Bildirim
ANDROİD OYUNLARDA HİLE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyunda bug varsa rootsuz yapılır ama uygulamalar güncellendiği için o buglar çabuk kapanıyor, hackli apk'lar dosyalarda oynama yaptığı için root ister hep..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BehzatÇ.
Oyunda bug varsa rootsuz yapılır ama uygulamalar güncellendiği için o buglar çabuk kapanıyor, hackli apk'lar dosyalarda oynama yaptığı için root ister hep..
Yok hackli apk kullanabiliyorum ben ve cihazim rootlu degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.İmmortal
quote:
Ozaman sorun ne?
quote:
Naail oluyor arkadaslar android oyunlarda hile yapmak ille hack li apk mi kullanmak lazim yoksa root kullanmadan farkli bi yol mevcutmu
3 Çeşit Hile Yöntemi Vardır
1)Hackli apk
Bu apklarda apk içindeki para,coin vb itemler editlemiştir ve hile bu şekilde olur. Yayımlayıcı hilesidir. Root gerektirmez.
2)Titanium Backup (Backup Programları)
Bu hilelerde önce oyun yüklenir sonra bir backup programıyla editlenmiş itemler sizin oyununuza aktarılır. Yayımlayıcı hilesidir. Root gerektirir.
3)GameCih, Gamekiller benzeri programlar
Bu hile bir program aracılığıyla yapılır. Program oyun içi itemleri değiştirerek istediğiniz değerlere getirmenizi sağlar. Kullanıcı hilesidir. Root gerektirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Citizen -- 3 Kasım 2013; 20:46:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: John Citizen
quote:
Naail oluyor arkadaslar android oyunlarda hile yapmak ille hack li apk mi kullanmak lazim yoksa root kullanmadan farkli bi yol mevcutmu
3 Çeşit Hile Yöntemi Vardır
1)Hackli apk
Bu apklarda apk içindeki para,coin vb itemler editlemiştir ve hile bu şekilde olur. Yayımlayıcı hilesidir.
2)Titanium Backup (Backup Programları)
Bu hilelerde önce oyun yüklenir sonra bir backup programıyla editlenmiş itemler sizin oyununuza aktarılır. Yayımlayıcı hilesidir.
3)GameCih, Gamekiller benzeri programlar
Bu hile bir program aracılığıyla yapılır. Program oyun içi itemleri değiştirerek istediğiniz değerlere getirmenizi sağlar. Kullanıcı hilesidir.
1 ci madde icin roota gerek yok 2.madde icin roota gerek var 3.madde icin roota gerek varmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Ozaman sorun ne?
Herseyin hacklk apksi yok ve yuklemek icin silmen gerekiyor silipde olmayinca m** gibi kaliyorum
-
3. madde için root lazım -
mükemmel -
İOS olsa ne güzel Hemen bi JB yapıyorsun CYDİA üzerinden indiriyosun dosyaları , bu sayede parayla alınan şeyler internet kapalıyken beleşe alınıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: enesgs35
İOS olsa ne güzelHemen bi JB yapıyorsun CYDİA üzerinden indiriyosun dosyaları , bu sayede parayla alınan şeyler internet kapalıyken beleşe alınıyor
Ama ios 7 de jb yok.
-
Güncellemeyin ozmn -
quote:
Güncellemeyin ozmn
5.nesil cihazlar icinde jb yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Güncellemeyin ozmn
bırak, bırak. mesajlara bak, smiledan geçilmiyor, büyük ihtimal çocuk.
quote:
Orijinalden alıntı: Vash The Stampede
quote:
quote:
Güncellemeyin ozmn
bırak, bırak. mesajlara bak, smiledan geçilmiyor, büyük ihtimal çocuk.
Valla haklisin hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X