Şimdi Ara

iPhone 5S İÇİN BODYGUARDZ ARMOR (CARBON FİBER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kılıf satın aldım ama kılıf gelmeden önce kasayı korumak amacıyla ben bunu tercih ettim almak isteyen arkadaşlara fikir verir diye ekliyorum

Bodyguardz iPhone 5S Armour Karbon Fiber Gövde Ve Ekran Koruma

Uzun ömürlü, ultra ince, zarif koruma

Uygulaması ve kaldırması kolaydır

Güçlü PVC esaslı, Karbon Fiber Dokulu Film

Özel Yapım ScreenGuardz ultra sert ekran koruyucu içerir

Yırtılmaya karşı ömür boyu garantilidir

Guardz ARMOR karbon fiber iphone 5S cihazınızı ifade etmede ve korumada en üst seviyede bir üründür.

Her bir karbon fiber koruma özel yapımdır ve ekran çizilmelerine karşı sert koruma sağlar.

Güçlü PVC esaslı filmden yapılmıştır, Armor Karbon Fiber'i uygulamak kolaydır, kolaylıkla tekrar çıkarılabilir ve dokunuşu yumuşaktır.

Armor Carbon Fiber çok incedir ve Apple iPhone 5S cihazınıza extra hacim yüklemez.

Her paket içerisinde maksimum korumayı sağlayabilmek adına BodyGuardz ScreenGuardz ekran koruyucu da vardır.

İnce, sert ve uzun ömürlü özelliğiyle iPhone 5S cihazınızın korunduğundan emin olacaksınız.

Bodyguardz Karbon kaplamadan daha güzel uyum sağlayacak bir koruyucu bulamayacağınıza emin olabilirsiniz.

iPhone 5S İÇİN BODYGUARDZ ARMOR (CARBON FİBER)  iPhone 5S İÇİN BODYGUARDZ ARMOR (CARBON FİBER)  iPhone 5S İÇİN BODYGUARDZ ARMOR (CARBON FİBER)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şampiyon GALATASARAY -- 4 Kasım 2013; 11:49:02 >

• uyguladıktan sonra da resim bekliyoruz bir de fiyat
  • fiyat 50 lira hocam,

uygulamayı en kısa sürede yapıp buraya fotoğrafları yüklerim. ama aynı kılıfı iphone 4 için kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şampiyon GALATASARAY -- 4 Kasım 2013; 11:59:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Apple İPhone 4 bumper
    14 yıl önce açıldı
    iPhone 16 Kılıf
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.