Şimdi Ara

Lastpass yeni arayüzüyle 3.0 sürümüne güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Lastpass yeni arayüzüyle 3.0 sürümüne güncellendi





    Hem masaüstü hem de mobil platformlarda şifre saklama hizmeti sunan popüler platformlardan LastPass yeni bir arayüzle 3.0 sürümüne güncellendi.




    Daha sade ve kolay bir arayüze geçiş yapan LastPass, tüm platformlara bu yeniliği uygulamış durumda. Kullanıcılar artık bir kaç adımda ihtiyaçları olan veriye erişebilecek ve uygulama daha anlaşılır bir şekilde şifreleri kaydetme önerileri yapacak.




    Premium kullanıcılar ise paylaşılan bir aile klasörüne sahip olacak ve aileden 5 kişiye kadar hesabı paylaştırabilecek. Güncelleme an itibariyle erişilebilir durumda.









     

     

     








  • uzun zamandır lastpass kullanıyorum başarılı bi güncelleme olmuş

  • Şu tür programlara nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 6 Kasım 2013; 0:24:56 >
  • bi deniyelim bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

    Şu tür programlara nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum.

    Banka şifreleri hariç, forumlarda vb. sitelerde oturum açma amacı ile kullanılırsa problem olmaz, ilk zamanlarından beri kullanırım bir sorun olmadı, fakat lastpass daha önce hacklenmişti ve anında duyurusu yapılıp ana giriş şifrelerini değiştirmemiz gerektiğine dair mesaj yollamışlardı, ben 2 gün sonra şifre değiştirdim yine de sorun olmadı.

    Bu tür olaylarda amaç zaten banka şifre ve adres bilgileri olur, o bilgileri girmeyince problem olmuyor.

    Her gün onlarca defa belli başlı sitelere girme durumu varsa, defalarca aynı kullanıcı adı gir şifre gir sıkıntısını sona erdirilmesi nedeni ile vazgeçemediğim bir program. Eğer banka bilgileri girilecek ise, asıl kart değil, sanal kart yapıp onu kaydetmek daha akıllıca bir çözüm olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 6 Kasım 2013; 1:50:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne gerek var. Chrome gibi bir nimet var elinizde. Şifrelerden tut, yer imlerine kadar her şeyi bulut olarak kaydedip tüm platformlarda kullanabiliyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowtr

    Ne gerek var. Chrome gibi bir nimet var elinizde. Şifrelerden tut, yer imlerine kadar her şeyi bulut olarak kaydedip tüm platformlarda kullanabiliyorsun.

    En son nsa olaylarından sonra güvenmiyorum artık bulut mulut olaylarına ben.her eşkilde gözetleniyoruz,takip ediliyoruz bu bir gerçek.aklı olan 3-4 tane şifreyi kafasına yazar öyle hareket eder.Zaten bir insan hayatında 2 şifre ile 1 güvenlik sorusunu aklına kazımıyorsa internet işlerinden uzak durmalıdır.
  • Benimde bu tarz programlara karşı güvensizliğim var ve kullanmam fakat kullanan kişiye niye kullanıyorsun diye sormak saçma.
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Gidip banka şifrelerini verirsen zaten geçmiş olsun. :) Zaten internete yüklenen bilgilere güven olmaz. Forum şifresini çalsalar ne olacak. Girer sıfırlarsın tekrar. Şifreyi akılda tutmaktan ziyade login ekranında doğrudan kullanıcı bilgileri yazıyor zaten, tek yapman gereken butona basmak. Hız katıyor.

    Bu uygulamaya güveneceğime, bir de para istiyor zaten, Chrome un verdiği daha iyi hizmeti kullanırım.
  • yüzlerce şifrem var(800 küsür), forumlar, alışveriş siteleri vs. banka şifreleri hariç hepsi lastpassta(banka şifrelerini bakkal defteri gibi deftere yazıyorum), pc de txt belgesinde tutmaktan daha güvenli. uzak sunucu da 256 bit ile şifrelenerek tutuluyor. eline geçiren zaten kıramaz. giriş şifrenizi sağlam ve güvende tutun yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.