Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: TÜDER İLE TELEKOM'A EYLEME GİDİYORUZ!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Internet >> Cevap: TÜDER İLE TELEKOM'A EYLEME GİDİYORUZ!!! Sayfa: <<   < önceki  4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
KontG

31 Temmuz 2006, 21:43:07  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar artık www.hakediyorum.com tam faaliyete geçmiştir...

Lütfen bu çatıda buluşalım... Forward maillerle ve msnden reklamlarla yaygınlaştıralım lütfen...

LOST Fan iPod Touch User
St.LuCiFeR

31 Temmuz 2006, 22:02:46  

quote:

Orjinalden alıntı: Qal

quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

Arkadaslar Supermp3.org sayfasinda konu ust konu yapilmistir. Kendilerine tesekkur ederiz..

Link : http://supermp3.org/forumdisplay.php?f=19

yukardaki siteye girer girmez antivirüsüm .js soyadlı bir virüsü bloke ediyor.

evet söz konusu sitede explorer var

Dies Irae , Destruction, War, Chaos...
Darkness is everywhere...
The end...
atokgozlu

1 Ağustos 2006, 1:18:25  

Bu siteyi yalnız bırakmayalım mümkün olduğunca herkese duyuralım..

[DH] TOYOTA TAKIMI
1.6 Corolla Terra HB 2004
arkadia

1 Ağustos 2006, 2:18:51  

Merak eden olur diye yazıyorum.

hakediyorum.com u açalı 48 saat oldu. Sitenin istatistikleri aşağıdaki linkte

48 saat

Yorumlarınızı buraya değil de sitenize(!) "hakediyorum.com a" yazarsanız, belki forumu haraketlendirirsiniz.

OstotheK

1 Ağustos 2006, 2:50:03  

Arkadia gercekten guzel calisma.. Demek ki baska forumlarda konu hakkinda bilgi sahibi..

Tehlikede olanlar bacaklarıyla düşünürler..
MeTaLiTY

1 Ağustos 2006, 3:40:04  

Bu seferki tepki ses getirecek gibi.bir önceki eylem tecrübe oldu bizim için. bizlerden gelen tepki umarım başlarını ağrıtır.bu kadar pahalı ve yavaş interneti haketmiyoruz.
Eylem için emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLiTY -- 1 Ağustos 2006; 3:43:17 >

KontG

1 Ağustos 2006, 8:27:17  

evet arkadaşlar sitenin forumunu hareketlendirelim...

LOST Fan iPod Touch User
nossrat

1 Ağustos 2006, 9:52:43  

quote:

6-7 kisi mi? Bu kadar mi umutsuzsunuz... Sizleri anlamak cok guc, neden 6-7 kisi katilsin ki.. Madem bu kadar az katilim olacagini dusunuyorsunuz, katilimi arttiricak faaliyetler yapin. ben butungun bu isle ugrasiyorum cunku bu hem benim icin onemli hemde gelecekte boyle bir sorun yasayacaklar icin onemli... Oturdugunuz yerden ahkam kesmekle olmaz bu is. Aglamayan bebeye kimse meme vermez. Eger katilimi saglayacak seyler yapmazsaniz 3 gb kota ve 1 mbit internet ile kendinize bir muhasebeci tutar ve hayatinizi kota hesabi yaparak kendinize zehir edersiniz. Adamlar resmen sizi kaziklarken, nasil bu kadar umutsuz olabiliyor ve bisey yapmiyorsunuz sizi anlamiyorum.

Bu eylem cok iyi olacak ben buna inaniyorum ve inandigim icin de calisiyorum. Belki istedigimiz gibi bir eylem olmucak ama ne yapalim bunu dusunerek TT nin interneti ucuzlatmasini mi bekleyelim, neden ucuzlatsin ki, hic kimseden ses cikmedigi icin kaziklayarak keyfini surecek. Size yalvariyorum bu eylem icin biseyler yapin.

quote:

Orjinalden alıntı: nossrat

quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

katılan kişi sayısı tahminen ne kadar olur?

tahminen 6-7 kişi

sen bundan önceki telekom protesto topiğini hatırlıyomusun çok uzadığı için parça parça bölmüşlerdi. Ne kadar çok gelen vardı hatırlıyomusun. 6-7 kişi. Herkes geliyodu ama nserdeyse ama beyler yoktu nie burası sanal ya oraya da sanal katıldılar işte biz göremedik.

