senin başına alper seni de bekliyoruz

inşallah en kısa zamanda
  • güzel olmuş tebrikler bende mi boyasam ne okko benim kasaya bir el atsak mı ne dersin zira her tarafı gri
  • Boyamakta kararsız olan arkadaşlar bence boyamalısınız

Sonuç gayet güzel oluyor.

Bu arada bu kırmızı da moda olacak gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

güzel olmuş tebrikler bende mi boyasam ne okko benim kasaya bir el atsak mı ne dersin zira her tarafı gri

ömer yeterki sen iste üstad yaparız tabiki tatile çıkıyom döndükten sonra isteyen herkese yardım edebbilirim elimden geldiğince amaç paylaşmak olsun :)

serkan bende tamsenin konuyu" hortlatmaya gelmilştiimki zaten üstteymiş gece açtın kimse görememiştir diye düşünmüştüm
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.