Şimdi Ara

3 Tabletten Sizce Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizce hangisi ve neden? Fiyat önemli değil.

     3 Tabletten Sizce Hangisi?



  • bende cok arastırdım artık baya bilgi sahibiyim illa bunların arasında olucak dersen teknik desteği harika olan ezcool derim. ama bana kalırsa 4 cekirdek islemci olan 2 gb ramı olan bir tablet al bu mesela 8 inch kücük değil.

    http://www.hepsiburada.com/liste/artes-q812-16gb-8-ips-siyah-tablet-5-adet-aksesuar-hediye/productDetails.aspx?productId=bd600266&categoryId=3008012
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coacoa

    bende cok arastırdım artık baya bilgi sahibiyim illa bunların arasında olucak dersen teknik desteği harika olan ezcool derim. ama bana kalırsa 4 cekirdek islemci olan 2 gb ramı olan bir tablet al bu mesela 8 inch kücük değil.

    http://www.hepsiburada.com/liste/artes-q812-16gb-8-ips-siyah-tablet-5-adet-aksesuar-hediye/productDetails.aspx?productId=bd600266&categoryId=3008012

    Almışken büyük ekran olsun istiyorum hocam.Ayrıca batarya 4400mah ne kadar dayanır bilinmez ve çözünürlük çok düşük.




  • şiddetle smart ten i tavsiye ederim. gerçekten çok şık bir kasası ve kullanışlı soket girişleri , ses seviyesi falan, görüntü kalitesi çok iiyi. hatta bi yerde okumuştum. hoparlörü konusunda, iyi yere konumlanmamış diye. aksine bence çok iyi bir yere konumlandırılmış. çünkü tutarken avucun içine gelen ses direk sana doğru geliyor. yani ses arkaya doğru dağılıp gitmiyor. ayrıoca teknik servis hizmetleri çok çok iyi. tek bir şikayet okumamıştım aldığımda. şuan da bile forumu takip ettiğim kadarıyla ve ezcoolun kendi forum sitelerini okuduğum kadarıyla , oldukça ilgililer.. önemli olanda zaten aldığın maldan memnun kalmak ve sonrasında muhatap bulabilmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OchiMochi

    şiddetle smart ten i tavsiye ederim. gerçekten çok şık bir kasası ve kullanışlı soket girişleri , ses seviyesi falan, görüntü kalitesi çok iiyi. hatta bi yerde okumuştum. hoparlörü konusunda, iyi yere konumlanmamış diye. aksine bence çok iyi bir yere konumlandırılmış. çünkü tutarken avucun içine gelen ses direk sana doğru geliyor. yani ses arkaya doğru dağılıp gitmiyor. ayrıoca teknik servis hizmetleri çok çok iyi. tek bir şikayet okumamıştım aldığımda. şuan da bile forumu takip ettiğim kadarıyla ve ezcoolun kendi forum sitelerini okuduğum kadarıyla , oldukça ilgililer.. önemli olanda zaten aldığın maldan memnun kalmak ve sonrasında muhatap bulabilmek.

    bende bu tabletten vardı bugün iade ettim. nedenleri cok büyük tablet dediğin 2 elle tutunca bir süre sonra elini ağrıtırsa yerim öyle tableti. arada bir chrome kapatılsınmı hatası alıyordum baskada sarjı sanki az gidiyordu. + olarak görüntüsü hos net ekran temiz mal yani coğu kisinin isini fazlasıyla görür ama ben daha iyi özellikleri olan eli ağrıtmayan 8 inc brişey alıcam.




  • Navitech ile ezcool arasındayım ama kafamı en çok karıştıran şarj süreleri.Kullanan arkadaşlar bu tabletlerin hakkında yorum yapabilirlerse sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY

    Navitech ile ezcool arasındayım ama kafamı en çok karıştıran şarj süreleri.Kullanan arkadaşlar bu tabletlerin hakkında yorum yapabilirlerse sevinirim.

    10 inç olmasına rağmen hiç de ağır değil bence. artık spora gittiğimden ağırlık çalıştığımdan mıdır bilemem ama bence çok ideal bir tablet. ayrıca en üst düzey ayarlarla 5 saatin üzerinde kullandığım zamanlar oldu. ancak ekran parlaklığını filme oyuna veya web de gezinirken falan değiştiriyorum. 6.5 saat sürdüğü anlarda oldu. hatta wi-fi çekimi düşük yerlerde daha kısa süre zamanda kullandığım zamanlar oldu. değişkenlik gösteren bir konu ama 6.5 saati minimum ayarlarda gördüm. ayrıca android yazılımı ile bende sorun yaşamıştım. hata raporu veriyordu zaman zaman. servisiyle görüşmüştüm , beni forum sitelerinde yönlendirmişlerdi, sonra da forum sitelerinde ki yazılımı yükleyerek hallettim sorunumu. ayrıca teknik servisleri de iyi çalışıyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.