Şimdi Ara

AT&T: İlk 3 günde aktifleştirilen iPad Air sayısı, iPad 4'e göre %200 arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • AT&T: İlk 3 günde aktifleştirilen iPad Air sayısı, iPad 4'e göre %200 arttı


    1 Kasım'da dünyanın birçok ülkesinde teknoloji severlerle buluşan iPad Air'a gösterilen yoğun taleple ilgili ilk resmi açıklama Apple'ın ABD'deki önemli iş ortaklarından AT&T'den geldi.


    AT&T'den yapılan resmi açıklamaya göre ilk üç günde aktifleştirilen iPad Air sayısı, geçtiğimiz yılın aynı döneminde aktifleştirilen iPad 4 sayısını %200 arttırarak 3'e katladı. AT&T spesifik olarak net bir sayı vermemekle birlikte, iPad Air'a teknoloji severlerin çok yoğun ilgi gösterdiklerinin altını çizdi.


    Normalde geçmiş yıllarda iPhone'larda yaptığı gibi iPad'lerin de ilk üç günlük satış sayılarını kamuoyuna duyuran Apple, iPad Air'la ilgili herhangi bir resmi açıklama ise henüz yapmış değil.


    Dün gün içerisinde yayınladığımız haberimizde iPad Air'ın sadece 48 saat içerisinde %0,72'lik kullanım oranına erişerek; geçtiğimiz yılın iPad'inden 5 kat daha hızlı pazara giriş yaptığını sizlere aktarmıştık. Konuyla ilgili o haberimize buradan ulaşabilirsiniz.








  • Şimdi birileri gelip burada orgazm olmaya başlar. Forever apple forever samsungcular gibi. Sanki babalarının firmaları.

  • iPad Air gercekten guzel bir cihaz oldu. Tablet konusunda Apple rakipsiz zaten

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gavur yapıyor abi :)

  • Çıkan her yeni Apple ürününden sonra ortaya atılan "önceki ürüne göre şu kadar arttı!" açıklamaları artık pek inandırıcı gelmiyor.
  • Çinliler işi biliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple tataftariysa sevinecek tabi... Normal bir sey bu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shady sabahın köründe girmiş bu haberi,konu Apple olunca uyuyamıyor adam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple ossursa DH de haber oluyor

  • iPad air'in yenilik olarak neler getirdiğini herkes biliyor ama bilinmeyen bir şey var ki piyasaya "heyecan" getirmesi ve bunda ki başarısı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: morpheus_1905

    apple ossursa DH de haber oluyor


    Bi bitmediniz .mk

  • AT&T: İlk 3 günde aktifleştirilen iPad Air sayısı, iPad 4'e göre %200 arttı
    Analiz: iPad Air ilk hafta 3 milyon satış yapmış olabilir
    iPad Air, iki günde iPad 4'ü beşe katladı

    Aynı sayfada Air'in satışıyla alakalı 3 haber.

    Sevgili editörler Donanımhaber okuyucuları geri zekalı değiller. Hala çok sattığını anlamadığını düşündüğünüz kullanıcılara 4. gün 5. gün ve 6. gün satışlarını özel mesaj olarak atarsanız boşuna reklam adına bilgi kirliliği olmamış olur.

    Pes diyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: idris

    AT&T: İlk 3 günde aktifleştirilen iPad Air sayısı, iPad 4e göre %200 arttıAnaliz: iPad Air ilk hafta 3 milyon satış yapmış olabiliriPad Air, iki günde iPad 4ü beşe katladıAynı sayfada Airin satışıyla alakalı 3 haber.Sevgili editörler Donanımhaber okuyucuları geri zekalı değiller. Hala çok sattığını anlamadığını düşündüğünüz kullanıcılara 4. gün 5. gün ve 6. gün satışlarını özel mesaj olarak atarsanız boşuna reklam adına bilgi kirliliği olmamış olur.Pes diyorum.


    dostum ne saçma bir yorum yapmışsın ve ne kadar gereksiz bir yorum olmuş seninki teknoloji sitesi değil mi burada teknoloji ile ilgili her haberi yapıyorlar samsungun 4564856312315634 tane haberi oldu da adamlar mı yapmadı sanki.

    herşeyi bu kadar çok biliyorsan bilgi kirliliği olmamasına bu kadar çok önem veriyorsan kur bi teknoloji sitesi sen yap haberleri görelim yani bir site kurmak haber eklemek çokta zor birşey değil.

    adamlar haber yapıyor kızıyorsunuz adamlar haber yapmıyor kızıyorsunuz incelemelere kızıyorsunuz şunu yapıyorlar kızıyorsunuz bu adamlar ne yapacak onuda söyleyin bilelim yada daha güzel bir yervarsa söyleyin o siteye gidelim o zaman bizde, şuanda ürün incelemesinde benim şahsi fikrim olarak donanimhaber.com dan daha iyi bir site yoktur türkiye'de diğer teknoloji siteleri gibi önlerin bir tablet koyup herşeyi tabletten okuyarak kağıt üzerine yazdıklarını okuyarak inceleme yapmıorlar.





  • ipad 3 ile ipad 4 arası pek fark yoktu ve çok büyük zıplama olmadı. Dolayısıyla ipad 3 ten ipad 4'e geçen sayısı azdı.
    ipad 3 ile ipad air arası kıyaslama daha mantıklı olurdu.

  • Türkiye'ye ne zaman gelecek ? bu kadar haberler çıkıyor iyi güzelde Türkiye'ye gelse
  • Mini yerine Air beni daha çok etkiledi. Satış rakamları ve kullanım da güzel bir cihaz olduğunun dolaylı yoldan göstergesi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: morpheus_1905

    apple ossursa DH de haber oluyor


    %100 katılıyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: veteriner69

    ipad 3 ile ipad 4 arası pek fark yoktu ve çok büyük zıplama olmadı. Dolayısıyla ipad 3 ten ipad 4'e geçen sayısı azdı.
    ipad 3 ile ipad air arası kıyaslama daha mantıklı olurdu.

    aynısın yazıcaktımıi bi baktım sen yazmışsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avienova

    iPad Air gercekten guzel bir cihaz oldu. Tablet konusunda Apple rakipsiz zaten


    Yeni çıkan cihazın zaten rakipsiz olması gerekiyor ama şuanki duruma göre yetersiz bir cihaz olduğu kesin. Ram ve x seri işlemci gelene kadar yeni ipad'e geçmeye gerek duymuyorum şahsen.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gl4dius

    quote:

    Orijinalden alıntı: idrisAT&T: İlk 3 günde aktifleştirilen iPad Air sayısı, iPad 4e göre %200 arttıAnaliz: iPad Air ilk hafta 3 milyon satış yapmış olabiliriPad Air, iki günde iPad 4ü beşe katladıAynı sayfada Airin satışıyla alakalı 3 haber.Sevgili editörler Donanımhaber okuyucuları geri zekalı değiller. Hala çok sattığını anlamadığını düşündüğünüz kullanıcılara 4. gün 5. gün ve 6. gün satışlarını özel mesaj olarak atarsanız boşuna reklam adına bilgi kirliliği olmamış olur.Pes diyorum.
    dostum ne saçma bir yorum yapmışsın ve ne kadar gereksiz bir yorum olmuş seninki teknoloji sitesi değil mi burada teknoloji ile ilgili her haberi yapıyorlar samsungun 4564856312315634 tane haberi oldu da adamlar mı yapmadı sanki.herşeyi bu kadar çok biliyorsan bilgi kirliliği olmamasına bu kadar çok önem veriyorsan kur bi teknoloji sitesi sen yap haberleri görelim yani bir site kurmak haber eklemek çokta zor birşey değil.adamlar haber yapıyor kızıyorsunuz adamlar haber yapmıyor kızıyorsunuz incelemelere kızıyorsunuz şunu yapıyorlar kızıyorsunuz bu adamlar ne yapacak onuda söyleyin bilelim yada daha güzel bir yervarsa söyleyin o siteye gidelim o zaman bizde, şuanda ürün incelemesinde benim şahsi fikrim olarak donanimhaber.com dan daha iyi bir site yoktur türkiyede diğer teknoloji siteleri gibi önlerin bir tablet koyup herşeyi tabletten okuyarak kağıt üzerine yazdıklarını okuyarak inceleme yapmıorlar.


    Yazdığımı bir kere daha okursan herhangi bir kelimesinde bile samsung yada başka bir firmanın adının geçmediğini anlayabilirsin. Burada eleştirilem konu bir markanın haberinin yapılıp yapılmaması değil. Aynı haberin değişik şekillerde ısıtıp ısıtıp verilmesidir. Şimdi git kendi saçmalamalarına devam et.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.