Bende şu yeni site filan deniyor ya ona taktim kafayı ben hakediyorum.com u açicam diye 3 gün uyumadım walla siteyi açacak olan arkadaşlar!! Sizide 3 gün ben uyutmam!
Bu 75 milyon kisi bu vergilere bu sisteme isyan etmiyor,toplanalip eylem yapalim demiyor;2 milyonluk adsl abonesinden meydanlari doldurmasini bekliyoruz :)
vergiler ne zaman duser turkiyede internetimiz ozaman ucuzlar
ne zaman tekel oratadan kalkar o zaman internet ucuzlar süperonline borusan gibi firmalar kapışırlar ve internti ucuzlatmaya çalışırlar. kanıt: eskiden cep telefonlarında 1 dk. 4 kontör diye biliyorum... ama telsim şimdi 60 dk. 5 kontör yaptı... eskiden 60 dk. 240 kontör yapıyordu... aradaki farka bak... türkcell,telsim,avea kapışıyorlar...
Başka ülkelerle kıyaslamayın diyen insanlar sanırım sanıyorlar ki biz de 1 gbps idtiyoruz. hayor efendim. 30 liraya 2 mbit verin, bakın kimsenin gıkı çıkıyor mu...
Bu arada DH da reklam yapmaya başlamış iyice. Flash reklamları kapatan kişilere hızlı tıklamayla reklam iletisi.
İnternet ücretlerinde yapılacağı vaat edilen ve uzun zamandır sabırsızlıkla beklenen sözde indirim, gerek Telekomünikasyon Kurumu, gerekse Türk Telekom A.Ş.’den sızan haberler sonucunda bizleri hayal kırıklığına uğrattı.
Limitli ADSL abonelerinin kotaları düşürülmeksizin hızlarının artırılması planlanmaktadır. Bu durum, kotaların daha çabuk dolmasına ve dolayısıyla faturaların kabarmasına neden olacaktır. Türk Telekom A.Ş., bu yolla aslında gizli zam yapmaktadır. Daha da üzücü olan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bünyesinde çalışan Telekomünikasyon Kurumu’nun bizlerin haklarını korumamasıdır...
Ülkemizde internet ücretlerinin dünya standartlarının çok üzerinde ve buna karşılık verilen hizmetin dünya standartlarının çok altında olduğu artık herkesin malumudur. Öyleyse bu zam hangi gerekçeye dayanarak yapılmaktadır?
Bilindiği üzere Türk Telekom A.Ş.’nin 2 milyonun üzerinde ADSL abonesi vardır. Bu yapılan yalnızca zam değil, aynı zamanda haber alma ve bilgiye erişme özgürlüğümüzün kısıtlanmasıdır.
Limitsiz ADSL kullanıcılarının yüzleştiği üvey evlat muamelesi de itiraz konusudur. Limitli-limitsiz ayrımı yapılmaksızın tüm bağlantı hızlarının ve limitliler için kotaların acilen iki katına çıkarılması yahut ücretlerin yarı yarıya düşürülmesi gerekmektedir.
Biz, internet kullanıcıları olarak Türk Telekom A.Ş.’nin bu hareketine dur demek için elimizden geleni yapacağız. Amacımız sesimizi duyurmak ve Avrupa standartlarında, ucuz, limitsiz, özgür internetin ülkemizde de var olmasını sağlamaktır.
Bu yazı o sayfada ne alaka bulunuyor bir türlü anlayamadım. İkinci bebeğimde bunu yaşar mıyım başlıklı bir sayfada bu yazının bulunması acaba ikinci bebeğini doğuracağı zaman adsl'in ilerleyeceği kaygısını mı içermekte?
Dağılma sözkonusu değil çünkü yeni açılacak sitenin içeriği seninkisinden farklı olacak ve forum kısmı olmayacak. Ayrıca ne kadar çok site açılırsa o kadar etkili olur ve geniş kitlelere ulaşır.
Bugün telefon ile görüşülmesi gerekilen siyasi parti ile konuştum,konuşmada adı geçen yetkili kişiye ulaşamadım.Yarın tekrardan buluşma için randevu talep edicem,herkese duyurulur.
Yukarıda yazmıştım lütfen herkes bu konu doğrultusunda birşeyler yazsın yada hiç yazmasın diye.Susam sokağına dönmesini istemiyoruz dedikçe topicte bir Disneyland havası esiyor,lütfen konu ile alaksız şeyleri başka topiclere yazalım,nitekim burası ağlama duvarı değil..
eylem yapamazsanız bile TT un her vatandaşın hakkı olan bilgi edinme isteğini yerine getirip etki yaratabilirsiniz.yada e-mail atarak tepkilerimizdile getirilir herkez ya mail atsın yada bilgi edinme hakkımızı kullanalım.
Bu yazı o sayfada ne alaka bulunuyor bir türlü anlayamadım. İkinci bebeğimde bunu yaşar mıyım başlıklı bir sayfada bu yazının bulunması acaba ikinci bebeğini doğuracağı zaman adsl'in ilerleyeceği kaygısını mı içermekte?
arkadaşlar bugun hurrıyet gaztesınde bır yazı cıktı turk ınternet kullanıcıları adına dıye sizinle bır alakası varmı acaba guzel yazı kim bilir kac kısı okudu umarım yetkılılerde okumustur.
