Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: TÜDER protesto için nabız yokluyor,herkes fikrini yazsın...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Internet >> Cevap: TÜDER protesto için nabız yokluyor,herkes fikrini yazsın... Sayfa: <<   < önceki  4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
argesus

22 Ağustos 2006, 23:16:34  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Taşın altına elimi sokan bir insan olarak istediğim şeyi yazarım ve istedeğim noktalama işaretini kullarım buda kimseyi ilgilendirmez.Eylem tarihi alınmadan bir eleme yapmak gerektiğini bundan önceki eylem denemelerindeki tecrübelerden seziyorum ve onun için yapıyorum tavrı.13-15 yaşındaki veletlerin testislerini gıdıklamaktansa parti ve derneklerin kapısı onun yüzünden aşındırıyoruz burada kimseye güven olmuyor diye hatta senlerdir tanıdığını sandığın kişi bile hipnozla yokoluveriyor birden yanından..

KontG

23 Ağustos 2006, 12:10:20  

ya neden kimsenin ilgisi yok bu işe anlamıyorum... Korkuyorlar mı??? Ankaralı tek ben mi varım ya bu forumda???

LOST Fan iPod Touch User
Serdar

Sisteme Gözat

23 Ağustos 2006, 1:33:42  

quote:

Orjinalden alıntı: argesus

Taşın altına elimi sokan bir insan olarak istediğim şeyi yazarım ve istedeğim noktalama işaretini kullarım buda kimseyi ilgilendirmez.Eylem tarihi alınmadan bir eleme yapmak gerektiğini bundan önceki eylem denemelerindeki tecrübelerden seziyorum ve onun için yapıyorum tavrı.13-15 yaşındaki veletlerin testislerini gıdıklamaktansa parti ve derneklerin kapısı onun yüzünden aşındırıyoruz burada kimseye güven olmuyor diye hatta senlerdir tanıdığını sandığın kişi bile hipnozla yokoluveriyor birden yanından..

Bunu yazmak istemezdim çünkü amaçsız görüyorum, ama deneme tavırlar almayı denemeni gerektirmeyecek bir yaştayım. 23 Yaşındayım. Üniversite son sınıftayım, 6. senemdeyim.

Yani, bana sert tavır alırsan ya da ünlemle biten cümleler kurarsan bende "sen kim oluyorsun da bana tavır alıyorsun" düşüncesini uyandırırsın.

Bu güne kadar yaptıklarını takdirle karşıladım. Hala uğraş verdiğin işe tam destek veriyorum. Ancak bu işle ciddi şekilde uğraşman bana bu tavrı almana bahane olamaz.

quote:

Taşın altına elimi sokan bir insan olarak istediğim şeyi yazarım ve istedeğim noktalama işaretini kullarım buda kimseyi ilgilendirmez.

Taşın altına elini sokman neticesinde bana aldığın tavır ve kullandığın üslup beni ilgilendirir. İnsanları 13-15 yaşında diye düşünürsen, hatta gıyabında "velet" diye nitelendirirsen istemeden tepki toplarsın. Bu işle ilgilenen bir insan olduğundan yine bu konuyla ilgili isteğimi ve sorularımı yönelttim. Vereceğin cevap benim testislerimi gıdıklamak gibi geliyorsa bu işle hiç uğraşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salpyilmaz -- 23 Ağustos 2006; 1:35:30 >

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
Veteriner Hekimlerin Buluşma Noktası / www.vetinfo.net
OstotheK

23 Ağustos 2006, 2:35:43  

Bu konu ilk acildiginda eylem amacli acilmadi ama ben kisisel cabamla konuyu oraya bagladim, bunu ukalalik olarak algilayabilirsin sorun degil. Ama bu isin bu noktaya gelmesinde en buyuk paya sahip kisi benim. Ve sen toplanti yapiyorsun -ki o gunlerde ben nete giremiyorum yogun bir donemdeyim ve haberim yok toplanti vaktinden - ki telefonum sende olmasina ragmen arayip soylemiyorsun, sonra o gun icin sana neden gelmedigimi anlatiyorum ama sen anlamiyorsun. Benim icin cok ama cok ozel bir gun oldugu icin gelmedim. Sonra yazdigin seylere bak;

Buluşma tarihi hakkında haberdar edilen fakat aramızda göremediğimiz oryantal star ve replica kahramanlar..

judge980
Ostothek

Klavyede atıp tutup buluşmaya gelince yazdığım hiçbir iletişime forumda on-line olmalarına rağmen yanıt vermeyen imitasyon kahramanlar..

@YasiN®
@yastik
@thedevilslieutenan

Simdi bunu yaparak ne kazandin sen soyler misin? Ya da millete hayt huyt tavirlarla davranarak ne kazandin, gercegi mi gordun.. Yaniliyorsun sen konuyu oldurdun. Birkac gunde 100 lerce mesaj alan konu gunde tek mesaj alamaz hale geldi. Sen onunla gorusucem bununla gorusucem dedin ama hani nerde kiminle ne gorustun, herkes senin yazacagin seylere bakiyor. Millete imitasyon, replika lakaplarini yakistiracagina once bi kendine bak "neler yaptim, neler yapiyorum" diye sor. Millete klavye kahramani diyorsun da sen poponu kaldirip kiminle ne gorusmeye gittin bu zamana kadar? Oturup bakanliklara, oraya buraya mail atma isi cayini kahvesini sigarasini yanina alan herkes icin kolaydir.

Ustelik elini tasin altina sokmak sana bazi haklar veriyorsa kusura bakma yaniliyorsun. elini tasin altina kendin icin sokluyorsun, kendi gelecegin icin bunu yapiyorsun, kendin icin istedigin lakabi kullanabilir, istedigin nitelemeyi yaparsin bu beni baglamaz. Ama ben calisiyorum diyerek baskalarina mudahale hakkini kendinde buluyorsan buna bisey diyemem, senin hayata bakis acindir, dogru buluyorsan devam edersin.

Sen kafana gore bu konuya mesaj atan ayrik otlarini ayikladin (mesela beni), eger dogru yapmis olsaydin konunun su anki hali boyle olmazdi. Ilk mesajin guncelleneceginden bahsetmissin en son 10 gun once guncellenmis. Gercekten guncel bir ortam yakalamissin. Tebrik ederim. Nedir su an ki gelismeler, ne asamadasiniz, nerde bilgiler.. Ona ulasamadim buna ulasamadim mesajlarindan baska birsey yok...

quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

quote:

Bunu yazmak istemezdim çünkü amaçsız görüyorum, ama deneme tavırlar almayı denemeni gerektirmeyecek bir yaştayım. 23 Yaşındayım. Üniversite son sınıftayım, 6. senemdeyim.

Yani, bana sert tavır alırsan ya da ünlemle biten cümleler kurarsan bende "sen kim oluyorsun da bana tavır alıyorsun" düşüncesini uyandırırsın.

Bu güne kadar yaptıklarını takdirle karşıladım. Hala uğraş verdiğin işe tam destek veriyorum. Ancak bu işle ciddi şekilde uğraşman bana bu tavrı almana bahane olamaz.

quote:

Taşın altına elimi sokan bir insan olarak istediğim şeyi yazarım ve istedeğim noktalama işaretini kullarım buda kimseyi ilgilendirmez.

Taşın altına elini sokman neticesinde bana aldığın tavır ve kullandığın üslup beni ilgilendirir. İnsanları 13-15 yaşında diye düşünürsen, hatta gıyabında "velet" diye nitelendirirsen istemeden tepki toplarsın. Bu işle ilgilenen bir insan olduğundan yine bu konuyla ilgili isteğimi ve sorularımı yönelttim. Vereceğin cevap benim testislerimi gıdıklamak gibi geliyorsa bu işle hiç uğraşma.

Tehlikede olanlar bacaklarıyla düşünürler..
Be®k

23 Ağustos 2006, 2:49:17  

müsait olursam bende katılmak istiyorum

arkadia

23 Ağustos 2006, 5:37:50  

Amaç;

Taksim meydanında 5 kişiyle Türk Telekom eylemi ise,

aldığınız karar ve tavırlarla bunu başarma yolundasınız, Tebrik Ederim!

