Şimdi Ara

Skype, üçüncü parti uygulama ve donanımlara verdiği desteği devam ettirecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Skype, üçüncü parti uygulama ve donanımlara verdiği desteği devam ettirecek



     

    Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile masaüstü uygulama programlama ara yüzünü (API) değiştireceğini duyuran ve bu nedenle üçüncü parti uygulama ve donanımlara verdiği desteği keseceğini açıklayan Skype, kullanıcılardan gelen tepkiler nedeniyle bu kararından vazgeçti.

     

    Bu karar sonucunda Skype destekli donanım ürünleri ve birçok farklı amaç için hazırlanan yardımcı uygulamalar, alternatif seçenekler belirlenene kadar kullanılmaya devam edilebilecek. Firma, Aralık ayında yayınlayacağı yeni Skype sürümüyle ise görüşme kalitesi, hız ve anlık mesajlaşma hizmetleri açısından ciddi geliştirmelere gidecek ve 2004 yılından bu yana kullanımda olan masaüstü uygulama programlama ara yüzünü (API) mobil desteği bulunmadığı için emekliye ayıracak.

     

    Uzun yıllardır hizmet vermeye devam eden ve yazılım devi Microsoft tarafından satılan alınan Skype, hem masaüstü hem de mobil taraf için çağın gereklerine uygun olarak geliştirmeler / yenilikler yapmaya devam ediyor.





    Kaynak:http://www.pocket-lint.com/news/124937-skype-backtracks-will-still-support-hardware-and-call-recording-despite-ceasing-third-party-apps







  • 1 haftalık haber, teşekkürler donanımhaber.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.