Şimdi canım arkadaşım sizler takıldınız bir noktaya görmüyorsunuz hiç bişeyi. Önerim oldu benim Önerisi olan Arkadaşlarda oldu ama siz kulakarınızı tıkadınız mı deyim, kör olan arkadaşların topicleri yüzünden mi deyim, hep si arkalarda kaldı gitti. Başka insanları görüşlerine önem vermiyosunuz kalabalık olmak için çabalıyosunuz oysa ki nasıl etkili olabilirz diye sormuyosunuz. Ümit kelimesinden nefret ederim bana ümit et veya ümitsiz de diyemezsin. Benim inandığım şeyi yaparım .

Burdaki hareketleri burdakiler harici kimse bimio. Hatta çoğu insan böyle bir paket değişimini bile bilmiyor.

1- Halka ulaşmamız lazım bir gün yapılacak bir eylem ile buna ulaşılmaz
2- Halka ulaşmak için hergün onlar ile içe içe olunmalı
3- Afişler el ilanları ile halka bilgilendirilmeli
4-Afişler esnafların dükkanlarına asılmalı duraklara direklere
5-dikkat çekecek küçük etkinliker bile işe yarar medyanın ilgisini çekmeye gerek yok önemli olan halk ulaşsın
6-sokak da Bisiklet şovları dans gösterileri ile bu duyuruları yapmak.
7- Örneğin 5-10 kişi bisiklet grupları ile çarşılarda işlek yerlerde ailgili sloganları yapan t-shirt ve flamalar ile gezinti yapmak.
8-tiyatro gösterileri yapmak
9-Kotanın yaratacağı etkiyi göstermek için iki farklı noktaya israilli gençlerin yaptığı gibi bilgisayar konur ve veri transferi yapılmaya çalışlır hem hıza vurgu vurulur hemde kota doldu veri transferim yarım kaldı ve kapatıyorum diyerek bir şekilde transferi farklı yöntemle gerçekleştirilerek vurgu yapılır.

daha ekeleyebiliriz. Haa şimdi şunu diyebilirsin ya bunları yapmak zor organize olmak zor . İşte o an şunu da kanıtlamış olursun burda da organize olamıyosunuz. Madem böyle bişey yapılcak en azından bu eylemin anahtar isimleri toplanmalı fikir alış verişinde bulunmalı kilit insanlar belirlenip katılımın geçen seferki gibi olmasını engeleyebiliriz.

Ümit diyorsan bir şeyleri değiştirmek istiyorsan işte sana seçenekler. kuru ekmek ile insanın karnını doyurmaya çalışıyosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nossrat -- 1 Ağustos 2006; 9:56:40 >

KontG

1 Ağustos 2006, 10:49:26  

yahu konu dışına topik açıyorum eyleme gidiyoruz diye... okuma sayısı bile düşük...

LOST Fan iPod Touch User
yasinxc

1 Ağustos 2006, 11:07:36  

quote:

Arkadia gercekten guzel calisma.. Demek ki baska forumlarda konu hakkinda bilgi sahibi..

sitedeki resimler için bir site daha buldum.
http://www.glassgiant.com/plane/

bi de bannerlar tam mı 460*60 88*31 gibi boyutlar varmı sitede göremedim belki bazı siteler banner da koyabilir ben bir kaç siteyle banner anlaşma yolunda gididorum. ve bu mail işi çok önemli çok çabuk herşey yayılıyor. mnsn paralı diye az mail gelmemişti. bu yüzden komposizyonu iyi olna arkadaşlar kısa bir tane hazırlayabilirlermi daha sonra herkese göndererek yayılır bu site ve eylem palnları.

arkadia

1 Ağustos 2006, 24:51:43  

Sesimizi Duyurmak istermisiniz?