Serdar

Sisteme Gözat

23 Ağustos 2006, 24:44:22  

@argesus

Tebrik ederim kardeşim. Sen "ben taşın altına elimi sokuyorsam istediğime istediğim gibi konuşurum" dersen bu tavırlarla karşılaşırsın. Kusura bakma ama bunun mimarı sensin. Madem toparlayıcısın, madem düzenleyicisin buyur, yetkilerini kullan ve bizleri toparla bu ortamda. Bunu yapman için hatanın farkına varman ve af dilemen gerekiyor üslubundan ötürü. Umarım o yürek vardır sende. Ben bu eyleme geleceğim. En azından gelmeyi çok istiyorum. Senin bu üslubun beni bundan vaz geçirecek değil. Ama daha fazla üfleme de M. cremaster externus'larım daha fazla kasılmasın.

quote:

aldığınız karar ve tavırlarla bunu başarma yolundasınız, Tebrik Ederim!

Bu cümlelerle karşılaşmak size müstehak argesus, üslubunuzu gözden geçirin derim...

ekleme:

Bu arada, milletvekilinin ne anlamda olduğunu biliyor olmanız gerekiyor. Yapması gerekeni millet adına yapar ve milletine saygılı olur. Siz upraşınızla bir nevi vekilsiniz, bizler adına da bu işle uğraşıyorsunuz. Sizin bizlere her gelişmeyi bildirmeniz, bildirirken de dilinizi dikkatli kullanmanız gerekir. Günümün milletvekilleri gibi vatandaşa bağırarak hakaret ederek vs. olmaz bu işler.

Çalışmalarınızda başarılar diler, gelişmelerden haberdar etmenizi beklerim...

Bu arada 2 eylülü uydurmayın falan demişsiniz, geçen yaptığınız toplantıya katılan arkadaşınız mrlp, hakediyorum'da yazmış. Buyrun

quote:

Arkadaşlar eylem için siyasi parti ve sivil toplum örgütüyle görüşmeler sürüyor. Şuan için tarih 2 eylül gibi gözüküyor fakat değişmesi çok olası. Neyse tarih, yer vs.kesinleştiğinde herkesin haberi olucak merak etmeyin.

İnanmıyorsanız gözünüzle okuyarak inanın.
Tıklayın...

saygılar, sevgiler, esenlikler, düzgün cümleler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salpyilmaz -- 23 Ağustos 2006; 13:58:17 >

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
mrlp

23 Ağustos 2006, 14:35:07  

@salpyilmaz,
Sanıyorum sözlerim yanlış anlaşılmış. "Şuan için tarih 2 eylül gibi gözüküyor.." derken her tarafta böyle bilindiğini kastetmiştim. Aslında bizim toplantıda belirlediğimiz tarih ağustosun son haftasonuydu(26 ağustos cumartesi) fakat sonuçta tarihi kesinleştirmek siyasi parti veya sivil toplum örgütüne kaldığı için ben de senin kopyalamış olduğun o mesajımda 26 ağustos diye belirtmemiştim çünkü tekrar ediyorum eylem tarihi belirlemek bizim elimizde değil.

Ayrıca "Şuan için tarih 2 eylül gibi gözüküyor.." cümlemin bir de ama'sı vardı : "...DEĞİŞMESİ ÇOK OLASI."

Bu arada tartışmalar almış başını yürümüş ben de iki şey söylemek istiyorum: argesus bu eylem için emek veren sayılı insanlardan biri ve foruma yazdığı meselelerde haklı mıdır? Haklıdır..forumda o kadar yazılan çizilen şey sonrasında toplantıya katılımın az
olması dolayısıyla yazdığı mesajların üslubu biraz sert olmuş olabilir orası da tartışmaya açık. Haklı olduğu halde agresif sözler sarfetmesi belki yanlış fakat sizin de aynı tavrı göstermeniz bizi bir sonuca ulaştırmıyor lütfen asıl meseleye yoğunlaşalım.

Eylem tarihi üzerinde pek çok soru işareti var herkesin kafasında anlıyorum, fakat bu bizim elimizde olsa neden duyurmayalım ki değil mi? Kesinleşmeden tarih uydurmanın ne lüzumu var? Gelişmeleri haber vermiyorsunuz demişsiniz. Gelişme yok ki? İletişim kurulan siyasi parti meseleyi iplemediği için mecburen bir diğerine veya sivil toplum örgütlerine yöneleceğiz. Birşeyler belli olmadan gönlümüzden geçen tarihi vs.yi duyurmanın manası yok o yüzden söylüyorum yoksa kimseden birşey saklanıyor değil.

Onun dışında yeni bir eylem sitesi tasarımı sözkonusu bilindiği gibi. Arkadia pek hoş karşılamadı farkındayım fakat bu ona yapılan bi saygısızlık değil ki? Eylemle ilgili sitelerin çoğalması herkesin yararına değil mi? Kimse arkadia'nın gecelerce uğraşıp kurduğu sitenin yerini almaya çalışmıyor sadece tasarlanan site daha farklı fikirler içermekte hepsi bu. Hiç gücenmeye gerek olmadığını düşünüyorum hepimizin amacı ortak.

Lütfen artık tartışma yaşanmasın birbirimizi yemeyi bırakıp eylem için birlikte çabaliyalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlp -- 23 Ağustos 2006; 15:10:30 >

OstotheK

23 Ağustos 2006, 19:52:30  

Dogru diyorsun ama kisiler hakkinda yapilan nitelemeler cok mu hos sence? Bak telefon ile CHP, ANAP, DYP ile gorusen kisi benim hepsinden olumlu yanit gelmisti. Hatta birkac milletvekili ile de sahsi maillesmelerim oldu benim hatta bazilari "bizi cok sikiyorsun" dediler. Bende ayni salpyilmaz'in dedigini gibi onlarin milletvekili olduklarini ve bizim isteklerimii dile getirmek icin orada bulunduklarini kendilerine ilettim ve hepsine "sandik basinda gorusuruz, o zaman meydanlara cikip yapacaginiz cigirtkanlik bir ise yaramayacak" dedim. Neticede onlari ben secerim, istersem gelirler istersem giderler. Boyle olunca yumusadilar hatta bazilari (ne kadar dogru bilemem) konuyu grup toplantilarinda dile getirdiklerini belirttiler. Simdi ben bunlari yaptigim icin "oryantal star" mi oldum. Ben bu konu icin elimden geldigi olcude caba harciyorum, aklinizda bulunsun meslegim icabi belki eyleme de gelemicem. Cunku buyuk bir medya kurulusunda calisiyorum ve eylemde bizim muhabirlerimiz de orada olup cekip yapacaklar ve benim orada goruntulenmem is hayatim icin olumlu bir gelisme olmayabilir. Ama siz yine cikip "oryantal star" diyebilirsiniz, sorun degil...

quote:

Orjinalden alıntı: mrlp

@salpyilmaz,
Sanıyorum sözlerim yanlış anlaşılmış. "Şuan için tarih 2 eylül gibi gözüküyor.." derken her tarafta böyle bilindiğini kastetmiştim. Aslında bizim toplantıda belirlediğimiz tarih ağustosun son haftasonuydu(26 ağustos cumartesi) fakat sonuçta tarihi kesinleştirmek siyasi parti veya sivil toplum örgütüne kaldığı için ben de senin kopyalamış olduğun o mesajımda 26 ağustos diye belirtmemiştim çünkü tekrar ediyorum eylem tarihi belirlemek bizim elimizde değil.

Ayrıca "Şuan için tarih 2 eylül gibi gözüküyor.." cümlemin bir de ama'sı vardı : "...DEĞİŞMESİ ÇOK OLASI."

Bu arada tartışmalar almış başını yürümüş ben de iki şey söylemek istiyorum: argesus bu eylem için emek veren sayılı insanlardan biri ve foruma yazdığı meselelerde haklı mıdır? Haklıdır..forumda o kadar yazılan çizilen şey sonrasında toplantıya katılımın az
olması dolayısıyla yazdığı mesajların üslubu biraz sert olmuş olabilir orası da tartışmaya açık. Haklı olduğu halde agresif sözler sarfetmesi belki yanlış fakat sizin de aynı tavrı göstermeniz bizi bir sonuca ulaştırmıyor lütfen asıl meseleye yoğunlaşalım.

