Şimdi Ara

Google Nexus 10 2013 donanım bilgileri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj









  • Google Nexus 10 2013 donanım bilgileri ortaya çıktı





    Google'ın bu hafta içerisinde tanıtmasına kesin gözüyle bakılan yeni Nexus cihazları ile ilgili detaylar da netleşmeye başlıyor. Nexus 5 akıllı telefonu daha önce Google Play sayfasında kısa bir süre boy göstermişti. Bu kez Nexus 10 2013 modeli aynı sayfada boy gösterdi.




    Google Play sayfalarından elde edilen bilgilere göre Nexus 10 2013 modelinde yine 10.055 inçlik 2560x1600 piksel çözünürlükte ekran yer alıyor. Böylece 300ppi seviyesi korunurken, Gorilla Glass 3 ile ekran sağlamlaştırılıyor. 




    Model gücünü Snapdragon 800 yongasetinden alırken, RAM miktarı ise 3GB olarak belirlenmiş. Arka kısımda 8MP çözünürlükte, ön kısımda 2.1MP çözünürlükte kamera, 9500mAh batarya, 7.9mm kalınlık, 584gr ağırlık şeklinde diğer özellikleri mevcut. Model boyut olarak selefinden biraz daha küçük ve ince. Önceki modelde 263.9 x 177.6 x 8.9 mm boyutlar ve 603gr ağırlık yer almaktaydı.




    İlk nesil Nexus 10 sahip olduğu Cortex-A15 tabanlı çift çekirdekli Exynos 5250 işlemcisi ile özellikle batarya tüketimi konusunda ciddi eleştiriler almıştı. Bu bakımdan Google'ın rotasını Snapdragon 800 yongasetine çevirdiği dile getirilirken, üretimin ise Asus'a bırakıldığı iddia ediliyor.




    Tahminler 1 Kasım itibariyle hem Nexus 5 akıllı telefonunu hem de Nexus 10 2013 tablet modelini resmi olarak göreceğimiz yönünde.  

     

     Google Nexus 10 2013 donanım bilgileri ortaya çıktı



     








  • Donanım, incelik ve kamera çözünürlüğü harika olmuş.

  • uu beybi. Sonunda ipade rakip cikti.Herkesin cok istedigi igzo panel de var. Marketteki tablet uygulamalarina da el atsalar tamamdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımın yazdıgı resime bakarsak harika bir donanıma sahip. tebrikler google...
  • Hadi bakalim buradan yak simdi note 10.1 2014 edition mu nexus 10 2013 mu ah su nexus lara hafiza karti girisi koysalar ne var sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazların her gün ayrı bir özelliği sızıyor.
    Tanıtsalar bir kere haber olacak bu şekilde her gün haber oluyorlar. :)

  • Çok sağlam bir cihaz geliyor ama çok uygun olmadığı derece benim tercihim iPad veya Surfaceden yana.

  • Harika bir donanim , ince tasarim , gercek retina ekran , bataryada yeterli duruyor , vs...

  • O değilde Qualcomm çok fena tekele almaya başladı mobil piyasayı. Keşke tegra 4 yaygınlaşabilseydi. Şu an pek çekişme yok donanım bileşeni tarafında. Tek başına piyasayı çeviriyor qualcomm. Tabi işlemci ve grafik birimleri gayet güzel ona birşey diyemeyiz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

    Hadi bakalim buradan yak simdi note 10.1 2014 edition mu nexus 10 2013 mu ah su nexus lara hafiza karti girisi koysalar ne var sanki

    Bu kadar note yeterli hocam, al Nexus'u değişiklik olsun
  • 32 gb hafıza yetse düşünmeden alırım gerçi geçen haberi vardı pkparis firması 64 gb lık nano usb 3.0 bellek çıkarmış öyle bir bellek alıp altına usb otg adaptör ile takılabilir de usb otg adaptörün en ufağını bulmak lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

    32 gb hafıza yetse düşünmeden alırım gerçi geçen haberi vardı pkparis firması 64 gb lık nano usb 3.0 bellek çıkarmış öyle bir bellek alıp altına usb otg adaptör ile takılabilir de usb otg adaptörün en ufağını bulmak lazım

    Tecavüz kaçınılmaz yani

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • affetmem 32 gb neye yetecek ya uygulama ile doldururum ben onu zaten ama anlamıyorum hiç şu nexus lara ya hafıza kartı koy yada yap 128 gb hafıza peynir ekmek gibi satar
  • Donanımların yazdığı resim o kadar büyük ki 4 monitör ü yanyana bağlayıp anca ekrana sığdırabildim
  • 64 gb versiyonu cikar umarim.



    İsteyen varsa Google playa gelince hemen siparis verebilirim kasim19'za yetişirse turkiyeye nexus 5 ve yeni nexus10 yolluyabilirim isteyen varsa bana mesaj birakabilir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    O değilde Qualcomm çok fena tekele almaya başladı mobil piyasayı. Keşke tegra 4 yaygınlaşabilseydi. Şu an pek çekişme yok donanım bileşeni tarafında. Tek başına piyasayı çeviriyor qualcomm. Tabi işlemci ve grafik birimleri gayet güzel ona birşey diyemeyiz.

    Cunku Google, tek bir donanimda birlesmek ve marketteki uygulamalarin tum cihazlar tarafindan calistirabilmesi icin qualcomm'la anlasti. Bu isi en iyi yapan onlar. Pil konusunda ozellikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yaziyi coktan okumustm gsm arendan cok yawassnz bu arada mali t604 un 60fpslere ulastgi 2500pikseli adreno 330kaldrblecekmi

  • Kimse de haberin kaynağına bakmamış. Adamlar fake diyorlar.

    "UPDATE: After a more extensive research, we believe that these are likely fake. This is not simply because the icons on the Nexus 10 2013 were obviously added later -- this could have been done for illustrative purposes anyway. It's because, after delving deep into our tips database, we concluded that this particular tipster has a track record of sending content of dubious authenticity."

  • O değil de bataryadan ne haber? Hergün şarja takmaca sanırım bu da..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    O değilde Qualcomm çok fena tekele almaya başladı mobil piyasayı. Keşke tegra 4 yaygınlaşabilseydi. Şu an pek çekişme yok donanım bileşeni tarafında. Tek başına piyasayı çeviriyor qualcomm. Tabi işlemci ve grafik birimleri gayet güzel ona birşey diyemeyiz.

    Donanım ne kadar standartlaşırsa o kadar stabilite sağlanır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.