Şimdi Ara

London Has Fallen - Olympus Has Fallen'ın Devam Filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  London Has Fallen - Olympus Has Fallen'ın Devam Filmi

--Gişede ortalamanın üstünde bi başarı sağlayarak devam filmini hakeden projenin yakında 2. filmin çekimlerine başlanıyor.
    --Adı London Has Fallen olarak çalışmalara başlanan filmin yakında çekimlere başlaması bekleniyor.

#SCREEN RANT

• THR reported Fredrik Bond (Charlie Countryman) is in negotiations with Millennium to direct London Has Fallen. The film is now aiming to begin production in October 2014 in order to meet the film’s October 2015 release date. Stars of Olympus Has Fallen, Gerard Butler, Aaron Eckhart, and Morgan Freeman, will reprise their roles for the sequel.
  • Morgan Freman ise koy sepete.
  • sıradan aksiyon bi filmdi. ama yine de izlenir.
  •  London Has Fallen - Olympus Has Fallen'ın Devam Filmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Channing Tatum olmayacak mı şimdi

• Düşe kalka öğrenecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hayatimda bu kadar amatorce yapilmis ve klise bir fragman gormedim.Bu ne rezalet yahu? Koskoca adamlarsiniz hic mi utanmadiniz? Fragmanda rezillik ustune rezillik var.Efektler hicbir gelisim olmamis ilk filmden beri,sondaki helikopterin dususu rezalet.ayrica bir yerde motorsiklet mi ne devriliyor,oyle bir ses efekti koymuslar ki sanki cam vazo yere dusuyor.Hele Morgan Freeman'a ne demeli? Sondaki amerikan propagandasiyla yuklu,berbat bir tiplemeyle,artik 1500. kez duyacagimiz sozleri soylemesine ne demeli? "Amerika sizi bulacak haa,bak amerika yukselecek haaa"...bu nedir lan? 7 yasindaki cocuk takmiyor artik bu muhabbetleri be.
    Ayrica bilmeyenler icin soyleyeyim fragmanda arkaplanda calan soundtrack CALİNTİ.orjinali call of duty advanced warfare'in ilk fragmaninda kullanildi.Acin bakin.

• O kadar saydirdik sovduk ama film yarin vizyona giriyor merak ettim acikcasi gidip izleyecegim.

bir de bu aralar asiri bir film kitligi var acilen bir sey izlemem lazim yeter artik

Edit: vazgectim yabanci bir kanaldan review'ına baktim cgi cok kotuymus yani o trailerdaki rezaleti duzeltmemis hala herifler.bir de 100 dk zaten filmin nasil bir sey oldugu az cok ortaya cikti gitmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 4 Mart 2016; 0:35:12 >
  • yarın itibariyle ülkemizde gösterime giriyor.

ilk filmin hatrına izlenebilir kanımca.. biraz abartı da olsa

• bugün 21.00 mpx salonu için 3 tane bilet aldık trailer izledim güzele benziyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 4 Mart 2016; 6:01:57 >
  • Gidenler hemen yorumunu belirtirse iyi olur muallakta kaldim ona gore gidecem

• Film nasil olmus ses seda cikmadi kimseden

• Arkadaşlar yarın da bu filme gitmeyi düşünüyorum. Film nasıl bir kısa bi yorumlarınızı yazarmısınız?

• İlk filmin adı nedir?
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Olympus Has Fallen
  • Filmi izleme fırsatı buldum. Yine bol aksiyon var. İlk filmde olduğu gibi fazlaca Amerikan propagandası var. "Bize yaklaşanı yakarız" diyorlar. Ama sinemada izlenecek bir film.
  • İlk yari henuz bitti.

Abi 10 yas ve altina hitap eden filmler yapiyorlar koca koca insanlar da bunu nasil begeniyor hic anlamiyorum. Salondakilerle beraber gulup durduk bu kadar aptal bir film olamaz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 6 Mart 2016; 12:22:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.