Şimdi Ara

Makyajlı Opel Insignia 1.6 Sidi Turbo 170 Hp AT Testim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
4
Favori
27.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün Makyajlı Opel Insignia 1.6 Sidi Turbo 170 Hp AT Testi yapma fırsatı bulundum. Araç Cosmo donanım ile kör nokta uyarı paketine sahipti.
    Öncelikle bana samimi davranan Odak oto satış temsilcisi Emre abiye çok teşekkür ederim. Kolundan tuttum hadi test yapalım dedim girer girmez ve anahtarı alıp teste çıktık Video çekeceğimi söyledim ve kendiside güzergahı uzattı

Araç genel olarak bakacak olursam makyaj yaramış ve aracın karakteri değişmiş daha yumuşak, daha tok ve standartların üstünde birçok özellik gelmiş. Özellikle yeni nesil ekran premium bir araç hissi uyandırıyor.
    Aracın performansı gayet yerinde ve verdiği atiklik oldukça başarılı. Motor çok devir çevirmek istemiyor 5000-5500 devir arası üst vitese geçiyor. Motor sesi ise tabiri caizse hasta olduğum nokta.
    Otomatik vites çok güzel bir nimet olmuş bu motor için, vites geçişleri pürüzsüz ve oldukça seri.
    İlk kalkış esnasında otomatik vitesin verdiği biraz hantallık sezdim, fakat ara hızlanma ve kickdown lara tepkileri çok iyi
    Ses sistemine değinecek olursam araç eskisinden daha iyi bir ses sistemine sahip ama bence hakkı tabiki Bose ses sistemi
    Yol tutuş olarak biraz zorlamamda ve ani yön değiştirmemde yumuşak karakterini bozmayıp gayet uyumlu bir şekilde araç çizgisini değiştirdi. Tabiki bu araçta olmazsa olmazım 19" jant + flexride şasi
    Tüketim olarak bu kadar alt devirde gitmeyi seven bir araç ilk bakım yapıldıktan ve günlük kullanım ritmine göre tatlı sert kullanmalarda 8,5-9 litre arasında tüketecektir. Otomatik vites her ne kadar eski tip olsa da motor karakter olarak çok farklı ve günlük kullanıma çok uygun
    Aracın diz mesafesi ve yalıtımı başarılıydı, tavan mesafesi olarak 1,85 üstündeki insanlar biraz zorlanabilir.

Araçtaki uyarı sistemleri oldukça başarılı hatta videonun 4.30 dakikasında sistemi görebilirsiniz

Aracın olumsuz bulduğum yanı. Araç donanımından dolayı fiyat yüksek ve 2. elde kullanıcısını çok düşünmüyor. Birde piyasayı canlandırmak için 1.6 dizel motor gelmeli artık. Ayrıca ibre ve orta konsol çok güzel olmuş ama arayüzü biraz karışık, karıştırma ihtimali olabilir, direksiyondaki tuşlar biraz kafa karıştırabiliyor ama zamanla bunların hepsi kullanım kolaylığı sağlayacaktır

Videoda detaylı anlatımda bulundum, lütfen Hd izleyin
    Sorunuz olursa, cevaplamaya çalışırım

Edit: Süspansiyon sertliğinde ciddi anlamda iyileşme yapılmış araç daha konforlu bir hala gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 29 Ekim 2013; 18:32:16 >

• Eline sağlık Şu motorun ismine de alışamadım gitti sidi nedir abi allah aşkına
    Arka stopları stil olarak E65 makyajsız 7 serisine benzetiyorum biçokları beğenmedi ama ben beğeniyordum.
  • Çok hızlısın Abi,eline sağlık. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RutkayErg -- 29 Ekim 2013; 18:16:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık
  • Şahane tek kelimeyle
  • fiyatini duyunca kosarak uzaklastigim bir arac

• Resimlerde ön konsolu beğenmemistim. Fakat testinizide dikkatli bir şekilde izlediğimde gayet iyi ve kullanışlı olduğunu farkettim. Hemen hemen herşeyi büyüklüğü yeterli bir ekrandan halledebiliyosunuz. Emeğinize sağlık:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SIDI,motor'da çıkan ses nedir öyle yav
  • Elinize sağlık güzel inceleme.
    Hafta sonu ben de yeni insignianın içerisinde 5 dakika geçirdim showroomda. Araç çok güzel ses sistemini beğendim ama touchpad tam bir felaket. Ekran güzel olmuş gösterge paneli çok şık geldi bana. Arkada oturmak uzun boylular için sıkıntılı. Dikkat ettim arkada eksoz göremedim eğilip baktım 2 tane var ama uçları görünmüyordu. Satış temsilcisine sordum bir haberi yoktu. Sunrooflu beyaz cosmo araç için yanlış hatırlamıyorsam 85 bin tl dedi ben de hayırlı işler deyip uzaklaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 29 Ekim 2013; 18:44:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlatan arkadaş TV programı yapsa her hafta izlerim.

Kendisi bilgili ve anlatımı güzel.
  • 1.6 dizel ne zaman gelecekmiş acaba
  • Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Şu araç 70 bin bandına gerilese tadından yenmez.
  • Rutkay saol kardeşim lakabımız belli

@dtsaykopat çok saol üstadım ama ülkemiz ne yazık ki bu konuda yeterince destekçi değil

Bu arada iyi dilekleri için herkese çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

fiyatini duyunca kosarak uzaklastigim bir arac

Aynen kendimi zor attim disari

• Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

fiyatini duyunca kosarak uzaklastigim bir arac

Aynen kendimi zor attim disari

Siz ne diyorsunuz ben fiyatı duyunca satış temsilcisini de alıp dışarı attım kendimi

• Elinize sağlık.

Gösterge panelinde bmw lerdeki gibi animasyonlu bir açılış var mi ?

Bana kalırsa o tur ekranların olmasi ve en önemlisi kişiselleştirilebilir olması büyük avantaj olur

• ön konsol bişeye benzemiş
  • Aracın dıştan resimlerini paylaşırsanız sevinirim
  • Hocam sen eski kasayı epey kullandın , iddia edildiği gibi nerdeyse yeni bir otomobil yapılmış mı? Bir de 5-10 bin civarı fiyat artışının sebebi hakkında fikriniz var mı? Ben 1.4 olanın edition elagance olanını düşünüyorum ama sanırım yeni stil pakette afl yok ... Bir de dizelin geliş tarihi hakkında bilgi var mı?
    Aralık veya Ocakta 2013 modelini stil paketli 65 civarı verirlerse alırım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.