Eylem tarihi üzerinde pek çok soru işareti var herkesin kafasında anlıyorum, fakat bu bizim elimizde olsa neden duyurmayalım ki değil mi? Kesinleşmeden tarih uydurmanın ne lüzumu var? Gelişmeleri haber vermiyorsunuz demişsiniz. Gelişme yok ki? İletişim kurulan siyasi parti meseleyi iplemediği için mecburen bir diğerine veya sivil toplum örgütlerine yöneleceğiz. Birşeyler belli olmadan gönlümüzden geçen tarihi vs.yi duyurmanın manası yok o yüzden söylüyorum yoksa kimseden birşey saklanıyor değil.

Onun dışında yeni bir eylem sitesi tasarımı sözkonusu bilindiği gibi. Arkadia pek hoş karşılamadı farkındayım fakat bu ona yapılan bi saygısızlık değil ki? Eylemle ilgili sitelerin çoğalması herkesin yararına değil mi? Kimse arkadia'nın gecelerce uğraşıp kurduğu sitenin yerini almaya çalışmıyor sadece tasarlanan site daha farklı fikirler içermekte hepsi bu. Hiç gücenmeye gerek olmadığını düşünüyorum hepimizin amacı ortak.

Lütfen artık tartışma yaşanmasın birbirimizi yemeyi bırakıp eylem için birlikte çabaliyalım..

argesus

23 Ağustos 2006, 20:13:12  

Ostothek

quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

Bu da bir fikir ama orada kalabalik olusturmamiz bence onlarin canini yeterince sikacaktir, birde boyle bir istekte bulunursak hos olmaz diye dusunuyorum. Keske diledigin, dusundugun gibi duyarli olabilsekte destek alabilsek. Bu arada cumartesi istanbul gorusmemiz sanirim cumartesi gununun aksam saatlerinde (18.00 gibi taksimde) olucak. Samplus isi olmasi nedeniyle sanirim katilamayacak. Onunda orada olmasini isterdim ama oglen saatlerinde hele ki bu sicakta topkapida toplanmak sorun olabilir. Ama gorusmeye gelecek diger arkadaslar icin topkapi problem olmazsa biz argesusla beraber orada oluruz..

11 Eylül 2006 günü toplantı öncesi yazdığın bir post,burada yazdığına bakılırsa toplantı öncesi tarih,saat ve yer ile ilgili bilgiyi bildiğini anlayabiliyorum,ki telefonda çok detaylı konuşmuştukta.Toplantı günü seni aradığımda neden direk önemli bir işim var demeyipte saati bilmiyordum beni aramadın,haber vermedin diye bana veryansın ettin?Daha önceden o gün işin olduğunu söyleyip akşam yapalım diyen sen değilmiydin?Neden burada sürekli önemli işim vardı gelemedim derken bana söylediğin gibi saati bilmiyordum,beni aramadın demiyorsun?(Oysaki sende beni arayabilirdin internete erişimin yoksa)
Biraz dürüst olalım.

quote:

Ayrica konunun da eskisi kadar ilgi gormedigi kanaatindeyim. Bu da kusura bakma argesus ama senin tavirlarin nedeniyle oluyor, hepimiz okuma yazma biliyoruz her mesajını bold yazıp unlemlerle doldurman biseyi degistirmez. Madem konuyla gercekten ilgilenmek istiyorsun once insan iliskilerini duzelt ve agrasif tavirlarindan vazgec...

Saygilar..

Bende sana katılıyorum konu eskisi kadar ilgi çekmiyor.İlgi çekmemesinin nedeni benim tavırlarım değil topicin artık lay lay lom ♪ ♫ topici olmaktan çıkmasıdır.Bunun için benim tavırlarım etkili olduysa evet kısmen benimde bir payım var.Benim noktalama işaretlerim,yazımın bold olup olmaması ne kadar önemliymişki Türktelekom acısını size unutturdu,bu konuda çapımı bilmesem kendimi bişey zannedicem.İnsalarla ilişkilerimde bir sorun olduğunu sanmıyorum ve agresifte değilim,tavsiyelerin için yinede teşekkürler

quote:

Bu konu ilk acildiginda eylem amacli acilmadi ama ben kisisel cabamla konuyu oraya bagladim, bunu ukalalik olarak algilayabilirsin sorun degil. Ama bu isin bu noktaya gelmesinde en buyuk paya sahip kisi benim. Ve sen toplanti yapiyorsun -ki o gunlerde ben nete giremiyorum yogun bir donemdeyim ve haberim yok toplanti vaktinden - ki telefonum sende olmasina ragmen arayip soylemiyorsun, sonra o gun icin sana neden gelmedigimi anlatiyorum ama sen anlamiyorsun. Benim icin cok ama cok ozel bir gun oldugu icin gelmedim.

Evet konu ilk açıldığı zaman sadece bir nabız yoklama olarak açılmıştı ve eylem yapmak için kendi sivil insiyatifimizi kullanarak eylem hazırlığı halini aldı,bu konuyu zaten herkes biliyor,senin payını inkar edende yok.O paya rağmen internete ulaşamamana rağmen toplantı günü nasıl davetiye beklersin?Hem benimde telefonum sende mevcut.En üstte tarihide belli olan bir postta neden haberin varmış gibi yazı yazdın bende onu anlamadım.Neden gelemediğini anlattığın zaman neden gelemediğin için değil ileri sürdürüğün bahane için tepki oluştu,bu postun en üstteki alıntısında ve verdiğim yanıtta belli.Senin için çok özel bir gündü bunu heralde burada en iyi ben anlayabilirim.

quote:

Simdi bunu yaparak ne kazandin sen soyler misin? Ya da millete hayt huyt tavirlarla davranarak ne kazandin, gercegi mi gordun.. Yaniliyorsun sen konuyu oldurdun. Birkac gunde 100 lerce mesaj alan konu gunde tek mesaj alamaz hale geldi. Sen onunla gorusucem bununla gorusucem dedin ama hani nerde kiminle ne gorustun, herkes senin yazacagin seylere bakiyor. Millete imitasyon, replika lakaplarini yakistiracagina once bi kendine bak "neler yaptim, neler yapiyorum" diye sor. Millete klavye kahramani diyorsun da sen poponu kaldirip kiminle ne gorusmeye gittin bu zamana kadar? Oturup bakanliklara, oraya buraya mail atma isi cayini kahvesini sigarasini yanina alan herkes icin kolaydir.

Bunu yaparken bişey kazanmam gerekmiyor,bişey yok çünkü ortada olmayan şeyde ne kazanılabilir nede kaybedilebilir.Tavırlarımın hayt huyt olduğu senin ve senin gibi düşünen birkaç kişinin görüşü,daha öncede yazdığım gibi kimseyi mutlu etmek ve kimsenin gözüne girmek için bişeyler yazmıyorum.Burada yazdığım hayt huyt nedenlerden ötürüde bir kez bile ceza almadım.Günde kuru kuruya 100 post olan bir topicten ziyade yüksek kalibre 3 kişi tarafından yazılan yazılar daha mevladır benim gözümde,sirk yaşını çoktan geçtik gerçekte bişeyler yapılabilirliliği yazışıyoruz burada ve buda hiç kolay değil,öyle köy kahvesine girer gibi Selamünaleyküm diyerek hiçbir yer bizi ve dolayısıylada burada yazılan düşünceleri makamına kabul etmiyor.O yüzden bekliyorum,o yüzden benim birşeyler yazmamı bekliyorlar senin deyişinle ve o yüzden tıkanıyoruz.Yoksa popomu kaldırmamak için bir sebep yok,sorun ben kaynaklı değil yani.Ama bundan sonra göreceğiz kim neler yapabiliyor kimin tavrı nasıl ve ne kadar güzel olabiliyor.

quote:

Sen kafana gore bu konuya mesaj atan ayrik otlarini ayikladin (mesela beni), eger dogru yapmis olsaydin konunun su anki hali boyle olmazdi. Ilk mesajin guncelleneceginden bahsetmissin en son 10 gun once guncellenmis. Gercekten guncel bir ortam yakalamissin. Tebrik ederim. Nedir su an ki gelismeler, ne asamadasiniz, nerde bilgiler.. Ona ulasamadim buna ulasamadim mesajlarindan baska birsey yok...

