Şimdi Ara

Root'tan sonra Google Play Store Açilmiyor! [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
24.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün, S3 mini' me Root yapmak üzere Root lu bir ROM kurdum. Telefonu açtigimda ekran "Samsung Galaxy S3 mini GT-I8190" yazisinda kaldi. Bu sorunla bir kez daha karsilasmistim. Arastirmalarim sonucunda telefona, önce "WIPE" sonra da "PARAM" kurmam gerektigini ögrendim.

Islemi yaptim ve telefon açildi. Ben Root isleminin basarili olmadigni düsünüyordum. Ama telefon Root'lanmisti.

Bu asamada Google Play Store açiliyordu. Asil sorun sunu yaptiktan sonra basladi:

Ilk defa Root yaptigim için internetten "Rootlu telefonda olmasi gereken uygulamalar" hakkinda arastirma yaptim.

"Freedom" adli bir uygulamaya rastladim. Bu uygulama telefonunuzda kurulu olan "Free" sürüm bir uygulamayi "Pro" sürümüyle degistiriyordu. Ilgimi çekti indirdim. Uygulamanin çalismasi için telefonun yerel saatini "Moskova" saatiyle degistirmek gerekiyordu. Degistirdim.

Nitekim uygulama bi' halta yaramadi, sildim.

Daha sonra Google Play Store'a girdigimde "Baglanti Yok, Tekrar Dene" hatasini aldim. Yerel saati Moskova saatiyle degistirdigim için bu sorunla karsilastigimi düsündüm ve saati eski haline getirdim (Yanlis saat dilimini ayarlamis olamam, "Otomatik ayarla" yi isaretledim). Ancak yeniden ayni hatayi aldim.

Baska bir hesap açip, onla giris yapmayi denedigimde (tarayicidan degil, Play Store'un uygulamasindan kayit olmayi denedim) "Android cihazinizda veri hizmeti kullanilamiyor" hatasini aldim. Yani, yeni hesapta açamadim.

Ne yapmam gerektigi hakkinda fikri veya bilgi sahibi olan arkadaslardan yardimlarini bekliyorum.

Simdiden tesekkürler.

EDIT: Sorun çözüldü. "Freedom" uygulaması bi' şekilde saat ayarlarını ele geçirmiş olmalı. Nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Bu durum Twitter ve Face bildirimlerinin gelmesini de engelliyormuş. Uygulamayı tekrar yükleyince çığ gibi bildirim mesajı yağdı. Ve yaşadığım Google Play Store sorunu da çözülmüş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim1903uslu -- 28 Ekim 2013; 21:17:53 >

• arkadaşım bişey sorucam hangi uygulamayı tekrar yükledin bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olurmusun ? biraz çabuk lütfen kaç aydır bu sorunla irdim ugrasıyorum bende bir ara freedom indiridim sonra sildim ama play store giremiyorum ayrıca facebook ve twitterdan bildirim banada gelmiyor yardım acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreegn1

arkadaşım bişey sorucam hangi uygulamayı tekrar yükledin bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olurmusun ? biraz çabuk lütfen kaç aydır bu sorunla irdim ugrasıyorum bende bir ara freedom indiridim sonra sildim ama play store giremiyorum ayrıca facebook ve twitterdan bildirim banada gelmiyor yardım acil

freedomu açıyorsunuz telefondaki menü tuşuna basıyorsunuz ordan stop freedom dedikten sonra google play geri geliyor. programı yüklemeden önce indireceğiniz yerden kullanım talimatlarına bakın bir ya
  • Beyler 1 aydır bende giremiyorum google play değil google + falan hiçbir şeye giremiyorum google hesabı istiyor giriyorum sunucuya bağlanılamıyormu öle bişi diyo freedomu kaldırdım açılmadı rootuda kaldırdım açılmıyor ne yapicam ben yaa
     Root'tan sonra Google Play Store Açilmiyor! [YARDIM]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama chromeye girdiğimde internete giriyor google alakalı bişeye girmiyor

• aynı sey benimde basima gelmisti demekki freedomdanmis bende clash of clansda freedom kullandigim icin google in hesabimi kapattigini dusunmustum resimdekilerin birebir aynisi basima geldi sadece internette arama yapabiliyordum google la ilgili hicbirsey yapilmiyor playstore a vs baglanmiyordu telefona orjinal romu tekrar kurup yeni bir google hesabi ekledim cozuldu sonra tekrar rootladim demekki sebebi freedommus bende rootdan zannettim kulaginiza kupe olsun arkadaslar kurmayin su uygulamayi whatsappi bile engelliyor bu uygulama silinca sadece internette gezebiliyorsunuz.

• Bendede ayni sorun oldu lutfen acil cevap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardes orjinal rom nasil atiliyor??

• CaimaN C kullanıcısına yanıt
    O nasil oluyo daha detayli anlatirmisin

• www134 W kullanıcısına yanıt
    cihazdan gmail hesabınızı kaldırın. google play, play hizmetler ve diger google uygulamalarının verilerini uygulamalara gidip silin. telefonu kapatıp acın tekrar hasabınızı girin acılacaktır

http://forum.donanimhaber.com/m_99364832/f_//tm.htm#99364832

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 23 Kasım 2014; 11:32:18 >
  • bendede açılmıyordu tekrar dene ekranı geliyordu Freedom uygulamasını yukleyip silmiştim arkadaşın konusunu okuyunc atekrar yükledim dediği gibi programı stop ladım sorun çözüldü .aklıma bile gelmezdi buraya baksam teşekkürler
  • Arkadaşlar Root Explorer ile Play Store Düzeltme Videosu Çektim Yardımcı Olur İnşallah

http://www.youtube.com/watch?v=vqvO-7Gu5RI
  • sevgili dostlar freedom programına girip durdurunca sorun çözülüyor yardımcı olan arkadaşalara tşk
  • Aynı şekilde yaptım. Sorun bitti. Yani freedoM açtım. Telefonun menüsüne bastım. Stop dedim. Düzeldi. Bilginize sağlık

• S.a benim de freedomdan sonra google play açılmıyor du root explorer le hosts dosyasını sildim google playe giriyor ama bu sefer de hesabim kullanilmio takvim ve kullanıcılarla ilgili ayrıntılar ünlem işareti gösteriyor nasıl düzelir?

• Ben freedom kullanmadan rootladim mobagenie den bana da yardimci olabilir misiniz acaba ayni sorunu bende yasiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok basit bilgisayarına kiesi indir sonra araçlardan ürünü başlatma durumuna getirmeye tıkla ve hepsine ok de ve sonra 1 saat kadar sürecek telefonun eski haline dönecek

• ibrahim1903uslu kullanıcısına yanıt
    Abicim Öncelikle
    anlatımın Süperdi Bu Konu
    Freedomu yüklediğimde Beynine Kazınmıştı
    Ulan Gogla PLAY store son sürüm diyorum indiriyor Ama bağlanamiyordu
    Neyseki bu yazıyı gördüğüm süper oldu
    Ulan Tek yapmam Gereken Meğerki Freedoma
    Bir kere Dokunmakmış
    :) vallahi Helal Olsun Abicim
    Çok işine yaradı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.