Şimdi Ara

HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
14
Favori
37.154
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 tane almasaymışım keşke, beğendim çorapları. Ayrıca kahvelerin üstüne yatmışlar, kutudan kahve çıkmadı.
  • açıklardan yararlanmayayım diyorum ama gene de pişman oluyorum
  • bana da 6 koli gelmiş, 1 eldiven 5 çorap. şirkette beni gören hayırdır sana bissürü koli geldi diyor. fazla alsaymışım ne olacaktı bilmiyorum

önceki sayfadaki kolileri görünce , ben de daha faxla alsa mıydım keşke diye düşünmeye başladım.

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

1 tane almasaymışım keşke, beğendim çorapları. Ayrıca kahvelerin üstüne yatmışlar, kutudan kahve çıkmadı.

kahveyi başka firma gönderecek hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 6 Kasım 2013; 15:34:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bana da 6 koli gelmiş, 1 eldiven 5 çorap. şirkette beni gören hayırdır sana bissürü koli geldi diyor. fazla alsaymışım ne olacaktı bilmiyorum

quote:

1 tane almasaymışım keşke, beğendim çorapları. Ayrıca kahvelerin üstüne yatmışlar, kutudan kahve çıkmadı.

kahveyi türkiyenin en dindar firmalarından birisi gönderecek tüm ürünleri helal üretiyorlar. AFİA haydi görelim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bana da 6 koli gelmiş, 1 eldiven 5 çorap. şirkette beni gören hayırdır sana bissürü koli geldi diyor. fazla alsaymışım ne olacaktı bilmiyorum

quote:

kahveyi türkiyenin en dindar firmalarından birisi gönderecek tüm ürünleri helal üretiyorlar. AFİA haydi görelim bakalım

hiç zannetmiyorum göndereceklerini. ticarette din mezhep işlemez. adamlar karlarına bakarlar

• Işin ilginci 0 tl havale olan ürünüde onaylamışlar hepsini iptal etmiştin 1 tane bırkmıştım denemek için onaylanmış bisürü iptql ettşm etmesem onlards gelcekmiş demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce kargoyu aradım dedim benim kargo noldu dedi, dedim Mrat K. He evet Murat bey kargolarınız geldi baya bi var zaten dedi, birazdan dağıtıma çıkacak dedi.
    Koli sayısı fazla olunca daha bilgisayardan bile kontrol etmeden isimden anladı

O değilde, yeterince fazla aldım ben ama şimdi neden daha fazla almadım diye de yine de pişmanım Harbi insan oğlu çok aç gözlüğü bi canlı

• benim de tüm siparişler geldi. iptal olmamasının nedeni bence yanlış hatırlamıyorsam o kampanyanın görselinde " hepsiburda kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar" vs gibi bi ibare olmadığı için yasal bi hak bulamadı diye mecbur göndermek zorunda kaldı
  • Çoraplar geldi hani kahveler hani kahveler Afia firmasından atak bekliyorum

• Evime verdiği güçlendirme desteği ile kentsel dönüşüme katkıda bulunan hepsi buradaya teşekkürlerimi iletiyorum

Az zorlasam jengada yeni bi boyuta geçebilirdim
     HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ

• 20+Raid

• quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

23 adet corap geldi 12 taneside hala yolda
     HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ

Valla benim gönlüm elvermemişti 2 tane istemiştim.

Gerçi yinede hepsiburadanın yaptıklarına gelsin,hayırlı oolsun diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nea6man

Evime verdiği güçlendirme desteği ile kentsel dönüşüme katkıda bulunan hepsi buradaya teşekkürlerimi iletiyorum

HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ

20+Raid

• kahvelerde yola çıkmış istoçtan geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nea6man

Evime verdiği güçlendirme desteği ile kentsel dönüşüme katkıda bulunan hepsi buradaya teşekkürlerimi iletiyorum

Hayırlı olsun madem o kadar aldınız 3-5 ini sağda solda fakire verin bizim burda çöp toplayan çocuklar kışın bile sadece çorapla geziyorlar bazısı onu bile zor buluyor.

• dün 5 bugün 33 tane geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Arkadaşlar ben yanlışlıkla kahve ile 3 lü uzun çorap sipariş ettim. Kargo ya dikkat etmeden hazır kayıtlı kredi kartı profiliyle siparişi verdim. Sonra baktım ki 5tl çekmiş kargoyu da eklemiş. Siparişi iptal edeyim dedim. Ulan bu sefer sadece çorabı iptal etti kahveyi iptal etmedi. 25 kuruşluk kahveyi kargo dahil 4 tl civarına aldık.

Beyler cidden şaka gibi. Adamlar iptal etmediler ne yaptım ettim. En son mesaj gelmiş hb den ve durum bu.

Kahveler 10 lu gelse bari zarar azalsa.

• Bu konunun tek zararlı çıkanı sizsiniz heralde hocam :)

Kahvelerin 10lu geleceğini sanmıyorum, ama paket geldiğinde direk iade edin. Paranızı iade etmek zorundalar.

Geçmiş olsun...
  • ilanı ilk görenlerdenim nasılsa bir yanlışlık var göndermezler diye 6çift çorap aldım bu şekilde göndereceklerini bilseydim koli koli alırdım dikkat ettiyseniz ürünlerin tamamı Türkiye üretimi geçen senelerde bu çorapların bambulu olanlarını bizim buradaki bir outlet mağazası 2çiftini 2.5TLye satıyordu o zamanlar düzinelerce çorap almıştım hala 25-30 çift açılmamış duruyor onların içi yumuşacıktı tabanları daha kalındı bu ürünlerin kalitesi onlara göre çok düşük geldi gözüme

Ayrıca bu sitenin kargolama şekline sinir oluyorum vatanı millete hepten zarar o kutular için ağaçlar kesiliyor adamlar 1liralık ürün için bile ayrı ayrı kargo yolluyorlar mazot ve 3 kuruşa çalışan kargo çalışanlarının emeğini israf ediyorlar. normalde sitenin satış fiyatlarıda genellikle uygun değil nasıl ayakta duruyor bu firma hayret doğrusu
  • Bugün 17 kutu daha geldi kaldı 12 kutu hepsini bende dizdim fotolarını anı olarak çektim. Çorapları çok beğendim. Çocuğa aldığım ben10 boya setide çok güzel. Özellikle sulu boya orjinal kuru ve pastel boya çokda iyi değil ama ben10 marka olacak o kadar. Defterler kalem setleri converse dosyaları henüz gelmedi. Keşke biraz daha alsaydım dedim mi inanın dedim insanoğlu doymak bilmiyor. Kargo firmasıyla papaz oldum müşteri hizmetlerini aradım saat 6da mecbur getirdiler. İlla şikayet ettiriyorlar. Eğer kahverlerde böyle tek tek kolilenirse o zaman kargocular benden şüphelenecek. Bugün adam bi kolilere baktı bi bana baktı tuhaf tuhaf acaba ne düşündü bilmiyorum. Foto ekleyecektim ama önceki sayfalarda eklenmiş benim kutularda tavana yaklaştı. Pişman değilim yine olsa yine yaparım 100 Tl çekim vardı az önce onuda kullandım. Baktım bizim çoraplarda hala 10 TL indirim var 3lü uzunlardan aldım bir tane daha 1 TLye geldi. Gözüm doymuyor arkadaş. Bunların attığı kazııkların acısı dinmek bilmiyor.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.