Şimdi Ara

N11 3 Ürüne 1 Kupon Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynısı saniye farkıyla açılmış silinebilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telet abi -- 31 Ekim 2013; 22:09:06 >

• +çöp

diyelim 500lük 499 tllik ve 300tllik ürün aldık veya son haneleri silin,

kullanım koşulları yüzünden,

- Elektronik kategorisinden yapılan alışverişlerde, sepet tutarı, kupon tutarının 10 katı olmalıdır.
    - Diğer kategorilerden yapılan alışverişlerde, sepet tutarı, kupon tutarının 2 katı olmalıdır.

bence çöp niye?

zaten, diyelim 3 alışveriş yaptım, 100 tl kuponum oldu, saat alsam en basiti, 200tllik saat almam gerekicek,
    elektronik demiş telefonda elektronik kategorisinde en az 1000 TL lik telefon almam gerekecek,
    + ben 100 tl kupon kazanmak için 102, 101 ve 100 tllik alışveriş yapmamda gerekecek,

Yani, eğer ki her ay n11den en az 300 Tllik alışveriş zaten yapmıyorsanız ki 300 tllik alışverişte 3 parça olmak zorunda,
    +100 tl altı ürünlerde pek indirim yok n11de hatta 150 tllik ürünler bile genel olarak piyasada 100-135 TL arası pek çok konuda.

katlanan kupon ve şu son 300tlye 50 tl anında indirimden sonra bu kesinlikle çöp bana göre.

Ha sürekli alışveriş yapanlar için ''katlanan kupon''dan sonra onlar içinde bu kesinlikle çöptür yanlışsam düzeltin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 bin TL lık a101 hediye çeki
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.