120 x 60

468 x 60

Banner kodları
www.hakediyorum.com/SkyPage.asp?pg=3

arkadia

1 Ağustos 2006, 13:08:02  

Metin için kalemi kuvvetli olan bir kaç arkadaşa rica ettim.

burdan da sesleniyorum "Lütfen ana sayfanın metnini elden geçirelim arkadaşlar"

umarım zamanları olur da yazarlar.

BlackF!Re

Sisteme Gözat

1 Ağustos 2006, 13:22:12  

quote:

Orjinalden alıntı: arkadia

Sesimizi Duyurmak istermisiniz?

120 x 60

468 x 60

Banner kodları
www.hakediyorum.com/SkyPage.asp?pg=3

arkadaslar bu kodlari kucultelim herkez imzasina koysun bence

Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery

Waiting: Half Life 2 episode Three,Lost Planet 2
arkadia

1 Ağustos 2006, 14:00:47  

İmza için resimler küçültüldü

İmza kodu

[link=http://www.hakediyorum.com/][center][image]http://www.hakediyorum.com/destek/he3.gif[/image][/center][/link]

yasinxc

1 Ağustos 2006, 14:45:38  

http://www.hetemeel.com/einsteinform.php

muhteşem bir link dünyanın en akıllı adamlarından biri olan einstein' a istediğinizi yazdırın buna en doğru yazıları yazarak sitedeki resim bölümüne koyalım.

hasseARF

1 Ağustos 2006, 15:04:27  

E=mc²
yasinxc

1 Ağustos 2006, 15:06:20  

quote:

Bir yerde para toplamaya gerke yok bence, herkes abartmadigi surece kendi mesajını buyuk bir kagida yazip getirebilir. Neticede izinli bir eylem olacagi icin birilerini rencide edici birsey yazmamakta fayda var. Dile getirecegimiz konular bellidir. Bizim sikintimiz yuksek ucretler, dusuk hizlar, asiri vergilendirme, tekellesme vb..

Kiyaslama yaparak baska ulkeler ve bizim ulkemizdeki durumu anlatan pankartlar isimizi gorecektir. Ayrica superonline, borusan, sabanci gibi sirketler bize destek olmazsa "Biz buradayiz, siz nederesiniz?" gibi onlara da dokundurma yapilabilir. Modem atma eylemi polisin engeline takilabilir, neticede eylem esnasinda arama yapilabilir ve izin verilmeyebilir. Sadece kelimeler ve sesimizle pekcok sey anlatabiliriz. Benim bir kukla projem var onu yapabilirsem getirecegim..

TT' meshur sam amca olucak ve sam amcanin elinden uzayan iplerde kullanicilar olucak.. Bakiniz sam amca asagida :)

OstotheK bu tam senin istediğin gibi... Yazıyıda bunu yazarsan iyi olur "Kotalı Kullanacaksın!"
http://www.hetemeel.com/unclesamform.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinxc -- 1 Ağustos 2006; 15:10:04 >

BlackF!Re

Sisteme Gözat

1 Ağustos 2006, 15:07:34  

su imzayi bastan ayarlayabilrmisiniz bende olmadi

edit: tamam duzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Dragon -- 1 Ağustos 2006; 15:08:27 >

Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery

yasinxc

1 Ağustos 2006, 15:25:38  

arkadaşlar elinde bu tür linkler bulunan varsa söylesin daha sonra bu resimleri sitemize koyalım...

arkadia

1 Ağustos 2006, 15:25:46  

Dostum,
sitede senden de bir resim olsun karala birşeyler
ve Lütfen resim gönder bölümünden ekle

Aklına bir şey gelmiyorsa "Bir tt müşterisi diyor ki " bölümün de iyi yazılar var
onlardan birini yaz.

bir kaç örnek

- Ne diyelim. Deli dumrul hikayesi. Geçenden 1 akce. Geçmeyenden döve döve 10 akçe. (TT abonesi)