Ben kafama göre bişeyleri ayıklamadım ayıklanması gerekenler kendileri ayıklandı,mazretler anlayışla kabul edilebilir ama mazeretlere komik bahaneler ne yazıkki tok insanlar için pekte içaçıcı değil.İlk mesajımı sürekli güncel tutmaya çalışıyordum ama bu topici takip edenler sondan takip ettiği için güncel konulara ancak alıntı yapılabildiği zaman ulaşabiliyorlardı.Öyleki toplantı saatini neden 8 saat önceden bildirdin daha önceden bildirmedin,bildirseydin daha çok kişi gelirdi diye mailler aldım.Sadece bu anlaşmazlığı ortadan kaldırmak için sonlara eklemeler yazıp haberdar ediyorum ve sadece bu yüzden yazılarım kalın.Ona ulaşamadım buna ulaşamadım diye başka bir mesaj attığım yok doğru,çünkü ondan başka bir gelişmede yok,onun nedeni ben değilim,olaya iştirak etmeyenlerdir.Randevu talebinde bulunduğumuzda kaç kişilik grupsunuz sorusuna 5,kaç kişi randevuya gelecek dediklerinde 2 dediğimiz zaman bizi dikkate almıyorlar.Bundan sonra fot fot klavyesinden atanları göreceğiz bakalım kim neler yapabilecek,bana mana bulanlar halen daha beni eleştirip Telekomu görmezdenmi gelecekler yoksa beni unutup hayallerindeki eylem ve protestolar içinmi enerji sarf edecekler.Hep beraber göreceğiz.

Yukarıdaki yazdıklarımdanda anlaşılacağı üzere bu işin sancaktarlığını bırakıyorum zira Türktelekoma odaklanması gereken tepkiyi benim noktalarım virgüllerim almış.Daha öncesinde hiç bir şekilde böyle bir iş için organizasyon yapmadım nasıl yapıldığınıda bilmem,deneme yanılma yolu ile bişeyler yapmaya çalıştık ama benim içinde bulunduğum küme görüyorumki Türktelekomdan daha fazla tepki alıyor.O zaman bu benim uslubumu eleştirenler ve bu işi benden daha iyi yapabilecek olanlar daha iyi koordinasyonla daha katılımcı bir eylem yapabilecek arkadaşlara mani olmak istemiyorum.Bu konudaki ekseni tek başıma kaydırmanın anlamsız ve gereksiz olduğunu düşünüyorum.Bundan sonrası hakkımda yazılabilecek olası şeyleride kabul ediyorum yeterki konu sapmasın ve başka arkadaşlar daha başarılı olsun.Yapılacak hertürlü legal eylemde PKK yanlısı ve kürtçülük yapan siyasi parti haricindeki her siyasi parti ile her türlü sivil toplum örgütü ile hergün saat farketmeksizin en önlerde olacağım.Bundan sonra bu işlerle ilgilenecek arkadaşa başarılar.

Sürç-i lisan ettiysem affola

OstotheK

23 Ağustos 2006, 20:26:33  

Sen milleti eleştirirken sıfatlar kullan, ama seni eleştirdikleride kaç! İğneyi önce kendine batıracaksın, canın yanmadıysa bize cuvaldız batır sorun değil. Ben bu tartismayi daha fazla uzatmicam, konu bu degil. Bastan sona konuyu takip eden bilir.

mrlp

23 Ağustos 2006, 20:58:57  

quote:

Dogru diyorsun ama kisiler hakkinda yapilan nitelemeler cok mu hos sence? Bak telefon ile CHP, ANAP, DYP ile gorusen kisi benim hepsinden olumlu yanit gelmisti. Hatta birkac milletvekili ile de sahsi maillesmelerim oldu benim hatta bazilari "bizi cok sikiyorsun" dediler. Bende ayni salpyilmaz'in dedigini gibi onlarin milletvekili olduklarini ve bizim isteklerimii dile getirmek icin orada bulunduklarini kendilerine ilettim ve hepsine "sandik basinda gorusuruz, o zaman meydanlara cikip yapacaginiz cigirtkanlik bir ise yaramayacak" dedim. Neticede onlari ben secerim, istersem gelirler istersem giderler. Boyle olunca yumusadilar hatta bazilari (ne kadar dogru bilemem) konuyu grup toplantilarinda dile getirdiklerini belirttiler. Simdi ben bunlari yaptigim icin "oryantal star" mi oldum. Ben bu konu icin elimden geldigi olcude caba harciyorum, aklinizda bulunsun meslegim icabi belki eyleme de gelemicem. Cunku buyuk bir medya kurulusunda calisiyorum ve eylemde bizim muhabirlerimiz de orada olup cekip yapacaklar ve benim orada goruntulenmem is hayatim icin olumlu bir gelisme olmayabilir. Ama siz yine cikip "oryantal star" diyebilirsiniz, sorun degil...

Sarfedilen sözleri kimseye yakıştırdığımı söylemiyorum, sadece argesus'un belirttiği gibi eylem buluşmasının öncesinde toplantı yeri, tarihi vs. hakkında bilgin olduğu açıkça görülüyor. Gelememe sebebine değinicek olursak ona kimsenin birşey dediği yok, buna karşılık neden gelmediğine ilişkin sorular yöneltildiğinde kalkıp da "haberim yoktu niye kimse duyurmadı" diye savunmaya geçmene anlam veremedim. Haksız olduğun nokta kesinlikle budur.

Onun dışında partilerle görüşmen konuşman ve üstüne olumlu yanıt alman bunların hepsi çok güzel fakat toplantıya katılamasan bile bu tip gelişmeleri en azından pm atarak toplantıda bulunanlara iletebilirdin, argesus da bir daha aynı insanlara ulaşmaya çalışmazdı değil mi. Her denememizde tarih bir süre daha kayıcak o yüzden herkes elinde olan olumlu haberleri insanlarla paylaşmalı. Salpyilmaz'ın günlerdir yakındığı konu toplantıdakilerin gelişmeleri aktarmamasıydı. Eğer olumlu bir cevap ve eylem tarihi hakkında kesin bir bilgiye sahip olsak neden saklayalım değil mi?

Argesus'un eski mesajlardaki agresif tavırlarını haklı bulmamakla beraber düşüncelerine tamamen katılıyorum. Oturduğu yerden car car konuşmasını en iyi bizim milletimiz bilir o yüzden de ölçüyü kaçırmamak şartıyla zaman zaman sert olunması uygun karşılanabilir. Savunulduğu gibi argesus başlığı soğutmamış, sadece başlığa eleştiri, şikayet bildirisi yapmak dışında pek bir katkısı olmayan arkadaşlara işin ciddiyetini hissettirmiştir.

YellowBase

23 Ağustos 2006, 22:28:03  

Konuya direk son sayfadan giren hiçkimse amacımızın ne olduğunu anlayamaz çünkü 12. sayfa tamamen sizlerin münakaşalarıyla dolu...

Zaten topiğe doğru dürüst destek yok. Şurada telekom denen lanet kuruma karşı birleşmeye çalışan 1 avuç insanız. Bu 1 avuç insanın da kendi aralarındaki tartışmalarından dolayı konu iyice dağıldı.
Bakalım sonu ne olacak..?

Zwandar

Sisteme Gözat

23 Ağustos 2006, 22:35:04  

Kabga etmeyin arkadaşlar birbirimizi sevmesek hatta gıcık bile olsak düşmanımın düşmanı dostumdur deyin bence eylem için en iyi yer cebit olmalı...

Serdar

Sisteme Gözat

23 Ağustos 2006, 22:54:22  

lütfen girişimde bulunan kim varsa işine devam etsin. kaçmak için bahane yaratmak yerine birbirimize karşı olan yanlış anlamaları halledip devam etmeliyiz diye düşünüyorum. argesus burnundan kıl aldırmıyor. ünlemli cümleleri kim nasıl anlarsa anlasın umrumda değil gibi tavırlara girerek gerginliği yarattığı gibi bunu izah ederek yatıştırmasını da bilmeli. geçelim bu konuları ve devam edelim lütfen. gelişmelerden 1 haftaya yakındır haberdar değiliz. olan biten bir şey yok mu yoksa oluyor da bizimle mi paylaşmıyorsunuz.

lütfen yazdıklarımı kinaye olarka algılamayın. ciddiyim ve artık bitmesini istiyorum anlamsız tartışmanın. sert cümleler yerine biraz kendinizi tutun ve üslubunuza dikkat edin. bu ben dahil hepimiz için geçerlidir, istirham ederim.

