Şimdi Ara

GM discovery neden alınmaz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet lütfen kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Neden bu telefon alınmaz ?

• eye.Q kullanıcısına yanıt
    kamerasında pembeleşme ve ekranı ölü pixel çıkarabileceği için(yazı-tura). bi de ayfonum varrr s4minim varrrr s3 üm varrr diye hava atılamayacağı için alınmaz.

Fiyatı için vatan gibi sağlam ve sorun çıkarırsa iade edebileceğiniz biyerden alınır bi daha bi daha alınır.
  • oguzhan1010 kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni bir telefon alırken ölü pixel çıkacak mı çıkmayacak mı diye düşünerek almak ne kadar doğru bilmiyorum. Sonuçta sıfır ürün alıyorsun ve alırken bu kadar riske girmek garip.
    evet doğru. haklısınız ancak eşdeğeri olan s3 ün deredeyse yarı fiyatı? bunun sebebini merak ettiniz mi
    Yarı fiyata diye neden arızalı bir telefon alalım. Mesela illaki bunu alacaz diye bir sorun yok gidilip nokia 520 de alınabilir illaki s3 ün müadili değil yani
    lumia lar iyi hoş da yazılım kırılamadığı için daha korsan oyun atamazsınız.. ve de 520 bunun yanına yaklaşamaz.

ve deee... dün cebit e gittim yolda insanların elindeki tellerine bakarak gittim hep. 4-5 tane discovery gördüm.

bu telefon çooooookkkk satıyor vatandaki elemanla yarım saat konuştuk peynir ekmek gibi gidiyor dedi.

burada birinin ölü pixeli çıkıyor 10-20 tane mesaj atıyor KÖTTTÜÜÜÜÜ TU KAKA ALMAYIN SAKIN diye. biz de 20 kişi kötü diyor sanıyoruz.

telefon 1000 tane sattıysa 100 ünün ekranında kötü pixel çıktı diyelim. (kötü birşey kabul olmasa daha iyi.) ölü pixel i farkedenler servise yolluyor. onlar da 6 tane ölü pixelden sonra değiştiririz diyorlar ekranı. adam geliyor can acısıyla bas bas bağırıyor forumda ölü pixel var almayın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eye.Q

Yarı fiyata diye neden arızalı bir telefon alalım. Mesela illaki bunu alacaz diye bir sorun yok gidilip nokia 520 de alınabilir illaki s3 ün müadili değil yani

ya arkadaş ölü piksel her türlü telefonda çıkabilir. sadece bunda mı çıkıyor sanıyorsun. bu fiyatı ucuz diye abarttılar. millet inanmak istemiyor bu kadar ucuz bir telefonun bu kadar iyi olabileceğine. gönüllü kötüleme çetesi var daha telefonu görmeyen.(senin gibi)

gidin bi elinize alın. alınmaması için tek sebebin ekrandaki logo olduğunu görecekisniz. artık o da sizin marka aşkınıza kalmış bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Not: s3 e 10 puan verirsem bu tele 9 veririm. neredeyse muadili.

yan yana koyup baktım darty de.

*ekranı daha canlı görüntü veriyor s3 den.
    *s3 den ince(+ özellik benim gözümde) olduğu için plastiği DOĞAL OLARAK daha ince ve daha az sağlam

zaten akıllı telefon alıp da kılıfsız ve filmsiz kullananın aklına... ehhmm öhhmm aklını siveyim.
  • vee dee telefonun adını arızalıya çıkarmışsınız bile ne arızası? lütfen, konuya yardımcı olmak için geldim ben tek amacı kötülemek olan yandaş birinin laflarını dinlemeye değil. daha objektif olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1010 -- 28 Ekim 2013; 14:32:39 >
    Arkadaşım sen bu forumdaki 5-6 sony tayfasına bakarsan telefonun her yeri arızalı.Bunlar kadar telefonu kötülemek için üstün çaba harcayan kişileri görmedim ben.Söylenilen hiçbir problem bende mevcut degil,forumdaki çogu arkadaşda sorunsuz kullanıyor.700 kişi almıştır forumdan dikkatini çekerim.Ama bu demek degildir ki hepsi sorunsuz.Ölü pikseli çok kafaya takıyorsan telefonu görerek ölü piksel olmadıgına emin olarak al.Sony ci tayfa öyle bir anlatıyor ki ölü piksel vakası discovery ile başladı lcd ekranlarda sanacak okuyan.Htc one anakonusuna gir ölü piksel vakası discovery den aşagı kalır degil.Kamera da pembeleşme;normal ışıklı bir ortam da pembeleşme diye birşey yok.Şarj soketi;baktın kendi kablosu zor giriyor başka bir kablo al.Takıp çıkarırken nazik ol.
    http://www.youtube.com/watch?v=-1yr9xTLeYA&feature=player_detailpage#t=1140
    -Tüm editörler telefonu önerirken burada dolaşan 5-6 sony tayfası telefona çöp diyor.Sony den başka telefon tavsiye etmeyen,sony sp nin kamerası şöyle iyi böyle iyi diyip başka cihazlarda çekilmiş fotograflardan açtıkları yalan konular,sony dışında her telefona çöp diyen tipler bunlar bunları söylemeliyim.Cep telefonu tavsiyeleri bölümünde çok bulunduysan biliyorsundur bunları.
    - almayacaksan da bilemem.Discovery piyasaya göre kendi fiyatının çok üzerinde bir telefon tek söyleyecegim bu.Işıksız ortam duvar çekecem,sarj kablosunu kılıç gibi çekerim diyorsan alma tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 28 Ekim 2013; 14:44:02 >