- Herkes artık yatmadan once "Dişimi firçaladım mı? ve Kota durumum ne oldu acaba?" diyecektir.(TT abonesi)

- Beni de yazın oraya. Ayrıca "internetime dokunma" değil de "internetimin içine etme" olsun bu kampanyanın adı. Hatta "internetimi içine etmeden ver" olsun.(TT abonesi)

- Dünyanın en pahalı internetini kullanıyor olmamıza rağmen, en adi şekilde hizmete de mağruz kalıyoruz. Hanginiz müşteri temsilciliğini aradığınızda, onlardan iyi bir cevap bulabildiniz ki?(TT abonesi)

- Hem soyulmak hem de bağırmak ama soyulmamak için bir şey yapmak varken yapmamak nasıl bir anlayıştır, halen çözemedim...(TT abonesi)

- Internet okur-yazarlığı hiz arttırım ile değil ücretlerin düşürülmesi ile yapılabilir. (TT abonesi)

- Iran nasıl da bizi geçmiş. Derhal inceleme için heyet gönderilsin.(TT abonesi)

Yukarıdaki yazılar internetten alıntılardır

quote:

Orjinalden alıntı: yasinxc

muhteşem bir link dünyanın en akıllı adamlarından biri olan einstein' a istediğinizi yazdırın buna en doğru yazıları yazarak sitedeki resim bölümüne koyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkadia -- 1 Ağustos 2006; 15:45:56 >

BlackF!Re

Sisteme Gözat

1 Ağustos 2006, 15:39:50  

quote:

link hakkaten super

west

Sisteme Gözat

1 Ağustos 2006, 15:40:10  

Sınırlı sınırsız ne farkeder cebimizdekileri son kurusuna kadar soyuyolar bizi ya ! ! !
Elimden ne gelirse yaparım !!!!

Ayt2 / IT Depertman / System Desk Support
BlackF!Re

Sisteme Gözat

1 Ağustos 2006, 15:42:56  

OstotheK

1 Ağustos 2006, 16:45:28  

nossrat

Dostum, pek cok arkadasim eylemin cok daha yakin bir tarihte yapilmasini istedi ama ben daha genis bir zamana yaymak istedim, neden mi.. Cunku seninle ayni fikirdeyim. Kuru kalabaliktan daha iyisini yapmaliyiz. Ama bu noktada soyle bir sorun var o da biz kuru kalabaligi bile zor olusturuyoruz. Bu yuzden de ilk amacimiz toplanmak olsun, yani gecmemiz gereken ilk sinir kalabaligi olusturabilmek, zaten herkes tadini aldi mi bir sonraki eylemde senin dediklerini yapmak cok daha kolay olacak. Lakin bizler birbirizi taniyacagiz. Ayrica eylemden once bu is icin gercekten emek sarfeden insanlarla bir araya gelmeyecegimiz kim soyledi ki, tabiki gelip eylemden once fikir alisverisinde bulunacagiz. Hatta beraber diger sivil toplum orgutlerini, bilisim derneklerini ziyaret edecegiz. Hatta keske yapabilsekte cebitte tam TT'nin karsisina stand kurabilsek. Hepimizin guzel fikirleri var bunu biliyorum, ama once biraraya gelmeyi, birlik olmayi ogrenmeliyiz, bu siniri gecmeliyiz...

maniac

1 Ağustos 2006, 16:50:24  

Ankara içinde yapılacak bir eyleme destek vermek isterim. Modemi hazırladım kırabiliriz :)
Alın bir resimde benden.

Ekteki dosya (1)

Dıbışkan!
Belkide işinize yarayacak küçük de olsa bir bilgi bu sitede vardır!
OstotheK

1 Ağustos 2006, 16:50:57  

Arkadia senden bir ricam olucak, sanirim banner lari sen yaptin, eylem tarihi ve yerini anlatan bir nabber yapabilir misin cunku pahali oldugunu herkes biliyor onemli nokta eylem tarihi ve yeri..