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
YellowBase

23 Ağustos 2006, 22:57:50  

quote:

gelişmelerden 1 haftaya yakındır haberdar değiliz. olan biten bir şey yok mu yoksa oluyor da bizimle mi paylaşmıyorsunuz.

PM'ine bak...

(Neden güldüğümü bakınca anlayacaksın. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBase -- 23 Ağustos 2006; 22:58:28 >

OstotheK

24 Ağustos 2006, 2:45:33  

Neyse toplantiya gelmememle ilgilib ir nedenim var ama simdi tartisma daha da buyumesin. Argesusun alinti yaptigi mesaj toplantidan onceyazilmis ve kesinlik tasiyan birsey degildi, halen toplantiyla ilgili karar doneminde yazilmis biseydi. Ve benim toplantiya gelmemi engelleyen sey birdenbire gelisen biseydi. Her neyse, argesus bizi ilk mesajını düzelterek Oryantal Star yarismasindan attigina gore usutumuze dusen neyse yapmaya calisalim... :)

Toplanti da yeni bir sayfa fikri ortaya atilmis, bence bu kadar kisa bir sure varken (ki tabi 2 eylulden mi bahsediyoruz) su an ugrasilmamasi gereken bir konu oldugunu dusunuyorum. İnsanlar ona harcayacakları vakitle cok daha yararlı seyler yapabilirler. Buradan sayfa olmasin demiyorum, neticede bu eylem TT sorununu cozmeyecek, konuyu her zaman guncel tutacak guzel hazirlanmis bir sayfaya daha sonrasi icin de ihtiyac vardir.

CEBIT tarihinde yapilacak bir eylemin daha yararli olacagini dusunuyorum, neticede bizim belkide getiremeyecegimiz medya CEBIT te zaten hazir bulunacak. Hatta bazi kanallar CEBIT ten gun icerisinde canli yayin yapacaklar (CNN Turk / NTV) dolayisiyla etkili olacagini dusunuyorum. ustelik TT magduru pekcok insan da olacak cebitte, disaridan katilim olma olasiligi da yuksek olacaktir.

Aklima gelenler bunlar..

cowboy

24 Ağustos 2006, 15:35:03  

bu forumdan bişi çıkmaz daha 3-5 kişi kendi aranızda anlaşamıyorsunuz

Serdar

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2006, 15:43:39  

quote:

Orjinalden alıntı: cowboy

geçen sayfaya kadar bir çok şey çıkmıştı, sen nerdeydin?

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
OstotheK

24 Ağustos 2006, 23:53:01  

Sanki problem cikmasini bekleyen tiplersiniz. Yahu bu zamana kadar bu baslik altinda iyi fikirler tartisildi o zaman salpyilmaz2in dedigi gibi neredeydin. Sirf biseyler yazmak icin yazmayin.

quote:

Orjinalden alıntı: cowboy

mrlp

25 Ağustos 2006, 15:16:13  

Arkadaş heralde mesaj sayısı artsın diye uğraşmış boşverin.

CEBIT sırasındaki eylem yapmak baya ilgi toplar bence de ama izin alabilir miyiz? Telekomu kötüleyen bildiriler dağıtmak dışında bi kazanç sağlamaz gibi geliyor. İzin mizin olmadan da nasıl olur bilmem ki. Tabi eğer izin almamız gibi bi durum sözkonusuysa o zaman iş değişir . Sağlam bir örgüt veya partiyle olursak böyle bi ihtimal var ama chp sırt çevirdi.. TÜDER de katılımcı sayısının fazla olması durumunda kadıköy ve çağlayan meydanı(yönetmeliklerde eylem yapılabilecek yerler olarak gözüküyor) dışında yerleri ayarlayabiliceğini belirtmişti.

arkadia

25 Ağustos 2006, 18:53:31  

Tuder Başkanı Engin Hanımla bugün telefonla görüştüm;

Konuşmanın özü,

Geçen seneki fiyaskoyu tekrar yaşamayalım,
Organize olun, çoğunluğu sağlayın, sizi her zaman destekler ve eylem için gerekli izinleri 2 gün içerisinde alırız.

mrlp
Cebit için nasıl bir eylem yapılabilir o önemli.
Cebit önünde toplanalım, mesela oturma eylemi yapalım yada bildiri dağıtalım gibi düşünülüyorsa,
Taksim'e izin vermedikleri gibi Cebit içinde izin almamız mümkün değil.

Fikir vermesi açısından, foruma yazan ndursun arkadaşımız gibi bir eylem düşünülüyorsa ona kim ne diyebilir ki?
Madem ilgililerden ve medyadan hicbir destek gorememekten sikayetciyiz, benim ilgi cekecek bir teklifim var. Tum aboneler kendi sahsi donlarini guzelce paketleyip uzerine de "Yakinda bunu da isteyeceksiniz, siz istemeden biz yolluyoruz" deyip postaya versinler. Sanirim azbucuk ses getirir. En azindan medyada. :)

milyondabir

25 Ağustos 2006, 22:01:11  

SAYIN ADSL ABONEMİZ 2 EYLÜL CUMARTESİ GUNU YAPILACAK OLAN GÖSTERİYE KATILMAMANIZ HALİNDE 2 AY UCRETSİZ 2048\KPBS İNTERNET UCRETSİZ VERİLECEKTİR.TESEKKÜRLER
---------------------------------------------------
ARKADASLAR BANA VERİLEN TELEKOMUN TEKLİFİ BU BAŞKADA BİRİLERİNE GELMİŞTİR KESİNLİKLE BU MSJ ZATEN ŞİKAYET EDECEKTİM BU HAFTA SEBEBİ ZATEN HİÇ MEMNUN DEGİLİDİM BAŞIMA ÇOK SEY GETİRDİLER ANLATMASI ŞİMDİ UZUN SON OLANI YAZIYIM.SINIRSIZ İNTERNET KULLANICISIYDIM.1 AGUSTOS GUNU 1024 9 GB LİMİTLİYE GECİYİM DEDİM.EVİME 4 GUN GEC GELDİ 1024 GELDİGİNDEDE HIZ ZATEN EN FAZLA 800 CİVARIYDI ODA İYİ ZAMANLARINDA HIZ SÜREKLİ AYNI KALMIYOR ÇOK DEGİŞİYOR BİR BAKIYORSUN 400-500 NEYSE 3GUN KULLANDIM VERİ İNDİRDİM DAHA KOTAYI GECMEME ÇOK VARDI BANA 76 MİLYON KUSUR FATURA GÖNDERDİLER.SİZ HESAB EDİN BANA DİYORLARDIKİ KULANDIGINI ÖDERSİN 3 GUNDE NE KULLANDIMKİ LİMİTSİZİN FİYATI BELLLİ NEYSE ANLAYAN ANLAMISTIR KAZIGI. FATURALARDANDA MİLLETE KİTLİYORLAR LAFIN ÖZETİ.
----------------------------------------------
ARKADASLAR DUYARLI OLALIM HERKES GELSİN BEN EŞİMLE BİRLİKTE GELECEM SESİMİ DUYURALIM BU OLAYA SON DİYELİM YOKSA ÖMÜR BOYU KOYUN OLURUZ.GUDULURUZ.
-----------------
HERKESİ BEKLİYORUM SALLIYACAZ ORAYI HADİ BAKALIM İNANIYORUM HEPİNİZE

milyonda1@hotmail.com
OstotheK

25 Ağustos 2006, 22:33:00  

Ne bu? TT sana boyle bir teklif mi yapti, anlamadim affet..

quote:

