Şimdi Ara

Evotab X8-HD Root & Joystick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşar.
    Uzun uğraşlar sonucu evotab x8 model tableti rootlayıp joystick baglayabildim.
    Hani yapamayanlar varsa anlatmak istedim.

    Öncelikle tabletimizi "Hata ayıklama modu kapalı" olarak pc ye baglıyoruz ve USB'yi bağla diyerek pc mize baglıyoruz.Bağlantı yapıldıktan sonra tabletin ayarlar menüsüne girip "Hata ayıklama modu açık" yapıyoruz ve bilgisayarınız yeni donanım bulup tabletinizin driverlerini pc'ye otomatik olarak kuruyor.Şayet bende otomatik kurdu eğer otomatik kurulum yapmaz ise firma ile iletişime geçin size rom dosyasının FTP adresini vericek orada tabletin Driverleri var pc ye atıp tarattırırsınız hemen tanıyor..

    Ondan sonra "unlock root" adlı programı indirip kuruyoruz ve sol tarafta yazan ROOT yazısına basıyoruz.

    Eğer driverleri başarılı bir şekilde kurduysanız tabletinizi hemen görüyor EVOTAB x8-HD diye belirtiyor.Rootlamak istediğinize eminmisiniz gibi birşey soruyor evet dedikten sonra tabletimiz rootlanıyor.

    Şimdi joystick bağlayalım..

    Herhangi bir markanın çift analoglu joystick'ini kullanabilirsiniz bende Snoopy var 20 tllik kol yanlız dikkat etmeniz gereken analogların 4 yönlü olmasıdır...

    Aslında joystick takar takmaz tablet tanır fakat oyunlarda işe yaramaz işte burada imdadımıza
    "TINCORE KEY MAPPER " yetişiyor tamamen ücretsiz olan düğme konumu üzerinden calısan bi program..
    Biraz kurcalayarak alısabilirsiniz kullanımına yinede ben biraz bahsedeyim.
    Tincore'yi actıktan sonra joystickimizi tablete baglıyoruz hemen yeni donanım buluyor ve görüyor şayet görmez ise yenile düğmesinebasın hemen gelir mesela Gamepad snoopy 4way gibi birşey yazar.
    Joystick üzerindeki her tuşun bi adresi var dikkat etmeniz gereken tuşa sağdece 1 kere basmanızdır.Aksi taktirde 2 konum düğmesi gelicek ve kapatmak icin sizi sıkıntıya sokacaktır.
    Mesela yön ayarlıyacaksınız. Hemen sol joystick'i her hangi bir tarafa çevirip bırakıyoruz ve ekranda 4 yönlü ortada 0 yazan bi yuvarlak harita gelir bunu oyunun yön kontroller kısmının üzerine tam boyut ayarlıyarak bırakıyoruz. Ayarları aktif etmek icin tincoreyi küçültüp apply diyoruz ve deneyin gördügünüz gibi sorunsuz bi şekilde joystick ile sağa sola yürüyebilirsiniz.Diğer düğmeleride ayarladıktan sonra gayet keyifli bir şekilde oyun oynayabilirsiniz. Modern combat 4'ü LCD ye baglayıp oynamanızı tavsiye ederim Black Ops 2 bile bukadar zevk vermemişti :)

    Anlatımım bozuk olabilir kusura bakmayın.Anlamadıgınız yerde soru sorabilirsiniz yada farklı bir yöntem biliyorsanız benimle paylaşabilirsiniz :)

    NOT:ROOT tabletin garantisini etkilemiyor bunu direkt olarak EVOTRONICS firmasına sordum.







  • iyiymis hocam bendede bi tablet var ben buna baska bi rom yukleyip 4.2 ye yukseltmis oldum
    fakat root'lu degil cihaz bu durumda elimdeki snopy marka gamepad'i kullanabilirmiyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her marka tablette her marka kol kullanılabilir.Tableti root edip dedigim programı kurmanız yeterlidir yeterki 2 joystick te 4 yönlü olsun.Geri kalanı yukarıda anlattıgım gibi yapılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.