OstotheK

1 Ağustos 2006, 16:55:11  

Maniac cok guzel fikir, madem ankaradan katilacaksin bunu A3 boyuntunda bir kagida yazarsan cok ilgi cekecektir. Tesekkurler

Ayrica einstein'a yazi yazdirmakta guzel, bunu buyuk boyutlu yapabilrisek cok iyi olur..

quote:

Orjinalden alıntı: maniac

Ankara içinde yapılacak bir eyleme destek vermek isterim. Modemi hazırladım kırabiliriz :)
Alın bir resimde benden.

maniac

1 Ağustos 2006, 17:05:14  

quote:

Maniac cok guzel fikir, madem ankaradan katilacaksin bunu A3 boyuntunda bir kagida yazarsan cok ilgi cekecektir. Tesekkurler
Ayrica einstein'a yazi yazdirmakta guzel, bunu buyuk boyutlu yapabilrisek cok iyi olur..

Büyük boyutta bastırırız 5-10 milyon bişey tutar. Genelde gün içinde çalışıyorum ama arada kaçıp eyleme gelirim
Ankaradaki katılımdan yer/zaman vs mutlaka haberdar olmak isterim.

Dıbışkan!
Belkide işinize yarayacak küçük de olsa bir bilgi bu sitede vardır!
OstotheK

1 Ağustos 2006, 17:12:03  

arkadia

1 Ağustos 2006, 17:18:11  

Eylem tarihi kesinse tabi ki hazırlarım

Bazı arkadaşlar tarihi değiştirelim diyorlardı (?)

divxplanette de bir arkadaşımız şöyle yazmış

emremax'ın bahsettiği sitede eylem tarihi olarak 2 eylül seçilmiş. O tarihlerde (haftasonu) Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) bütünleme sınavları var o yüzden katılım az olabilir daha uygun bi tarih belirlenmeli bence. Çünkü Sınavlar hem sabah hem de öğleden sonra yapılıyo aynı gün içinde ve AÖF nin sitesinde sınavdan bir gün kala 15000 küsür kişinin online olduğunu ve test çözdüğünü gördüm İnanmayan o haftasonu sabahı 8-9 arası otobuslere binebilir sırf izmirde Balçova-Buca otobusunde bi otobus dolusu öğrenci oluyo (körüklü otobüs)

Toplanalım, karar verelim ve uygulayalım.

quote:

Arkadia senden bir ricam olucak, sanirim banner lari sen yaptin, eylem tarihi ve yerini anlatan bir nabber yapabilir misin cunku pahali oldugunu herkes biliyor onemli nokta eylem tarihi ve yeri..

Not: Arkadaşlar üye iseniz resimleri hakediyorum.com a ekleyebilirsiniz Resimler/Resim Gönder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkadia -- 1 Ağustos 2006; 17:24:58 >

OstotheK

1 Ağustos 2006, 17:23:56  

Arkadia haklisin ama burasi turkiye surekli olarak hergun biseyler var. Farkli bir tarih ne olabilir?

arkadia

1 Ağustos 2006, 17:25:30  

Toplanalım oylayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkadia -- 1 Ağustos 2006; 17:27:27 >

OstotheK

1 Ağustos 2006, 17:27:46  

Hangi tarih yaparsak yapalim birilerinin muhakkak baska isleri olucaktir diye dusunuyorum. Herkes AOF ye gitmiyor, gelicem deyip gelenler gelse bile bize yeter. Ama oylama yapalim diyorsan yapalim sorun degil.

BlackF!Re

Sisteme Gözat

1 Ağustos 2006, 17:28:56  

quote:

bu super olmus

TerraMino

1 Ağustos 2006, 19:02:03  

Bu da benden:

OstotheK

1 Ağustos 2006, 19:12:36  

Bunlar reklam kokan davranislar, hepinizi meydanlarda gormek isteriz..

