dava açacak arkadaşlara şunu söylemek isterim ki imzaladığınız sözleşmede 1024 kbps hizmet alacağınız değil 1024 kbps'a kadar hizmet alacağınız hatta kesintilerden falan hiç bir şekilde Türk telekom'u sorumlu tutamıyacağınız falan yazıyor değil mi? Bu durumda burdan bi şey çıkması çok zor ayrıca öbür taraftan fiyat politikasına gelince mahkeme böyle bir durumda pahallı geliyorsa alma diyecektir ve dünyada yer alan örneklerin tamamını getirseniz bile umursamaz.
Eyleme gelince eylem yeri muhakkak CeBit olmalıydı. CeBit için de izin almak mümkün değil fakat orada etrafı karıştırmadan bi şeyler yapılabilir mi merak ediyorum en azından kıyafetlerimize Telekomu prostesto eden kağıtlar asabiliriz buna kimse karışamaz.
eylem ne zaman benim taksmde işim var bu aralar hem işimi hallederim hemde kalabalığa bir katkım olur 2 eylül bu gün biliyorum ama forumu bu gün gördüm yoksa eylem yapıldımı
mail gönderimi 04.09.2006 PAZARTESİ SABAH 9.00-10.00 arası [B]adslmusterisikayetleri@turktelekom.com.tr [/B]adresine yapılacak. Herkes adsl tarife ve kotaları için bir tepki maili hazırlayıp oluştursun.Hazır metin flood olup, umursanmayacağından bu yolu kullanıyoruz.Tüm mail adresinizi kullanmaya dikkat edin.
Türkiye’nin en büyük Bilgisayar ve İnternet Dergisi olan PCnet, TTnet’in pahalı internet erişimi protesto etmek amacıyla bir uygulama başlattı.
Türkiye’nin bilgisayar ve internet dergisi PCnet, Türk Telekom’un Adsl fiyatlandırma politikasını protesto ediyor. Siz de Türk Telekom’un ADSL fiyatlarını düşürmesi gerektiğine inanıyorsanız protesto girişimimize katılabilirsiniz.
arkadaşlar bizim arkadaşlarla 3160 kişilik destkle bi kampanyaya başlattık.
mail gönderimi 04.09.2006 PAZARTESİ SABAH 9.00-10.00 arası [B]adslmusterisikayetleri@turktelekom.com.tr [/B]adresine yapılacak. Herkes adsl tarife ve kotaları için bir tepki maili hazırlayıp oluştursun.Hazır metin flood olup, umursanmayacağından bu yolu kullanıyoruz.Tüm mail adresinizi kullanmaya dikkat edin.
Aynen. Bir capture kaydı olsa ne güzel olurdu. Ama millet aldı 1 Mb'ı unuttu telekom'un yaptıklarını, artık eskisi gibi kimsenin ilgisini çekmiyor. Daha önceden haberim olsaydı bir sürü sorular gönderirdim programa, gece gündüz eylem sitesi üzerinde çalışmaktan konuyu takip edemedim.
Bu arada eylem sitesi bu gece açılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 4 Eylül 2006; 18:54:30 >
Asus F3SC Notebook | Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Kingston 1 GB DDR2 Dual Kit (533 MHz) | Asus P5B Deluxe WiFi-AP Edition | Seagate 160 GB SATA2 NCQ | Philips 170P7 | Asus EN7300GS 256 MB DDR2 | Nec 4550A 16X DVD-Writer | Asus 52x 24x 52x CD-Writer | US Robotics 9106 Wireless ADSL Modem | Sony Floppy | HP Deskjet 3650 | Creative Inspire T5400 5.1 | Creative Sound Blaster Live 5.1 | Nokia 5700 Xpress Music | Nokia N-Gage
Aynen. Bir capture kaydı olsa ne güzel olurdu. Ama millet aldı 1 Mb'ı unuttu telekom'un yaptıklarını, artık eskisi gibi kimsenin ilgisini çekmiyor. Daha önceden haberim olsaydı bir sürü sorular gönderirdim programa, gece gündüz eylem sitesi üzerinde çalışmaktan konuyu takip edemedim.
ya arkadaşlar ben bu telefon hattını adsl dışında hiç kullanmıyorum ve her ay 7,5 ytl sabit ücret ödüyorum. Yani aslında fatura 29,9+7,5=37,4 ytl'ye geliyor. Niye kimse bu sabit ücrete bir ses çıkarmıyor?
İnternet sitesinde ve program akışında bu konunun, köprü zamlarıyla beraber yer alacağı açıklanmıştı. Hatta program başlamadan 10 dakika önceki akışta da yer alıyordu fakat programda sadece köprü zamları tartışıldı. Belki yarınki programın ana konusu olur.
Konuyu basından beri takip ediyordum nereye varacak diye. Ve tam da tahmin ettigim gibi oldu. Hiçbir yere varamadı. Varamaz da....
Bir seyi kabullenelim arkadaslar... Bu millet en son Kurtulus Savaşı sürecinde birlik olmustur. Sonra olay bitmistir. Su an zaten her sey ortada. Hala ulus bilincinde oldugumuzu kim iddia edebilir? Şovanist ve sonuçsuz aptal içi boş milliyetçilik gösterilerimiz dışında? . Bölündük, boyun eğdik, susturulduk en sonunda da bencilleştik ...
Yok eyleme gidilecekmiş yok protesto edilecekmiş. Geçelim arkadaslar lütfen.... Kimi kandırıyoruz? Kendimizi mi?
köprüye %33 zam yapıldı gazetelerin bile 10. sayfasında yer aldı. herkez hayatından memnun gibi görünüyor. AB soykırım iddaalarına yenilerini ekledi ve rapor yayınladı. kim tepki gösterdi Allah aşkına.
millet haksızlıklara o kadar alıştı ki artık herşey normalmiş gibi geliyor. ben herşeye rağmen eylem sitesini açtım. pek umutlu değilim ama belki bir faydası dokunur milli beraberliğin oluşmasına. umarım yanılırım...
E-şikayet formuna göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Bu yolla hergün onlarca şikayet gelmekte ve şikayetler 2-3 gün içerisinde binlerce e-posta adresine iletilmektedir (şu anda bu sürenin kısaltılması için uğraşıyoruz). Fakat 8 Eylül sabah saat 08:00 ile 9 Eylül gecesi saat 03.00 saatleri arasında gönderilmiş olan şikayetler teknik bir sorun yüzünden sistemimize ulaşamamıştır. Bu durum nedeniyle özür dileriz. Problem şu anda giderilmiştir, şikayetlerinizi göndermeye devam edebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 9 Eylül 2006; 3:24:48 >
Asus F3SC Notebook | Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Kingston 1 GB DDR2 Dual Kit (533 MHz) | Asus P5B Deluxe WiFi-AP Edition | Seagate 160 GB SATA2 NCQ | Philips 170P7 | Asus EN7300GS 256 MB DDR2 | Nec 4550A 16X DVD-Writer | Asus 52x 24x 52x CD-Writer | US Robotics 9106 Wireless ADSL Modem | Sony Floppy | HP Deskjet 3650 | Creative Inspire T5400 5.1 | Creative Sound Blaster Live 5.1 | Nokia 5700 Xpress Music | Nokia N-Gage