Orjinalden alıntı: milyondabir

SAYIN ADSL ABONEMİZ 2 EYLÜL CUMARTESİ GUNU YAPILACAK OLAN GÖSTERİYE KATILMAMANIZ HALİNDE 2 AY UCRETSİZ 2048\KPBS İNTERNET UCRETSİZ VERİLECEKTİR.TESEKKÜRLER
---------------------------------------------------
ARKADASLAR BANA VERİLEN TELEKOMUN TEKLİFİ BU BAŞKADA BİRİLERİNE GELMİŞTİR KESİNLİKLE BU MSJ ZATEN ŞİKAYET EDECEKTİM BU HAFTA SEBEBİ ZATEN HİÇ MEMNUN DEGİLİDİM BAŞIMA ÇOK SEY GETİRDİLER ANLATMASI ŞİMDİ UZUN SON OLANI YAZIYIM.SINIRSIZ İNTERNET KULLANICISIYDIM.1 AGUSTOS GUNU 1024 9 GB LİMİTLİYE GECİYİM DEDİM.EVİME 4 GUN GEC GELDİ 1024 GELDİGİNDEDE HIZ ZATEN EN FAZLA 800 CİVARIYDI ODA İYİ ZAMANLARINDA HIZ SÜREKLİ AYNI KALMIYOR ÇOK DEGİŞİYOR BİR BAKIYORSUN 400-500 NEYSE 3GUN KULLANDIM VERİ İNDİRDİM DAHA KOTAYI GECMEME ÇOK VARDI BANA 76 MİLYON KUSUR FATURA GÖNDERDİLER.SİZ HESAB EDİN BANA DİYORLARDIKİ KULANDIGINI ÖDERSİN 3 GUNDE NE KULLANDIMKİ LİMİTSİZİN FİYATI BELLLİ NEYSE ANLAYAN ANLAMISTIR KAZIGI. FATURALARDANDA MİLLETE KİTLİYORLAR LAFIN ÖZETİ.
----------------------------------------------
ARKADASLAR DUYARLI OLALIM HERKES GELSİN BEN EŞİMLE BİRLİKTE GELECEM SESİMİ DUYURALIM BU OLAYA SON DİYELİM YOKSA ÖMÜR BOYU KOYUN OLURUZ.GUDULURUZ.
-----------------
HERKESİ BEKLİYORUM SALLIYACAZ ORAYI HADİ BAKALIM İNANIYORUM HEPİNİZE

_Odyssey_

25 Ağustos 2006, 23:15:34  

Bence yeni bir başlık açılıp gelenlerin listesi yapılmalı. Burası tartışmalarla dolmuş

Anime

25 Ağustos 2006, 23:49:35  

abi istanbulda olsam kimi bulsam tutar getirirdim ama değilim aslında para bulup gelsem iyi olabilir

mrlp

26 Ağustos 2006, 12:54:36  

@milyondabir
Bu nedir acaba???

"SAYIN ADSL ABONEMİZ 2 EYLÜL CUMARTESİ GUNU YAPILACAK OLAN GÖSTERİYE KATILMAMANIZ HALİNDE 2 AY UCRETSİZ 2048\KPBS İNTERNET UCRETSİZ VERİLECEKTİR.TESEKKÜRLER"

ioz

26 Ağustos 2006, 1:06:48  

ya millet faturası fazla gelenler ödemeyi yapıp mutlaka itiraz etsinler

neden mi ? TTNET in kendisi

"* Kullanıma bağlı olarak alınacak ücret (kullanıma bağlı ücret+limit üzeri ücret) aynı hıza karşılık gelen sınırsız ADSL erişim tarifesinin aylık ücretinin % 25 fazlasını geçemez. "

diyor

link ise http://www.ttnet.net.tr/adslucret.htm

bu da demekk ki 139YTL /4 = 34,75 YTL max bedel

itraz edin mutlaka

Çok şeyi bilen adam Edindiği Fikirleri Bilgisinden alan adam

Çok bilen adam için 2 dk çekilmez bir durum. Ben çok biliyorum neden sn sayayım. girmiyorum bile bu yüzden siteye
Zwandar

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2006, 2:30:57  

Arkadaşlar cebit için benim bir önerim var! Oturma eylemi gibi bizi oradan yaka paça atmalarına sebep olacak bir eylem değil bu. Yeterli çoğunluğu yakalarsak telekom standının tamamında trafiği felç edebiliriz. Herkes tek sıra halinde sırtını standa döner ayata durur ve bekler. Ordan kimse geçemez ve niye bekliyorsun diye soranlara anında etrafımızı satarak burayı sevdim ya da sanane ya da otobüs gibi cevaplar verebiliriz. İstekli arkadaşlar örneğin yürüme kotam doldu diye kağıtlar hazırlasınlar falan. Ben en azından bunun ilginç ve cebitte bizi haksız çıkarmayacak bir eylem olduğuna inanıyorum. Üslubum lütfen kimseyi kızdırmasın aldatmasın bu fikirde gayet ciddiyim.

KontG

26 Ağustos 2006, 11:39:01  

quote:

Orjinalden alıntı: _Odyssey_

Bence yeni bir başlık açılıp gelenlerin listesi yapılmalı. Burası tartışmalarla dolmuş

BENCE DE

LOST Fan iPod Touch User
blacksilence

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2006, 13:40:40  

tatilden sonra bilgisayara oturma vaktim oldu ve bakıyorum tarih yaklaşmasına rağmen buraları çok sessiz. noldu eylem meylem yalan mı..

Intel Quad 9300 2.5Ghz @ 3.0 ||Asus P5Q P45 || 2x[Kingston 2*1 1066 mhz kit][4GB] || HIS HD4850Turbo IceQ4 || Recom 580W UltraSessiz PSU || Seagate 500gb 7200 NCQ Logitech X-540 5.1 LG DVD Writer, Arthic cooling 12mmPWM x 2Fan
LaNcEt

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2006, 16:15:00  

bende burdayım unuttum sanmayın sadece bu aralar yoğun olduğu için takip edemiyorum bu arada ben bu tt ye karşıydm ama yakın bi zaman tt de adsl destek hattında işe başlıcam :s napcam bilmiyorum wallaa bide tt çalışanlarına 2mbt mi ne sınırsız 29 ytl ye kullanım hakkı weriyomş bu adamlar beni eylemde yakalarlarsa işten atarlar 2mbt sınırsz netn war daha ne istiyon diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 26 Ağustos 2006; 16:16:20 >

Richy

26 Ağustos 2006, 17:14:44  

quote:

Orjinalden alıntı: blacksilence

tatilden sonra bilgisayara oturma vaktim oldu ve bakıyorum tarih yaklaşmasına rağmen buraları çok sessiz. noldu eylem meylem yalan mı..

merhaba eylem tarihi henüz kesinleşmemiştir. tüketici dernekleri ve siyasi partilerle görüşmelerimiz devam etmektedir. tarih kesinleşir kesinleşmez duyurulacaktır

Asus F3SC Notebook | Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Kingston 1 GB DDR2 Dual Kit (533 MHz) | Asus P5B Deluxe WiFi-AP Edition | Seagate 160 GB SATA2 NCQ | Philips 170P7 | Asus EN7300GS 256 MB DDR2 | Nec 4550A 16X DVD-Writer | Asus 52x 24x 52x CD-Writer | US Robotics 9106 Wireless ADSL Modem | Sony Floppy | HP Deskjet 3650 | Creative Inspire T5400 5.1 | Creative Sound Blaster Live 5.1 | Nokia 5700 Xpress Music | Nokia N-Gage
YasiN®

26 Ağustos 2006, 23:15:57  

quote:

Bu konu ilk acildiginda eylem amacli acilmadi ama ben kisisel cabamla konuyu oraya bagladim, bunu ukalalik olarak algilayabilirsin sorun degil. Ama bu isin bu noktaya gelmesinde en buyuk paya sahip kisi benim. Ve sen toplanti yapiyorsun -ki o gunlerde ben nete giremiyorum yogun bir donemdeyim ve haberim yok toplanti vaktinden - ki telefonum sende olmasina ragmen arayip soylemiyorsun, sonra o gun icin sana neden gelmedigimi anlatiyorum ama sen anlamiyorsun. Benim icin cok ama cok ozel bir gun oldugu icin gelmedim. Sonra yazdigin seylere bak;

Buluşma tarihi hakkında haberdar edilen fakat aramızda göremediğimiz oryantal star ve replica kahramanlar..

judge980
Ostothek

Klavyede atıp tutup buluşmaya gelince yazdığım hiçbir iletişime forumda on-line olmalarına rağmen yanıt vermeyen imitasyon kahramanlar..