ANAHTARINI ALIRIZ TELEKOM!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OstotheK -- 1 Ağustos 2006; 19:16:42 >
budur

1 Ağustos 2006, 19:20:47  

Yukardaki resimde küçük değişiklikler yapmalı (ör.20x30 metrelik posterler) ve şimdiki sahibinin de adını zikrederek; Ankara-istanbul-İzmir-Adana-Bursa-Eskişehir-Gaziantep gibi büyük şehirlerde aynı gün aynı saat aynı dakikada en işlek yerde sallandırmak gerekli.milletin %90 ı bilmiyor kardeşim durumun farkında değil söğüşlendiğinin farkında değil.hükümet bu kuruluşu satarken tüketiciyi koruyan bazı özel şartlar öne sürmeliydi.yinede her konumda her yerde tepkimizi göstermeliyiz.

*AMD-ATHLON 64 3700+SAN DIEGO*

*ABİT-AN8 SLI (NF4,GLAN,SATA,RAID,S939)
***MSI 7900 GT***TWINMOS-1 GB 400 DUAL CL 2.5*
***WESTERN DIGITAL - 250 GB SATA2 16MB
****SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB NCQ ***
*17 SAMSUNG SYNCMASTER 757 DFX (2048-1536)
*** ASUS 1608P2 DVD WRITER***CREATİVE I-TRİQUE 3200 2+1 *
*ENERMAX LİBERTY 500 W PSU ATX V2.2 20+4PIN ***ENERMAX CS-5168 TABFS*
kut

1 Ağustos 2006, 20:06:33  

2 eylulde taksimdeyim baska bisey demiyorum :)

"hep denedin. hep yenildin. olsun. yine dene. yine yenil. daha iyi yenil." SB
KontG

1 Ağustos 2006, 20:50:08  

Ankarada oturan arkadaşlar kimler??? Organize edelim artık....

LOST Fan iPod Touch User
OstotheK

1 Ağustos 2006, 20:51:59  

Evet ankaradaki arkadaslar da tuder'in ankara subesi ile gorusup izinli bir eylem yapabilirler kizilay meydaninda..

MeTaLiTY

1 Ağustos 2006, 20:56:11  

quote:

Orjinalden alıntı: TerraMino

Bu da benden:

Güzel bi gönderme

Qal

1 Ağustos 2006, 21:41:49  

Protestoyu AÖF sınavının yapılacağı gün yaparsak ciddi sayıda katılımcı kaybedeceğimizi düşünüyorum.

nossrat

1 Ağustos 2006, 21:42:09  

quote:

Evet ankaradaki arkadaslar da tuder'in ankara subesi ile gorusup izinli bir eylem yapabilirler kizilay meydaninda..

arkadaşım ben ankarada yım ama tatile gidecem inş o tarihlerde burda olurum onun haricinde yine görüşme planlıyorsanız ben varım

basel2k

1 Ağustos 2006, 23:05:55  

Bu da benden, biraz matematiksel olsun.

Ekteki dosya (1)

Richy

1 Ağustos 2006, 23:13:10  

quote:

Protestoyu AÖF sınavının yapılacağı gün yaparsak ciddi sayıda katılımcı kaybedeceğimizi düşünüyorum.

+1
Ayrıca Rock'n Coke festivali de 2 Eylül ile çakışıyor. Bence CEBIT'te bir ön eylem gerçekleştirip oradaki ziyaretçilere eylemimiz hakkında broşürler dağıtmalı ve daha sonra da eylemi Taksim'de gerçekleştirmeliyiz. Ayrıca eylemi okulların açılmasından sonraki haftasonu yaparsak, okuyan kardeşlerimiz okullarında da eylem ile ilgili bilgi verip daha kalabalık olmamızı sağlayabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 1 Ağustos 2006; 23:18:03 >

Asus F3SC Notebook | Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Kingston 1 GB DDR2 Dual Kit (533 MHz) | Asus P5B Deluxe WiFi-AP Edition | Seagate 160 GB SATA2 NCQ | Philips 170P7 | Asus EN7300GS 256 MB DDR2 | Nec 4550A 16X DVD-Writer | Asus 52x 24x 52x CD-Writer | US Robotics 9106 Wireless ADSL Modem | Sony Floppy | HP Deskjet 3650 | Creative Inspire T5400 5.1 | Creative Sound Blaster Live 5.1 | Nokia 5700 Xpress Music | Nokia N-Gage
atokgozlu

1 Ağustos 2006, 23:49:22  

Güzel fikirler güzel resimler ve posterler var emeği geçen tüm dostlara çok teşekkürler. ellerine sağlık. Sonuna kadar sizlerle beraberim. Gerekirse maddi manevi üzerime düşen herşeyi yapmaya hazrım.
Selamlar.

[DH] TOYOTA TAKIMI
1.6 Corolla Terra HB 2004
yasinxc

2 Ağustos 2006, 12:04:17  

http://www.donanim merkezi.com/tuder-ile-eyleme-gidiyoruz-vt4197.html?sid=35e80f322db2f061192573f2f9a48e9f

donanim merkezinde de üst konu yapılmıştır. oraya uzun zamandır üye olan arkadaşımın ağzından yazdım bu mesajı. rütbesi var söz geçer diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinxc -- 2 Ağustos 2006; 0:29:03 >

goldenvibe

2 Ağustos 2006, 12:50:07  

ben de uyesi oldugum bir google grubuna bu eylemle ilgili bilgi verdim.600 kisilik bir gruptan bahsediyorum ve simdi tepkileri bekliyorum.sanirim bizi destekleyecekler.cunku orada da telekoma buyuk bir tepki var...

2 eylulde ben de taksimdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenvibe -- 2 Ağustos 2006; 0:52:21 >

BlackF!Re

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2006, 12:53:25  

quote:

Orjinalden alıntı: basel2k

Bu da benden, biraz matematiksel olsun.

ne zor bi problemmis

icabetmez

2 Ağustos 2006, 1:23:59  

ben şehir dısında oldugum icin katılamıyacam ama ostohekin bi mektubu vardi ANANIZIn ak sütü onu okuyalım kesin 100mbit verirler

sanal alemden kopma çalışmalarım başladı:D az gircem artık:D
yasinxc

2 Ağustos 2006, 1:31:12  

quote:

Orjinalden alıntı: goldenvibe

ben de uyesi oldugum bir google grubuna bu eylemle ilgili bilgi verdim.600 kisilik bir gruptan bahsediyorum ve simdi tepkileri bekliyorum.sanirim bizi destekleyecekler.cunku orada da telekoma buyuk bir tepki var...

2 eylulde ben de taksimdeyim

çok doğru google grpları ve toplu mail gönderme ile bütün internet kullanıcılarına gazete ile herkese ulaşabiliriz ama biz eylemi yapınca gazete zaten yazacak.
ve teknoloji kanalında bu eylemde bahsedilmiş herhalde arkadaş söledi eylemi destekliyorlarmış google da eylem ve TT karşıtlığı için grup açmak lazım.

OstotheK

2 Ağustos 2006, 2:06:18  

Mantikli, bence problem yok...

quote:

Orjinalden alıntı: Richy

quote:

+1
Ayrıca Rock'n Coke festivali de 2 Eylül ile çakışıyor. Bence CEBIT'te bir ön eylem gerçekleştirip oradaki ziyaretçilere eylemimiz hakkında broşürler dağıtmalı ve daha sonra da eylemi Taksim'de gerçekleştirmeliyiz. Ayrıca eylemi okulların açılmasından sonraki haftasonu yaparsak, okuyan kardeşlerimiz okullarında da eylem ile ilgili bilgi verip daha kalabalık olmamızı sağlayabilirler...

OstotheK

2 Ağustos 2006, 2:08:40  

Yasin teskkurler, guzel olmus:)

quote:

http://www.donanim merkezi.com/tuder-ile-eyleme-gidiyoruz-vt4197.html?sid=35e80f322db2f061192573f2f9a48e9f

donanim merkezinde de üst konu yapılmıştır. oraya uzun zamandır üye olan arkadaşımın ağzından yazdım bu mesajı. rütbesi var söz geçer diye...

burak08

2 Ağustos 2006, 2:10:06  

Memleketten dönmüş olursam eylende bende yer almak isterim. Hala 256 kbit hızıyla idare ediyoruz. Zaten dewmetin türk telekomu satmış olması başlı başına bi hataydı ya neyse oda başka bi konu Elin gawuruda böyle koyun gibi güdsün bizi Memleketten erken gelip genede gidicem o mitinge Söz konusu şey internet oldumu sinirlerime hakim olamıyorum nedense

INTEL Q8200 2.80 Ghz [7x400] ~ Gigabyte GAEP43-S3L ~ A-DATA 2x1 GB DUAL DDRII 1066 Mhz Extreme ~ Sapphire 1 GB HD4830 600@2000 Mhz ~ OCZ - Stealthxtream 600W PSU ~ Creative Megaworks THX 550 ~ Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music ~ WD Caviar Black 1 TB & Samsung 400 GB ~ Cooler Master Centurion 5 ~ LG Flatron ezT730SH
Serdar

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2006, 2:36:30  

http://forum.donanimhaber.com/m_8458937/mpage_1/key_//tm.htm

Anketi oylayalım lütfen. Kimler katılacak kimler katılmayacak kabaca ortaya çıksın...

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
Veteriner Hekimlerin Buluşma Noktası / www.vetinfo.net
OstotheK

2 Ağustos 2006, 2:44:49  

Tesekkurler Serdar

quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

http://forum.donanimhaber.com/m_8458937/mpage_1/key_//tm.htm

Anketi oylayalım lütfen. Kimler katılacak kimler katılmayacak kabaca ortaya çıksın...

Serdar

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2006, 3:03:54  

ostothek, en azından konu dışında çok fazla süre geçiren kotalı kullancıların da konudan haberdar olmasını istedim. görüyorum ki orada da herkes kotadan yakınmaya başlamış. daha ilk gün ve kotasını 500 MB- 1 GB yapanlar var...

konu başlığı

1024 hızdan ilk kazığımı yedim
http://forum.donanimhaber.com/m_8442112/tm.htm

daha şimdiden 2 sayfa olmuş. sanırım herkes bizim ne demek istediğimizi kotalarını aşınca daha net anlayacak...

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
Veteriner Hekimlerin Buluşma Noktası / www.vetinfo.net
paez

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2006, 3:41:57  

elden ne gelirse yapalım bıktım artık ya kapattıracam o olacak

OstotheK

2 Ağustos 2006, 3:47:49  

Serdar konu disindaki kota muhabbeti gercekten iyi olmus, 1024 sevinci kursaginda kalanlar da bizimle birlikte hareket etseler keske...

Bu arada pankartin birine soyle yazicam eylem gunu...

Yüzünü bile görmek istemiyorum
Yoluma çıkmasan iyi edersin
Sözlerim sana ağır mı geldi
Kalbini mi kırdım afedersin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OstotheK -- 2 Ağustos 2006; 3:49:53 >

meph

2 Ağustos 2006, 5:49:54  

İşe yarasın yada yaramasın her türlü eylemde bende varım..
Bu arada ekaraot'un mesajındaki duvara yazı yazılmış resim bana ilginç bir fikir verdi Olurda bir telekom binası civarında böyle bir yazı görürsem fotoğrafını eklerim...
Soyulmaktan da, dolandırılmaktan da bıktım. İngiliz Müdür'ün yalanlarına kanacak yaşı da çokdan geçtim

Sayfa:   <<   < önceki  4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Internet >> Cevap: TÜDER İLE TELEKOM'A EYLEME GİDİYORUZ!!! Sayfa: <<   < önceki  4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
inFAMOUS
Empire City'nin bir kahramana ihtiyacı var!
Computex 09: ASUS Standı
Bir çok alanda oldukça başarılı ürünlere imza atan ASUS, Computex 09'da bütün marifetlerini sergiliyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız