Şimdi Ara

Ratchet & Clank, Before the Nexus'la birlikte mobil cihazlarda da boy gösterecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ratchet & Clank, Before the Nexus'la birlikte mobil cihazlarda da boy gösterecek



     

    Insomniac Games, temmuz ayında PlayStation 3 için duyurusunu gerçekleştirdiği senaryo odaklı aksiyon oyunu Ratchet & Clank: Into the Nexus'un mobil oyuncularla da buluşturacak. Ancak, oyunun mobil versiyonu, koşu türünde bir yapım olarak karşımıza çıkacak.



    Ratchet & Clank: Before the Nexus adıyla yayınlanacak olan mobil oyun, Subway Surfers gibi raylar üzerinde ilerleyen bir oynanışa sahip olacak. PlayStation Network hesabıyla senkronize olma özelliğine sahip olan yapımda elde edilen başarılar ve toplanan eşyalar, Into the Nexus'da oyunculara ekipman yükseltmesi olarak geri dönecek.




    Before the Nexus'un hangi platformlar için yayınlanacağı konusunda henüz resmi bir bilgi bulunmasa da, Android ve iOS platformları için yayınlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hem mini bir oyun hem de uygulama olma özelliği taşıyan Before the Nexus'un Ratchet & Clank: Into the Nexus ile aynı anda yani 12 Kasım tarihinde çıkış yapması bekleniyor. 



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Ratchet & Clank: Before The Nexus'dan ekran görüntüleri
     







  • ÇOK SEVERİM BU OYUNU
  • Bu free-to-play (in app purchase) sonsuz koşu ve infinity blade tarzında mobil oyunlar da iyice baydı artık. Kolayını buldular oyun firmaları. Oyun olarak özgün bişey yapamıyolar artık iphone , ipad için. İphone 5S'in o kadar gücünü sonsuz koşu oyunlarında mı kullanacaz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.