Ilk bakista muhtesem bir dizayna sahip telefon.Dokunmatik tuslari pruzsuz bir yuzeyin altinda.Yuzeyi pruzsuz ve kaygan oldugu icin elinizde cam hissi veriyor.Dunyaca taninmis telefon dizaynci Karim Rashid bu telefon icin sunlari soylemis.Hayatimda bir tek telefon sececek olsam sececegim bu olur,cok sofistice ve onde giden bir teknoloji kullanilmis.Ayni zamanda kullanan kisi icin rahat kullanimi var.Cok praatik ele hos gelen guzel bir okadarda smart ve cok kiskirtici bir telefon.Laptop telefonlaarinizi unutun ihtiyaciniz olan bu kucuk utopic mukemmel telefonda.Bencede forotgraflarindan gordugum kadariyla gorsel acidan Karim Rashid in soylediklerine katilmamak elde degil.Suan Sl75 kullaniyorum ve kesinlikle SL serisini kullanmaya devam edecegim.Telefon 2006 nin son aylari avrupada satista.
General Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2006, July Status Coming Soon Size Dimensions 89 x 47 x 23 mm Weight 109 g Display Type TFT, 16M colors Size 240 x 320 pixels, 2 inches - Touch-sensitive navigation keys Ringtones Type Polyphonic (72 channels), MP3 Customization Download Vibration Yes Memory Phonebook Yes, Photo call Call records 10 dialed, 10 received, 10 missed calls Card slot microSD (TransFlash) - 64 MB internal memory Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD No EDGE No 3G Yes, 384 kbps WLAN No Bluetooth Yes Infrared port No USB Yes, v2.0 Features Messaging SMS, MMS, Email Browser WAP 2.0/xHTML Games Yes + downloadable Colors Magic Black Camera 3.2 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video; secondary VGA video call camera - Video telephony - Stereo FM radio with RDS - Java MIDP 2.0 - MP3/AAC/eAAC+/XMF player - T9 - Reminder - Organizer Battery Standard battery, Li-Ion 950 mAh Stand-by Up to 310 h Talk time Up to 3 h 15 min
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ES -- 6 Eylül 2006; 1:34:17 >
Bir sl75 kullanıcısı olarak ben de beğendim.. 240x320 piksel,2",16.7 milyon ekran süper 3.2mp af kamera da güzel RDS stereo Fm radyo da var 64mb hafıza + micro sd.. işe yaramasa da 3g ve 2. kamera mevcut.. dokunmatik tuşlar.. Ses kalitesi de eminim ki çok iyi olacaktır..
ve tüm bu özellikler 9 cm bile olmayan sürgülü,karizma bir telefonda.. çok beğendim açıkçası Sl75'ten sonra bunu alırım sanırım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 27 Temmuz 2006; 22:32:04 >
"XMF" uzantısını da oynatıyormuş media player'ı..Hiç duymamıştım..Bilen var mı?
Hunter arkadaş Google de aratım sanırım bir midi türüymüş
mp3 ve aac varken gerek yok gerçi ama,aradığın için teşekkür ederim
@7es, konu için teşekkür ederim
bu telefonu da ciddi ciddi kafaya koydum.. bu boyutlarda,bu şıklıkta,bundan daha fazla özellikli telefon çıkmazsa seneye bunu alırım büyük ihtimal (senede 1 kez telefon alırım ortalama )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 27 Temmuz 2006; 22:48:41 >
Rica ederim ben yada bir baskasi onemli olan bilgilenmek.Fiyat olarakta iyi tahmin etmissiniz sanirim siemensmania da fiyatinin 400 ila 500 € olacagini okudum.
quote:
Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®
quote:
Orjinalden alıntı: narinci
quote:
Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®
"XMF" uzantısını da oynatıyormuş media player'ı..Hiç duymamıştım..Bilen var mı?
Hunter arkadaş Google de aratım sanırım bir midi türüymüş
mp3 ve aac varken gerek yok gerçi ama,aradığın için teşekkür ederim
@7es, konu için teşekkür ederim
bu telefonu da ciddi ciddi kafaya koydum..bu boyutlarda,bu şıklıkta,bundan daha fazla özellikli telefon çıkmazsa seneye bunu alırım büyük ihtimal (senede 1 kez telefon alırım ortalama )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ES -- 29 Temmuz 2006; 19:29:30 >
BaRIsH mekan: kütahya referanss:marmara!i,enginerdi,h!j@cker,emrah_tr,s!nan,dimni,herby,buyuksoy,acizim,oobarey,canozudogru,talip333,nafizkutlu,ADAM,cosibik...bi iki tane daha war ama unuttum...