• asterisk* kullanıcısına yanıt
    Ben kötülemiyorum sadece alıp almamak konusunda kararsızım ve kötü yanlarını öğrenmek istiyorum adam gelip savununca ben de duyduğum kötü yonleri saydım o kadar
    arkadaşım benim amacım konuyu açarken kötü yanlarını öğrenmekti sen övmeye başlayınca bildiğim kötü yanları saydım sadece telefonu öğrenmek isityorum o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1010

Not: s3 e 10 puan verirsem bu tele 9 veririm. neredeyse muadili.

yan yana koyup baktım darty de.

*ekranı daha canlı görüntü veriyor s3 den.
    *s3 den ince(+ özellik benim gözümde) olduğu için plastiği DOĞAL OLARAK daha ince ve daha az sağlam

zaten akıllı telefon alıp da kılıfsız ve filmsiz kullananın aklına... ehhmm öhhmm aklını siveyim.

ben kılıfsız kullanıyorum 3 haftadır. hiçbir şekilde yere düşürmedim. siyahında elden kayma gibi bi durum da söz konusu değil. anahtarla, bozuk parayla aynı cebe koymamaya özen gösterdim. ne bir çizik var bir şey. yakın çevremde ucuzundan pahalısına her türlü telefon var.

galaxy s3 lerde aşırı dökülme, eskime görülüyor mesela.
    iphone 5 ler bile çok güzel çiziliyor. arkadaşım bir hafta kullandıktan sonra iki-üç çizik sahibi oldu ve her tarafını kaplattırdı.
    kardeşimde gigabyte gsmart maya m1 var. onun da fiyatı gm discovery ile aynı. teknik özellikleri iyi olmasına rağmen malzeme kalitesi, ekranı falan çok daha kötü. gm discovery'nin ekranı falan onun gibi kolay çizilecek cinsten değil.
    mesela annem kaç senedir turkcell t20 kullanıyor(tarife paketiyle almıştı). telefonda ufak tefek çizikler olmasına rağmen gördüğüm en sağlam telefonlardan. aynı dönemde alınan bi iphone 3gs tanınmaz haldeyken t20'nin parlak kaplamalı bölgesi hala soyulmamış durumda.

telefonların malzeme kalitesi uzun sürede belli oluyor. mesela gm discovery'nin beyazında muhtemelen sararma ve ufak çizikler oluşacaktır. ama mat olan siyahında hiçbir sorun olacağını sanmıyorum eğer ağır bir şekilde yere düşürmezsen ya da anahtarla aynı cebe koymazsan. çünkü malzemesinde parlak boya falan gibi bir şey yok. boya akması falan gibi bir sorun olacağını sanmıyorum. ekranı da dediğim gibi korumasız gibi(ne olduğu belirtilmemiş, gorilla glass ya da başka bi teknolojinin sözü edilmiyor) geçse de kullanılan cam hiç öyle dandik değil. dandik camın nasıl olduğunu görmek istiyorsanız gigabyte gsmart modellerini bi inceleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 28 Ekim 2013; 16:15:38 >

Hocam siz nerden almıştınız telefonu
  • quote:

hizlial.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

hizlial.com

telefonu ne kadara mal ettiniz toplam olarak ve bir de sizin telefonunuz da sıkıntı çıktı mı hiç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

hizlial.com

telefonu ne kadara mal ettiniz toplam olarak ve bir de sizin telefonunuz da sıkıntı çıktı mı hiç

599 tl sanırım 12 taksitle aldım. 10 lira falan kargo vardı sanırım hatırlamıyorum. ilk seriden sipariş ettim mng kargo saolsun getiremedi telefonu bi türlü nasıl bi sorun çıktı bilmiyorum. o ara da şehir dışındaydım zaten. hizlial yurtiçi kargoyla gönderdi bi telefon daha bu sefer 2. seriden geldi. ben de şehirdışından döndüm. telefonda herhangi bir sıkıntı yok.

şuan piyasadakiler kaçıncı seri peki

o zaman sizinki 4 gblık olanlardan
  • quote:

şuan piyasadakiler kaçıncı seri peki

o zaman sizinki 4 gblık olanlardan

ilk seride şarj aleti ve kulaklığı farklıydı. incelemelerdekiler onlar. şimdiki seridekiler daha hoş görünüyorlar. bi de 16 lık çıkardılar işte. ilk seri zamanında piyasada bulunmuyordu peynir ekmek gibi satıldığı için.
    özür dilerim fazla atar yaptım galiba
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.