Şimdi Ara

Northrop Grumman, yeni nesil Fire Scout insansız helikopterinin ilk uçuş testini tamamladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Northrop Grumman, yeni nesil Fire Scout insansız helikopterinin ilk uçuş testini tamamladı






     

    Teknolojinin gelişmesi ile hemen hemen bütün askeri araçlar insansız kullanım yapısına kavuşmaya başladı. Bunu güzel örneklerinden MQ-8C Fire Scout helikopter modeli, ilk uçuş testini başarıyla tamamladı.




    Northrop Grumman tarafından Bell 407 üzerine kurulan MQ-8C Fire Scout insansız helikopter modeli, daha ufak yapılı bir diğer insansız helikopter MQ-8B'den daha fazla dayanıklı bir yapı ve üç kat daha fazla taşıma kapasitesi ortaya koyabiliyor. Amerikan donanması için hazırlanan ve ilk uçuş testi Kaliforniya'da bulunan Ventura County Donanma Üssü'nde yapılan araç, sivil trafiğe kapalı hava sahası içerisinde ilk olarak 7 daha sonra ise 9 dakika boyunca havada kalmayı başardı ve 500 ft yüksekliğe kadar çıkış yapabildi. 1,180 Kg yük taşıyabildiği ve 12 saat aktif olarak uçuş yapabildiği belirtilen MQ-8C Fire Scout, ilk uçuş sırasında yerde bulunan Navy / Northrop Grumman test takımı tarafından kontrol edildi.

     

    İnsansız hava araçlarının geldiği noktayı gösteren bu başarılı deneme hakkında Northrop Grumman'ın hazırladığı özel sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.  

     Northrop Grumman, yeni nesil Fire Scout insansız helikopterinin ilk uçuş testini tamamladı

     



    Kaynak:http://www.northropgrumman.com/mediaresources/Pages/NewsArticle.aspx?art=http://www.globenewswire.com/newsarchive/noc/press/xml/nitf.html?d=10055694







  • Yakında bize gerek kalmıcak anasını satayım

  • yapanlardan olursan mumla ararlar öyle deme ;)

  • ABD insansız askeri araçlara çok büyük kaynak ayırıyor. 2050 yılına kadar muharebe alandaki insan sayısını %50 azaltmayı planlıyorlar. O gün geldiğinde ABD yapımı Terminatörler artık her yere demokrasi getirir!

  • ırakta afganistanda yaptıkları vahşetlere bakarsak zaten operasyonlarında pek insan kullanmadıkları anlaşılıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.