yani 10 ytl verecek 1000 kişi lazım , benden 20 ytl işler
benden de 20 ytl çıkar ama gazeteye iş olmuyacak gibi bizim arkamızda partiler olacak her şey tıkırında işleyecek sesimizi duyuracağız ondan sonra bütün gazeteler istemese de bizim olayımızı yazar çünkü o gün manşet olacak.
Tam sayfa ilan kaç para acaba diye aratırken kazara THG forumundan bir link buldum , yani bunu düşünen sadece biz değiliz bence geniş katılım olabilir , hatta Forumlar Birliği Kurulabilir ,bu forumdan 500 , o forumdan 500 derken rahatça bir ilan verilebilir ,
Sanırım genel kanı söyle 100-200 kişi olsa bende gitsem... ama kimse o 100-200 kişiyi biz oluşturalımda başkalarıda görsün katılsın diye düşünmüyor.
Bak ne güzel özetlemiş ÇALIŞ
"Benim anlamadığım da bu zaten; hem soyulmak hem de bağırmak ama soyulmamak için bir şey yapmak varken yapmamak nasıl bir anlayışdır halen çözemedim..."
hardwaremania dan alıntıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkadia -- 28 Temmuz 2006; 18:15:55 >
Azimkar kac para verebilirsin, diyelim ki 10 ytl.. 10 yeteleye buyuk boyut bi kagit alip keceli kalemle uzerine biseyler yazabilirisn. Hem sana ozel olur. Boylesi daha iyi.. Para toplamaya gerek yok, hem siyasi partiler de katilacak onlar da biseyler yaparlar..
biz kartonlarımızı karalarız arkadaşlar. siyasi partiler devletten de bir çuval para aldılar sonuçta seçim zamanında. bir şekilde kazanıyorlar da. seçimlere de bişey kalmadı şunun şurasında 1-1,5 sene var. oy toplamak için bile olsa destekçi olacaklardır sonuçta durumun böyle olmasında ulaştırma bakanlığının ve özellikle hükümetin parmağı büyüktür. siyasi partilerle iletişime geçip 2 eylül tarihini bildirmeli, özellikle tüderle de iletişime geçip gerekli izinlerin alınması ve organizasyona yardımcı olmaları istenmelidir. istanbuldaki arkadaşlardan özellikle rica ediyorum.
cumartesi saat 14. bursadan seve seve gelirim.
OLAY BUDUR ARKADASLAR. NETICEDE BIZ SIYASILERE MECBUR DEGILIZ ONLAR BIZE MECBUR. ZOR GUNUMUZDE YANIMIZDA OLAN KIMSE OYUM ONUNDUR. (KI BU GUNE KADAR HEP BOS OY ATTIM) CUNKU GELECEK BILISIMDE, BILISIME DESTEK VEREN KIM OLURSA OLSUN, GELECEGE YATIRIM YAPIYOR DEMEKTIR. BIRAZ OLSUN SARTLARI ZORLAYALIM. HERSEY GUZEL OLUCAK. O MEYDANDA BU GUNE KADAR YAPILMIS EN EGLENCELI EN TEMIZ VE EN RENKLI EYLEMI YAPICAZ. HATTA MUZIKLE UGRASAN VARSA BESTE DE YAPSIN :) OYSM POTUMU YE SARKISINA BENZER :)
STRESS DOLU OLMAYIN O GUN ORADA BIRBIRIMIZI TANICAZ, BURADA NASIL KI BIRBIRIMIZE YARDIMIMIZ DOKUNUYOR SORULARA CEVAP ARIYORUZ, SORU SORUYORUZ. ORAYA GELENLER DE AYNI SEKILDE BIRBIRLERINE EN BUYUK DESTEGI YAPACAKLAR. BAGLANTIMIZ HALLEDILSIN HALLEDILMICEK WINDOWS SORUNU YOKTUR:)
quote:
Orjinalden alıntı: salpyilmaz
biz kartonlarımızı karalarız arkadaşlar. siyasi partiler devletten de bir çuval para aldılar sonuçta seçim zamanında. bir şekilde kazanıyorlar da. seçimlere de bişey kalmadı şunun şurasında 1-1,5 sene var. oy toplamak için bile olsa destekçi olacaklardır sonuçta durumun böyle olmasında ulaştırma bakanlığının ve özellikle hükümetin parmağı büyüktür. siyasi partilerle iletişime geçip 2 eylül tarihini bildirmeli, özellikle tüderle de iletişime geçip gerekli izinlerin alınması ve organizasyona yardımcı olmaları istenmelidir. istanbuldaki arkadaşlardan özellikle rica ediyorum.
Azimkar kac para verebilirsin, diyelim ki 10 ytl.. 10 yeteleye buyuk boyut bi kagit alip keceli kalemle uzerine biseyler yazabilirisn. Hem sana ozel olur. Boylesi daha iyi.. Para toplamaya gerek yok, hem siyasi partiler de katilacak onlar da biseyler yaparlar..