@YasiN®
@yastik
@thedevilslieutenan

Ustelik elini tasin altina sokmak sana bazi haklar veriyorsa kusura bakma yaniliyorsun. elini tasin altina kendin icin sokluyorsun, kendi gelecegin icin bunu yapiyorsun, kendin icin istedigin lakabi kullanabilir, istedigin nitelemeyi yaparsin bu beni baglamaz. Ama ben calisiyorum diyerek baskalarina mudahale hakkini kendinde buluyorsan buna bisey diyemem, senin hayata bakis acindir, dogru buluyorsan devam edersin.

quote:

quote:

quote:

yuh bee yaşından utan bee. Ben bir kere bile sizinle buluşmaya geliceğimi söylemedim . 2 Eylülde orda olmaya çalışacağım dedim olucağım da. Ben Kaç kere atıp tutum bu konu da bee ? şu 12 sayfalık konuda yazdıklarım 3 satırı bırak 2 satırı bulmamıştır. Yazıklar olsun sana bee

E4300@ 2.4 GHZ
DFI DK X-48 TR2RSB+
2x2 KINGSTON HYPER-X
HIS HD 4850 ICOOL IV
The Only thing that looks good on me is you..
MCP + MCSA + MCTS
YasiN®

26 Ağustos 2006, 23:27:36  

tamam tamam ben kalvye başında atıp tutuyorum .. EN son attığım post bu 20 gün önce. bundan önce taş çatlasa 5 post daha atmışımdır ve bundan da uzun değildir.

E4300@ 2.4 GHZ
DFI DK X-48 TR2RSB+
2x2 KINGSTON HYPER-X
HIS HD 4850 ICOOL IV
MCP + MCSA + MCTS
alattin_nuri

26 Ağustos 2006, 23:44:59  

Ben orda olacağım.Herkeside oraya gelmeye çağrıyorum

YasiN®

26 Ağustos 2006, 23:45:20  

tabi yaa ben atıp tutyorum ..

E4300@ 2.4 GHZ
DFI DK X-48 TR2RSB+
2x2 KINGSTON HYPER-X
HIS HD 4850 ICOOL IV
MCP + MCSA + MCTS
YasiN®

26 Ağustos 2006, 23:55:05  

Söz vermediğim birşey içn oraya klavye delikanlısı gibi şeyler yazılmış.
konunun en altına bu konu altında toplam da attığım postların tamamının sscreen shot unu koydum. Varsa eğer bir kere bile "eylem öncesi buluşmaya gelmeye çalışacağım" demişliğim bu forumda veya başka yerde kanıtlansın sonra buraya yazılsın. burada böyle bişey yazıldığını da bir arkadaşımdan öğrendim. halbuki bugunde hakediyorum.com a girip tarihte değişiklik var mı diye bakmıştım bu arada şikayet de ettim..

E4300@ 2.4 GHZ
DFI DK X-48 TR2RSB+
2x2 KINGSTON HYPER-X
HIS HD 4850 ICOOL IV
MCP + MCSA + MCTS
dargmen

Sisteme Gözat

27 Ağustos 2006, 12:09:10  

arkadaşlar neyi tartışıyoruz hala bu memlekette bi ata sözü derki: AGLAMAYAN BEBEĞE MEME VERMEZLER .

KillForYou!

Sisteme Gözat

27 Ağustos 2006, 12:21:58  

OstotheK, YasiN® nickli üyenin hangi mesajda söz verdiğini yazarmısınız.

thedevilslieutenant

27 Ağustos 2006, 12:57:15  

yukarıda adım geçmiş
1 bana gelen mesajını hatırlamıyorum ancak bir buluşma msjı gibi birşey geldi ama bu protestoya dair olduğuna dair bir ibare yoktu msn vs istiyordu
kaldıki benim msn im profilde var
oda olmadı telefonum imzada yazılı
yani bana ulaşmak zor bir iş değil
zaten ulaşmış olsan son 15 gündür geliboluda olduğumu öğrenirdin
site yönetimide loglarımı verebilir dün geceden itibaren istanbuldayım
geliboluda gprs sağolsun eziyetti pek bakmadım nete

gelelim protesoya
bu işin organizasyonunu yapan adamlar okadar kerizki
okadar olsun
1- bukadar öğrenci net kullanırken AÖF sınavlarının olduğu güne protesto planlıyorlar
2- kaldıki aynı tarihte yine gençlik rock n coke festivalinde

sorarım sana kim gelecek bu protestoya

ayrıca söyleyin bana 1000 kişi toplanıp yürüyüş yapsa ne olacak???
10 000 kişi modem kapatsa ne olacak

peki şurada 30kişi aramızda 10 ytl toplasak
300 ytl yi versek bir avukat arkadaşada bir dava açsak ?
söyle bana hangisi daha etkili olur hangisi daha ses getirir???

bukadar insan yazdı çizdi
bukadar tvlerde programlarda haberlerde mevzu olduda
tek bir allahın kulu çıkıpta bu bu şirket ben 256 sınırsız kullanıcısına
2ci sınıf kullanıcı muamelesi yapıyor bizi mağdur ediyor dedimi??
buna dair bir şikayetçilik gördünmü ????

tek bir kişi mahkemeye gittimi?

LAF YAPACAĞINA İŞ YAP 0542 553 09 46
windowsu sisteminizden nasıl kazırsınız???
www.elvedawindows.com
http://www.netsmarthost.com
http://www.pdayardim.com
http://freehost4u.info
Richy

27 Ağustos 2006, 3:10:07  

Tekrar tekrar belirtiyorum; Eylem 2 EYLÜL'de Yapılmayacaktır!!! 2 Eylül Oshotek tarafından konunun ilk açıldığı tarihlerde atılan göstermelik bir tarihtir. Benimde içinde bulunduğum eylem organizatör grubuna kullandığı ifadelerinden dolayı thedevilslieutenant'i kınıyorum...

Asus F3SC Notebook | Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Kingston 1 GB DDR2 Dual Kit (533 MHz) | Asus P5B Deluxe WiFi-AP Edition | Seagate 160 GB SATA2 NCQ | Philips 170P7 | Asus EN7300GS 256 MB DDR2 | Nec 4550A 16X DVD-Writer | Asus 52x 24x 52x CD-Writer | US Robotics 9106 Wireless ADSL Modem | Sony Floppy | HP Deskjet 3650 | Creative Inspire T5400 5.1 | Creative Sound Blaster Live 5.1 | Nokia 5700 Xpress Music | Nokia N-Gage
KontG

27 Ağustos 2006, 9:53:30  

tatilden döndüm bir umutla kesin toplanılıyordur diye... Buralar iyice tenhalaşmış ve tatışmalar almış başını gidiyor... Problem nedir? Niye kimse takmıyor anlamıyorum...

LOST Fan iPod Touch User
Loop
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Ağustos 2006, 10:55:42  

YasiN®

27 Ağustos 2006, 24:23:38  

@thedevilslieutenant

hangi avukat devletin desteklediği bir kuruma dava açmayı kabul eder ki ?

edit : ayrıca dava açılcaksa telekom a değilde , bu forumdan okuyup öğrendiğim kadarı ile telekominikasyon kurumuna açılmalı. Diğer şirketlerin piyasaya girmesini engelleyerek telekom tekelinde bulunan adsl i dünya standartlarına oranla, kullanıcılara fahiş fiyatlarda sunarak halkı zarar uğrattığı yönünde olmalı.

AMAN dikkat atıp tutuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasiN® -- 27 Ağustos 2006; 12:31:13 >

E4300@ 2.4 GHZ
DFI DK X-48 TR2RSB+
2x2 KINGSTON HYPER-X
HIS HD 4850 ICOOL IV
MCP + MCSA + MCTS
Serdar

Sisteme Gözat

27 Ağustos 2006, 14:27:17  

quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

Uzatmasak diyorum. Bu sözcükler cevap hakkı doğurur ki bence hiç gerek yok...

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
AMD1976

27 Ağustos 2006, 15:01:59  

bence protesto edilmeli çünki dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz

mrlp

28 Ağustos 2006, 1:18:31  

quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

gelelim protesoya
bu işin organizasyonunu yapan adamlar okadar kerizki
okadar olsun
1- bukadar öğrenci net kullanırken AÖF sınavlarının olduğu güne protesto planlıyorlar
2- kaldıki aynı tarihte yine gençlik rock n coke festivalinde

Arkadaşım ortaokul çocuğu musun nası konuşuyosun ya? Binlerce insanın yazışıp tartıştığı bir forum burası seviyesizliğe gerek yok diye düşünüyorum..

Senin de yazmış olduğun sebeplerden dolayı 2 eylül tarihinin değişmesinin çok olası olduğu heryerde yazıyor atlaya zıplaya okumassan görebilirsin.

Ülkemizde adalet sisteminin nasıl işlediğini bilmeyen yoktur dolayısıyla davanın yıllar boyu devam etmesi çok olası. Bunu kim karşılayabilir? Sesimizi duyurmak istiyosak kısa vadede en sağlıklı çözüm eylemden geçer..

Daha yerinde mesajlarını görmek dileğiyle..

blacksilence

Sisteme Gözat

28 Ağustos 2006, 10:40:16  

Arkadaşlar kusura bakmayın. Eylem 2 Eylülde olmayacaksa gelme şanşım %10 a filan düşer. İstanbullu değilim. 2-3-4 eylülde olacaksa (4 ü zorlayarak..) gelebilirim. Yoksa benim gibi bir çok kişi gelemeyebilir.

Intel Quad 9300 2.5Ghz @ 3.0 ||Asus P5Q P45 || 2x[Kingston 2*1 1066 mhz kit][4GB] || HIS HD4850Turbo IceQ4 || Recom 580W UltraSessiz PSU || Seagate 500gb 7200 NCQ Logitech X-540 5.1 LG DVD Writer, Arthic cooling 12mmPWM x 2Fan
Huhukomsu

29 Ağustos 2006, 1:38:39  

quote:

judge980
Ostothek

@YasiN®
@yastik
@thedevilslieutenan

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!
OstotheK, YasiN® nickli üyenin hangi mesajda söz verdiğini yazarmısınız.

Bu yazılanlar @argesus ilk mesajından yapılmış birer alıntıdır.
İlk mesaj değiştirildiği için ve de @OstotheK alıntı yaptığını açıkça göstermediğinden (mesajı dikkatli okursanız @argesus'a ithafen yazılmış olduğunu görürsünüz) satırlar @OstotheK'in üzerine kalmıştır.

Edit: Kısacası @OstotheK'in bir suçu günahı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 29 Ağustos 2006; 1:39:46 >
kryeck

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2006, 11:00:43  

Donumuzu postaya vermek, modem atmak, başka ses getiren getirebilecek eylem aklınızda varsa yazın. posta işi pek ses getirmeyebilir ama modem atmak eminim getirir..
kesin eylem tarihi ve uygun yeri bekliyoruz, gelirmiyim dersek kafama yatarsa gelirim (herhangi önemli bir tt binasında-modem atılıcak) hatta mümkünse yanıma 3-5 arkadaşta alırım.
ve rica ediyorum siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz? gelen gelir gelmeyen gelmez.

| divx/emule/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
atobaba

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2006, 16:42:42  

quote:

@thedevilslieutenant

edit : ayrıca dava açılcaksa telekom a değilde , bu forumdan okuyup öğrendiğim kadarı ile telekominikasyon kurumuna açılmalı. Diğer şirketlerin piyasaya girmesini engelleyerek telekom tekelinde bulunan adsl i dünya standartlarına oranla, kullanıcılara fahiş fiyatlarda sunarak halkı zarar uğrattığı yönünde olmalı.

Sabancı Telekom, Koç Telekom ve daha nice kalburüstü şirket kendi haklarını savunamıyorda bizmi savunacağız.
Bu meseleler derin ve bizi aşan konular.
Hiç bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum.

Core 2 Duo E4400 2.0GHZ. --=-- 2GB Kingston DDRII 533Mhz. Ram --=-- Asus P5VD2-MX (Anakart)
ASUS Extreme EAH2600XT/HTDP/256MB DDR3 --=-- Samsung 750 GB 7200 RPM SATA2 32 MB Sabit Disk
SAMSUNG 300 GB 8 MB CACHE SATA 2 SABİT DİSK --=-- Techinsat Skystar HD2 --=-- 22" SAMSUNG 226BW WIDESCREEN LCD
Phİlİps Lİght Scrİbe Dvd Wrİter --=-- Raidmax Smilodon Kasa --=-- FSP Blue Storm 500W Power Supply
LOGITECH LX710 KABLOSUZ KLAVYE-MOUSE --=-- Cordless Logitech® Rumblepad™ 2 Gamepad
SONY BRAVIA KDL-40S4000 LCD TV --=-- POPCORNHOUR A-110 Media Player
darker

30 Ağustos 2006, 12:30:56  

son durum nedir? bende katılacam. forum çok uzamış ..

gelenler için bir liste hazırlanmalı, zamanı olan arkadaşlardan rica ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 30 Ağustos 2006; 0:31:32 >

ßiliyorum

30 Ağustos 2006, 1:53:02  

Arkadaşlar yapmayın ya.. hepimizin amacı belli niye tartışıyoruz anlamadım. Bi barışında protesto öncesi sorun çıkmasın..

keşke istte olsamda bende gelebilsem... protestoya katılan arkadaşlar elinden geldiğince kardeşini dayısını babasını kimi varsa getirsin bence.. daha kabalık teşkil eder.. Gerektiği zaman hakkımızı aramayı bilmeliyiz

208 milyon para vericem bu ay telekoma güya indirim var

Ben sensiz yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim..! Yemin olsun Cimbombomum Hayatımsın Herşeyimsin!!
O gün sana bütün söylediklerim
Aslında söylemek istemediklerimden ibaret!
O SIMDI ASKER. SAFAK 350 !
blacksilence

Sisteme Gözat

30 Ağustos 2006, 15:03:16  

BUNCA ZAMANDIR BİR TARİH BELİRLENMEDİ ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN ÖNÜMÜZDEKİ 1 GÜN İÇİNDE TARİH VERİLMEZSE EYLEME GELEMEYECEĞİM....

kryeck

Sisteme Gözat

30 Ağustos 2006, 15:12:35  

Arkadaşlar eylem tarihi verin buluşalım. Taksim yerine kadıköyde buluşuruz ordan ver elini telekom genel müdürlüğü..

| divx/emule/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
seocu

Sisteme Gözat

30 Ağustos 2006, 21:10:00  

Kocaeli Gebzede olursa atlarım otobüse gelirim

yasinxc

30 Ağustos 2006, 22:55:02  

quote:

Orjinalden alıntı: atobaba
Sabancı Telekom, Koç Telekom ve daha nice kalburüstü şirket kendi haklarını savunamıyorda bizmi savunacağız.

Halk hakkını aradığı zaman hakkını bulur böle gıkı çıkmaz beklerse...

Pisipisi

31 Ağustos 2006, 2:21:12  

quote:

Orjinalden alıntı: atobaba

quote:

@thedevilslieutenant

valla çok güzel plan yapıyosunuz . çok güzel tartışıyosunuz . eylemin olması isteyen var istemeyen var . ben istiyorum ama istanbullu deilim katılamam . konuyada yabancıyım son bir kaç sayfayı okudum sadece . herkesin istedigi gibi bende düzgün ve ucuz bir internet baglantısı istiyorum . umarın eyleminizin durumun düzelmesine bir yararı olur .

ama unutmayınki büyük şirketler bile haklarını alamadılar , küçük insanlar nasıl alacak bunu merak ediyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisipisi -- 31 Ağustos 2006; 2:25:03 >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_29019161/tm.htm] 327.
msn:oktaycoban350@hotmail.com
KontG

31 Ağustos 2006, 10:15:58  

bi de izin alındı mı eylem için? Tuderle mi gidilicek?

LOST Fan iPod Touch User
Sayfa:   <<   < önceki  4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Internet >> Cevap: TÜDER protesto için nabız yokluyor,herkes fikrini yazsın... Sayfa: <<   < önceki  4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ZyXEL 802.11n Router Modem ve Ethernet
ZyXEL'den kablosuz ağ'da 300Mbps hız sunabilen ADSL2+ Modem ve USB Kablosuz Ethernet
GIGABYTE SUMO 5115
Gigabyte'dan oyun severlere kasa!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir