Şimdi Ara

Samsung, 12 inçlik tableti için hazırlıklarını tamamlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung, 12 inçlik tableti için hazırlıklarını tamamlıyor


    Elektronik dünyasının önemli isimlerinden Samsung, tablet pazarında yeni bir sayfa açacak 12 inçlik tableti için son hazırlıklarını yapıyor.

    İlk başta 9-10 inç arasında karşımıza çıkan tabletler, 7-8 inç furyasından sonra şimdi de taşınabilirlik açısından en çok tercih edilen dizüstü bilgisayar boyutu 13 inçe kadar büyüme hazırlığında. Bu alanda Apple ile birlikte öncül adımlar atacağı öğrenilen iki isimden biri olan Samsung, Digitimes'ın son iddiasına göre 2014 içerisinde profesyonel tablet çözümünü sergileme hazırlığı içerisinde.

    Digitimes'ın firmanın Tavyanlı tedarikçilerinden edindiği bilgilere göre 12.2 inç boyutunda olacak olan tablet, film tabanlı dokunmatik paneli sayesinde tasarım olarak iPad Mini ve iPad Air gibi hem inceliği hem de hafifliğiyle öne çıkacak. Kaynaklar, tablette kullanılacak olan bu dokunmatik panelin Çin merkezli Shenzen O-film Tech firması tarafından üretileceğini ve üretimin 2013 bitmeden başlayacağını belirtiyor.

    Öte yandan Samsung'un bu hamlesiyle birlikte başlayacak olan büyük ekranlı tablet furyasına Androidli diğer tablet üreticilerinin de 2014 yılı içerisine katkı yapması bekleniyor.









  • Insallah guzel olur

  • Bari güçlü bir 64-bit'lik bir işlemci kullansınlar.ARM tabanlı Cortex A57 kullansınlar diyecem şöyle Quad core ama çok güç tüketir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaOzy

    Bari güçlü bir 64-bit'lik bir işlemci kullansınlar.ARM tabanlı Cortex A57 kullansınlar diyecem şöyle Quad core ama çok güç tüketir.

    12 inç büyük olduğu için işlemci tüketsin bataryaya yer çok. Ek olarak işlemci teknolojilerinin gelişmesi devam etmekte. Daha fazla hiz daha az enerji. Ben 24saate yakin pil omru sunmaya çalişacaklar diye düşünüyorum bir albenisi olmasi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların en sevdiği iş ekran büyütmek, başka bir yenilik kat arkadaş artık.
  • Adamlar sadece ekran büyütmeye odaklanmışlar yenilik adına bişey yok. İnsanlar daha küçük ve hafifini istiyor hala anlamadılar. iPhone 5s olsun iPad Air olsun başarısı ortada. O büyüklüğe çıkılacaksa MacAir almak çok daha iyi istediğinizi yapabilirsiniz en azından.
  • Hala 64bit değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar manyak ya ! Yakında milletin eline 55" TABLET verirler bu kafayla .

    Millet teknolojiyi kucultmeye çalışıyor . Bunlarda tam tersine hareket ediyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "...tasarım olarak iPad Mini ve iPad Air gibi hem inceliği hem de hafifliğiyle öne çıkacak."

    İlla Appleı taklit edecek diye yorum yapılmaz ise olmaz. Shady'den ilk defa Samsung haberi görüyorum Samsungu kötülemeyen. Ama illa araya bir Apple göndermesi olacak.

  • Her insanin ihtiyaci kucuk cihaz degildir; masa ustu sunumlarda kullanilacak, gorsel sunumlar icin kullanilacak bir cihaz bir tasarimcinin isine 10 veya 8 inc tabletten daha cok yarayabilir. Sahadaki muhendis planlari buyuk bir ekranda cok daha rahat inceleyebilir. urunlerin olmasi gereken ebatlar sadece sizin ihtiyaciniz olan ebatlar degildir. bilmiyorsaniz bari birilerinin yaptigi isi kucumseyerek prim yapmaya calismayin.

    ipad mini ve ipad air piyasadaki en hafif urunlerden, hafiflik konusunda bir iddia varsa bu konuda zirvede olan urun ile karsilastirmak gerekmez mi ? bu taklit degil, sonucta hafiflik apple in patentinde olan birsey (cok sukur) degil.

    64 bit degil ? iyi ki apple 64 e gecti, daha ne faydasi oldugunu bilmeden millet ; "ama bu 64 degil yeaaa" diyecek.. 6 ayda bir telefon/tablet degistirdiginiz bir zamanda su andaki urun 32 imis ne fark eder, nasil olsa en gec 1 yila satip yenisini almayacak misin ? o zaman belki ne oldugunu da ogrenmis oluruz .. di mi ?

    Artik ne kadar ac gozlu isek, ne istedigimizi bilmiyoruz, ama yeni birseyler olsun, verin verin, yeni olsun, meselaa opucuk gondersin tablet cantadan bize. Bu tip cihazlarin populer olmasinin nedeni sadeliktir. Bu cizgiden ne kadar saparsaniz o kadar kaybedersiniz. Sadece "bu urunde su da var" diyecegimiz teknoljilere para vermek istemiyor musteri. yazilimsal olarak gelisme surekli olacak, bunu da android kanadi yapacak sonucta, buna sunacagi donanimsal altyapi. internet erisimi, guclu islemci, guclu batarya, guzel bir LCD panel.

    Yenilik konusunda NFC yi ornek vereyim; kaciniz bu gune kadar cep telefonu ile bu teknoljiyi kullandi? yada NFC kac kisi icin tercih kriteri oldu telefonda?

    Asabiyim bu sabah arkadas; yaklasmayin. :))




  • Samsung mu sadece ekran büyütüyor? Teknoloji üretemiyor mu? Note serisini kullanmanızı öneririm...

  • bunun boyutunu eleştirecek apple-sever arkadaşlar dikkatli olsun apple'ın da daha samsung'dan önce 12 küsür inçlik bir tablet peşinde olduğu konuşuluyor. samsung'dan önce kısmını vurguluyorum, adamlar artık apple'ın ürün çıkarmasını beklemiyor, dedikodusunun çıkması yeterli oluyor.

  • Ekran büyütme dışında yaptıkları bir şey göremiyorum.

  • Böylece ipad 6'nın boyu da belli oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu koreliler ufak adamlar ama ne bu büyüklük,ebat dertleri.bkz mega,note vs. Kompleksliler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gec bile kalındı..yeterki ağırlık cok fazla artmasın..

  • Samsung Uğraşa ursun Ben kendi 24 inç Tabletimi yaptım.24 inç ekrana AndoTV bağlayınca süper oldu

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.