@OstotheK
Bu para toplama işi , yanlış anlamadıysam ,gazetelere verilmesi düşünülen REKLAM için.
Gazetelere reklam verilmesi çok daha kısa sürede hayata geçirilebilecek etkili bir eylem. Hatta yapılması planlanan eylemin temelinide oluşturabilir.Katılım çok daha fazla olabilir. (Sonuçta reklamda yapılması düşünülen eylemin tarihi, yeri belirtilir.)
en kısa zamanda reklam olayını açıklığa kavuşturmalıyız. ancak sanmıyorum olabileceğini çünkü çok büyük paralar gerekiyor. sarı sayfalara ilan vermek için bile kelimesini bilmemkaç liraya veriyosun tam sayfa ilan işi zor gibi.
arkadia yeni site işi çok iyi olur gerçekten... internetime-dokunma'da sadece bilgi veriliyor... ziyeretçi defteriyle olmuyor... yeni bir site hazırlayabilir misin? biz de isim düşünelim bu arada... sitenin ana sayfasında yine bilgiler olsun, anketler falan olsun... ama mutlaka forum falan olmalı... ne dersin? yapabilir misin?
(bu arada Ankara'lılar için eylem günü 2 Eylül cumartesi saat:14:00 yer kızılay.. )
arkadia yeni site işi çok iyi olur gerçekten... internetime-dokunma'da sadece bilgi veriliyor... ziyeretçi defteriyle olmuyor... yeni bir site hazırlayabilir misin? biz de isim düşünelim bu arada... sitenin ana sayfasında yine bilgiler olsun, anketler falan olsun... ama mutlaka forum falan olmalı... ne dersin? yapabilir misin?
(bu arada Ankara'lılar için eylem günü 2 Eylül cumartesi saat:14:00 yer kızılay.. )
kesin mi? organizasyon oluşumunu nasıl gerçekleştiriyorsunuz, siyasilerle iletişime geçtiniz mi?
Dikkat: Bu link "Adsl indiriminden memnun kalmayanlar" konusundan alıntıdır. Sizde oraya da destek için mesajınızı esirgemeyin, memnuniyetsizliğini dile getirin: http://forum.donanimhaber.com/m_8324079/tm.htm
Yapilacak sayfada Eylem tarihine kac gun, kac sat, kac dk, kac sn kaldigini gosteren java eklentisi konulabilir. Kesinlikle interaktif olmali. Ayrica "bende katiliyorum" seklinde de bir link konulsun ve katilmak isteyenler e-mail adreslerini biraksinlar. Bir mail database imiz olsun. Duyurular bolumu muhakkak olmali burada eylemle ilgili bize destek verenler hakkinda bilgilere yer verilebilir. Haberler bolumunde borusan superonline sabanci ile yapilan roportaklar olabilir. Banner lar olmali, kullanicilar kendi bannerlarini oraya ekleyebilirler. Bir de katilmak isteyenlerin sayisi ilk sayfada buyuk olarak goruntulensin.
ben arada bir girebiliyorum foruma bugunlerde.goruyorumki benim olmadigim surede guzel gelismeler olmus.istanbuldaki eylemi sabirsizlikla bekliyorum.umarim bu isi basaririz.salpyilmaz bursadan gelecegini soyluyor.istanbulda oturan arkadaslar da dilerim salpyilmaz kadar duyarlilik gosterirler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenvibe -- 29 Temmuz 2006; 0:25:54 >
Arkadia, aklima ilk o geldi.. Bence bu domain anlik bir domain degil. Dedigin gibi biraz sert ama genis zaman bir domain. Sadece bu eylemde degil, her turlu eylemde kullanilabilir, uzun omurlu oldugunu dusunuyorum...
Ustelik net kelimesi hem internete hemde kesinlige tekabul ediyor gibi gibi..:)
tabi her fikre acigiz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OstotheK -- 29 Temmuz 2006; 0:39:52 >
şöyle pamuk eller cebe , durum nedir anlayalım ? diğer forumlarla da irtibata geçelim
anketi oylarken kimsenin cebinden para çımıyo gerzek bir sürü insan var geçen kinde 50 kişi rahat gelcekti 4 kişi ancak vardı yaaa
kusura bakmayın da hayallerim gittikçe kayboluo geçen ki görüşlerden hiç bir farkı yok hiç radikal görüşler yok verilen görüşlerde bu hadi yapalım şerefsiz telekom diyenlerin mesajarı arasında kayboluo
tekrar ediyorum tuder ve burda hadi gidelim protestoya ile olmaz yine hüsran olurrrrrrrr
anketi oylarken kimsenin cebinden para çımıyo gerzek bir sürü insan var geçen kinde 50 kişi rahat gelcekti 4 kişi ancak vardı yaaa
kusura bakmayın da hayallerim gittikçe kayboluo geçen ki görüşlerden hiç bir farkı yok hiç radikal görüşler yok verilen görüşlerde bu hadi yapalım şerefsiz telekom diyenlerin mesajarı arasında kayboluo
tekrar ediyorum tuder ve burda hadi gidelim protestoya ile olmaz yine hüsran olurrrrrrrr
Evet çok haklısın programlı ve bir düzen içinde hareket etmek lazım. Aslında hareketi düzenleyecek bir baba yiğit çıksa o zaman sonuç değişir.
2 milyon adsl kullanıcısının içinde binlerce eczane okul ve iş yerleri ,internet cafeler var bunlar kesinlikle kapamazlar geriye kalır az bir çoğunluk bu çoğunlukta ancak forumlara takılan kesimdirki en fazla1000-2000 kişidir ve bunları çoğuda zaten sürekli aktif değildir siz kiminle eylem yapacaksınz merak ediyorum bu iş hoca ve fil hikayesine döner ,,, bide şunu hatırlatayım"cami ne kadar büyük olursa olsun imam bildiğini okur."ülkemizde satılan herşey avrupa fiyatlarının üzerinde olmasına rağmen verilen ücretler maalesef avrupanın çok çok altında... herşeyin pahalısını biz kullanıyoruz ... neden acaba dersiniz. avrupaya olan özentimizden orada ne çıkarsa ertesi gün sazan gibi atlıyoruz borca derde girip bir yerlerden para bulup cep telefonu,bilgisayar,plazma tv, V.S. almaya koşuyoruz eee avrupalıda buldu ya bizim gibi enayiyi bir güzel kazıklıyor bu arada bizimkilerde boş durmuyor tabi en az %40 lara varan vergi bindiriyorlar ve diyorlarki bu size az bile siz buna müstahaksınız alın tepe tepe kullanın
işallah şu tekel kalkacakta o zaman rahat edeceğiz. elimizden geldiği kadar tepki vermeye çalışalım
Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. ATATÜRK
Çoğu kimse para veririm diyor gerekirse bende veririm ilan için ama bu işi kim organize edecek paralar nasıl toplanacak. bunların bir an önce organize edilmesi lazım süre uzadıkça insanların tepkisi azalıyor unutuluyor. Bir hesap açılsın veya TUDER hesap göstersin herkes oraya göndersin paraları artık görelim şu ilanları...... Sonuna kadar destek yeterki bir baş tutan olsun........
Yeterli buluyorum, Türk Telekom üzerine düşeni yaptı. % 4,15 Yeterli buluyorum ancak fiyat indirimi daha önemli. % 20,74 Yeterli bulmuyorum, önemli olan kotanın kaldırılması % 17,76 Yeterli bulmuyorum başka ülkelerde bu fiyata daha yüksek hızlarda hizmet veriliyor. % 57,35
Şuraya bakın 28bin kişi oy kullanmış %20 yeterli buluyor bence çok ilginç.....
Ben 256 Kbps kullanıcısıyım, Biz daha Önce 256 kullanıcılarına hız konusunda haksızlık yapıldığını ve Telekomun sinsice hazırladığı tarifeye karşı çıkarken; 3 Gb limitli kullanıcı bazı arkadaşlar"Bizim için sorun yok 3 Gb neyimize yetmiyor+Hızımızda 1024 Oldu mu... süper olur Diye seviniyorlardı"... Şimdi de siz biraz uğraşın bakayım.. Telekomun yaptığı hız artırımı ne kadar işinize yarayacak?Limit varken..
Aşağıdaki ankete bir çok kişi yanlış oy atmış bence; Çoğunluk Kotanın kaldırılması yönünde Oy kullanmalıydı.. 256 İçin Hız ve Fiyat indirimi Konusun da Haksızlığa Uyratıldığını dile getiren hiç kimse yok....!!! Olayın hengamesini birazda siz çekin LİMİTLİ 512 KBPS kullanıcıları... İnşallah Başarılı olursunuz..
quote:
Orjinalden alıntı: atokgozlu
Yeterli buluyorum, Türk Telekom üzerine düşeni yaptı. % 4,15 Yeterli buluyorum ancak fiyat indirimi daha önemli. % 20,74 Yeterli bulmuyorum, önemli olan kotanın kaldırılması % 17,76 Yeterli bulmuyorum başka ülkelerde bu fiyata daha yüksek hızlarda hizmet veriliyor. % 57,35
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarnat1985 -- 29 Temmuz 2006; 21:06:11 >
SİSTEMİM..:) İşlemci: AMD X2 5600+ ,Anakart: GİGABYTE MA69G-S3H ,Ram: OCZ 1GB GOLD EDITION DDR2 800Mhz ,Hardisk:WD3200AAKS 16 mb SATA II, DVD-RW: SAMSUNG SH-S203N SATA ,Ekran Kartı: ATI™ Radeon™ X1250(Onboard) ,Kasa: Termaltake VG8400BNS(400W) ,Monitor:AOC 19" 916Swa ,Vista Ultimate x64 Bit Türkçe.
oy verenlerin %20 at desene. hala o gözle dünyaya bakıyorlar...