Şimdi Ara

Battlefield 4'e Erken Girme ve Türk Serverları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
3
Favori
5.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar size bir kaç ipucu vereceğim. İşinize yarayacaktır.

- Serverlara KORE VPN'inden bağlanın. Şu an ki en iyi VPN budur :

http://www.vpngate.net/ Üstteki menüde Download var ona tıklayın. Açılan sayfada en üstte yazanı indirin.

Origin komple kapalıyken VPN'i çalıştırıp listeden Kore serverı seçiyorsunuz.www.ipgoster.net adresinden ipnizi kontrol ediyorsunuz. IP'niz değişmişse Origin'e bağlanıyorsunuz. Origin Store'da Kore'ce yazılar varsa işlem tamamdır. Sonra VPN ekranından bağlı olduğunuz serverdan disconnect diyorsunuz ( burası önemli direk kapamayın programı önce disconnect diyin). Sonra komple VPN programını kapatıyoruz. Battlelog'dan oyuna bağlanıyoruz. Bu kadar. Hiç bir riski yoktur. Avrupa serverlarında binlerce kişi var.

Not1 : Origin'e ilk bağlandığınızda VPN'i kapamadan Battlelog üzerinden oyunu bir kere açın. Key'inizi aktif edecek. Sonra kapayın VPN'i.
    Not2 : Origin'i ya da pc'yi kapatırsanız bu adımları tekrar uygulayı oyuna girmelisiniz. Origin kapanmadığı sürece sıkıntı olmaz.

-Oyunu nereden alırsanız alın ( Meksika Origin, normal Origin, Playstore) muhakkak TTNET'in verdiği linklerden indirin. TTNET bu durumda kota ya da bağlantı hızı gözetmiyor. 3mbit'le falan indiriyorsunuz. Çok kısa sürede iniyor oyun.

Sıkça Sorulan Soruların Cevapları :

-Girdim key istiyor ne yapacağım? Not1'i okuyacaksın.
    -Ban yeme gibi bir durum yok direk EA yetkilileri açıkladı.
    -Hem Single hem Multi(online) oynayabilirsiniz.
    -Oyunu torrent, Origin ya da Playstore linkinden indirmeniz farketmez.

Arkadaşlar bir ricam olacak. Türk oyuncular yavaş yavaş gelmeye başladı ama herkes kendi haline takılıyor. Sizden ricam Türk serverlarına mümkünse arkadaşlarınızla gelmeniz. Şu an 1-2 server var. Bir servera 3 kişi girseniz 5 dakika sabretseniz bir süre sonra dolacaktır emin olun.

Nuclear arkadaşımızın serverına bekliyoruz. Yakında BFTURK serverı da açılacak zaten oraya da bekliyoruz.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/2b6fc90a-bf6c-4a8d-b407-09112c2c7541/GameKeyStore-Net-BF4-Turkey-Server/

Sorunuz varsa alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 30 Ekim 2013; 17:54:34 >

• tesekkurler bilgiler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

tesekkurler bilgiler için

Rica ederim 2 adet Not ekledim çok önemli. Gözden kaçmasın.
  • orıgıni daha sonraları tekrar açtığımızda not 1 i uygulamamıza gerek yok değil mi?

bir de şu yöntemi gördüm; """tunner bear indir. üye ol. giriş yap. origin kapat. tunner bear programını aç. on yap. origine gir. battlefield 4 play yazısı açılmış olacak. buradan sonra tunner bear kapatabilirsin(birşey olmaz)""

Sizin yöntemden farklı mı bu yöntem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 29 Ekim 2013; 13:02:34 >
  • Eyvallah,pre-load bitsin gireceğim VPN'den.Yalnız hatırlatmakta fayda var AKK durum aktifse TTNET veya originden indirmek pek fark etmiyor hatta originle bir ara AKK olmasına rağmen 5mbit'le indirdim.
  • Oyun dilinde sıkıntı olmasın.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMakarov

Oyun dilinde sıkıntı olmasın.?

işte o zaman kimseyi yaşatmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk

quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMakarov

Oyun dilinde sıkıntı olmasın.?

işte o zaman kimseyi yaşatmam

Bir de Aralcılar ne yapsın ne DVD var ne Key var ortada.Bizi de görün la

• harbiden adam bf4 de 7 level olmuş aralcılar daha dvd beklıyor :))
  • ThatCrazyTurk T kullanıcısına yanıt
    Open Beta değil miydi kardeşim.? Ben de 7 level oldum Hiç.!
  • beta da değil :)) full sürümde 7 level olmuş :))

Şu anda çatur çutur mp kasıyor :)) hemde o bir türk :))
  • Kore'yi hangi menüden seçiyoruz?
  • Tunnelbear iyi hoş ama maalesef KORE seçeneği yok.

Oyunun dili İngilizce tabi ki...

Kore seçeneğini programı açınca server listesi gibi birşey olması lazım ana menüde oradan bulabilirsiniz. İstediğiniz gibi sıralıyorsunuz serverları. Zaten çok sayıda Kore serverı var.
  • Onu halletim ama oyuna girerken key istiyor, Playstore'un verdiği key'i de kullanıldığı için kabul etmiyor. Halbuki kullanan da benim, kendi hesabıma kayıtlı oyunu, sanki başka bir hesaba kayıtlıymış gibi gösteriyor ve üstelik key'i girdiğim hesabımın adını da veriyor

Artık geceye kadar bekleyeceğiz, yapacak bir şey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Onu halletim ama oyuna girerken key istiyor, Playstore'un verdiği key'i de kullanıldığı için kabul etmiyor. Halbuki kullanan da benim, kendi hesabıma kayıtlı oyunu, sanki başka bir hesaba kayıtlıymış gibi gösteriyor ve üstelik key'i girdiğim hesabımın adını da veriyor

Artık geceye kadar bekleyeceğiz, yapacak bir şey yok...

Hocam not1'i oku :D

VPN'i kapamadan birkere oyuna giriş yapman gerekiyor. O şekilde key aktif oluyor ve vpni kapatınca artık sorun olmuyor. Doğru yoldasın yalnız :D

• Resimler eklendi.
  • Not1 : Origin'e ilk bağlandığınızda VPN'i kapamadan Battlelog üzerinden oyunu bir kere açın. Key'inizi aktif edecek. Sonra kapayın VPN'i.

bu adımı atladın sanırım kardeş :))
  • Eve gelince direk Battlefield 4 online akar o halde.

Konu sahibi iyi hayır duası aldın. Allah işini rast getirsin.
  • ban olurmu erken girenlere
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    dostum çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.