Şimdi Ara

Akıllı cihazlar için hem hoparlör hem de stand görevi gören MiiBeast projesi, Kickstarter üzerinden destek arıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Akıllı cihazlar için hem hoparlör hem de stand görevi gören MiiBeast projesi, Kickstarter üzerinden destek arıyor





     

    Farklı fikirlere verdiği desteği kesmeden devam ettiren ve farklı ülkelere açılan Kickstarter üzerinde destek arayan güncel projelerden MiiBeast, diğer birçok stand ve hoparlör modelinden taşınabilir ve modüler yapısılya ayrılıyor.

     

    Site üzerinde Eddie Malhotra tarafından başlatılan MiiBeast, ilk görüşte kafa üstü bir kulaklığa benziyor ancak çok uzak olmayan farklı bir görevi yerine getiriyor. Katlanabilir ve boyutu ayarlanabilir gövde yapısı sayesinde akıllı cep telefonlarını ve tablet bilgisayarları (Apple iPad, iPad Mini, Samsung Galaxy Tab ve Windows RT tabanlı) farklı açılarda ayakta tutabilen ürün, üzerinde yer alan 50 Hz - 20 KHz frekans aralığına ve 85 dB güce sahip hoparlörleriyle de multimedya keyfi sunabiliyor. Bağlantı noktasında Bluetooth ve NFC teknolojilerinden yarlanan MiiBeast, şarj edilebilir dahili lityum-iyon bataryasıyla 10 saat aktif kullanım ve 250 saat bekleme süresi ortaya koyabiliyor. İsteğe bağlı olarak 3.5mm stereo üzerinden kablolu olarak da kullanılabilen ürün, şimdilik siyah ve sarı olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle geliyor.

     

    Kişilere farklı amaçlar için ilginç bir kullanım olanağı veren MiiBeast, Kickstarter üzerinde başlatılırken konan 25,000$ hedefin bitimine 29 gün kala 28 bağış ile henüz 3,303$'lık kısmını toplamış durumda. Yapılacak 49$ (40$ Amerika dışı kargo) bağış ile Kasım ayında elde edilebilen ürün hakkında hazırlanan açıklayıcı tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

     


     Akıllı cihazlar için hem hoparlör hem de stand görevi gören MiiBeast projesi, Kickstarter üzerinden destek arıyor

     







  • İşte yaratıcı düşünce bu!

  • Güzelmiş. Bir de kulaklık girişi olsaydı, boynumuza taktığımızda kulaklıkla kullanabilme seçeneği de olsaydı (dışarısı falan için) harika olurdu.

  • NFC li bir sürü cihaz çıkıyor. Pek çoğu da bunun gibi çok işe yarayan cihazlar.
    Apple dangozu da NFC yaygın değil diye cihazlarına koymuyor.
    Sen koy, sonra yaygınlaşmasını bekle. Olmayan şey nasıl yaygınlaşsın.
    Millet de gidip bunların cihazlarına binlerce lira veriyor.
    Vermeseler, burunları sürtülse, akılları başlarına gelse ve müşteriye teknolojiyi yavaş yavaş verip sürekli kazandıkları parayı hep arttırma peşinde olmasalar, bu tip NFC kullanan cihaz sayısı da kat kat fazla olurdu.

    Neyse, cihaz güzel. Bir sürü işlevi var. Boyna asılıyor, bir yerde yanına koyup müzik dinliyorsun. Ayrıca tablete falan takdığın zaman hoparlörler direk dinleyene bakıyor. İyi düşünülmüş. Umarım hak ettiği yeri bulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.