İnternet sitesinde alakasız bir yerde duruyor ama Hurriyetin kelebek ekinde ayrı bir köşede, büyük punta başlık ve çerçeve içinde yazılmış.
quote:
Orjinalden alıntı: salpyilmaz
ben elimden geldiğince tüm kurumların bilgi edinme konusunda şikateey konusunda mesaj atıyorum.
mesajım aşağıdadır. sizlerde mesajlarınızı atın
gösterilere katılmaya da bakın yoksa 2 nci 3 S kuralı geçerli olur. bir seve seve ödeme yapmak varken neden ZZoraki olsun ki ?
Konu : ADSL Genişbantlı internet erişimi
Açıkalamalarım :
Bilindiği üzere Türk Telekom ADSL hizmetleri konusunda tekel olarak hizmet vermektedir. piyasadaki bir takım şirketlere ise alt yapı sağlamaktadır. Son olarak Türk telekomun Ağustos ayı başından itibaren tek taraflı olarak yürürlüğe koyduğu sınırlı abonelere hız arttırımı, bazı sınırsız abonelere ise fiyat indirimi kampanyası hakkındaki görüşlerim şu şekildedir.
Sınırlı Aboneler için yapılan Hız arttırımı : Türk telekom tek taraflı olarak sınırlı kotaya sahip kullanıcılar için en az 512 Kbps olan bağlantı hızını 1024 Kpbs hıza çıkarmıştır. Ancak kotalarda herhangi bir artışa gitmemiştir. buna göre türkiyedeki yaygın kullanımın 3 GB kapasiteli kota olduğu düşünüldüğünde 2 milyona yakın abone tek taraflı olarak hız arttırımına zorlanmıştır. Ancak türk telekom hız artışı ile sabit tutulan kotaların daha kolayca aşılacağı ve bu şekilde kullanıcılardan daha fazla ücret alınmasını hedeflemektedir. Bu durum kabul edilemez bir durumdur. En basitinden karşı tarafı buna zorlamak anayasa ile bağdaşmaz. şu yönden de incelenecek olursa bu durumun aslında kullanıcı lehine değil tam tersine aleyhine olan bir durum olduğu anlaşılacaktır. Tüm türkiyenin internet kapasitesi son yapılan açıklamaya göre 33 Gpbs olmuştur. basi ve indirgenmiş bir hesap ile 2.000.000 kulllanıcı X 1024 Kbps = 2.048.000.000 Kbps /1024 = 2.000.000 Mbps / 1024 = 1953,125 Gbps hıza denk gelmektedir. bu hesapta daha hızlı kullanımı olan kullanıcılar hesaplanmamıştır. Ayrıca sınırsız paketi kullanan kullanıcılar da dahil edilmemiştir. Bu hesapta en iyi ortalama değerinden çok daha düşük bir değer üzerinden %50 oranında kesintiye gidersek ortalama 1000 Gbps hızında internet erişimine sahip olması gerekne türk telekomun bu bağlantı kapsitesinin sadece 30 da birine sahip olduğu görülmektedir. Ayrıca bu hatların neden ise çoğunluğu kablo ile sağlanmaktadır. Ve kablo iletişimi aşağı yukarı her ayda 3-5 gün koparak bağlantının ksintiye uğradığı bizzat türk telekom tarafından açıklanmaktadır. Buradaki hesaplamalar kurumdan alınacak net rakamlar üzerinden daha sağlıklı olarak yapılabilir. Buna göre görüldüğü üzere türk telekom veremeyeceği bir hizmet kapasitesi için reklam yaparak tüketiciyi yanlış bilgilendirme ve bulunduğu tekel konumunu kötüye kullandığı aşikardır. yani vermediği bir hizmet için ücret talep etmektedir. Etmeye devam etmektedir.
Sınırsız Aboleriçin yapılan kampanya tarafından bakarsak : Türk telekom ikinci defa 256 Kbps sınırsız paketi ortadan kaldırmıştır. Çünkü türk kullanıcılar için hem ucuz nispetende verimlidir. Ama türk telekom yeni abone alımını bu paket için tekrardan durdurmuştur. Ve bu paket kullanıcılarına 6 ay deneme süreli 1024 Kbps 6 GB kapasiteli paketi kullanma yolunu açmıştır. 512 sınırsız paket türkiyedeki en yaygın sınırsız paketlerdendir. çünkü verdiği hız ve kapasitesiz oluşu bir çok firma ve kişi tarafından yeterli görülmüştür. fiyatı 99 YTL den 89 YTL ye indirilmiştir. Ancak türkiyede sadece %1-2 gibi çok sınırlı bir kullanıma sahip olduğunu düşündüğüm 1024 ve 2048 sınırsız kulanımlar daki indirimler paketleri daha cazip hale getirmek amaçlı olarak 1024 Kpbs pketi 169 YTL den 139 YTL ye 2048 Kbps ise 269 YTL den 229 YTL'ye indirilmiştir.Yukarıda açıklamaya çalıştığım hat kapasiteleri konusunu burada tekrardan açmak isterim 30 1 kapasiteye sahip iken telekom veremeyeceği hızlar ve devamlı kesilen hizmetlerine rağmen tekel konumu sayesinde bu fiyatları hem diğer ISS lere hemde vatandaşa dayatmaktadır.
Diğer bir konuda kablo Tv aracılığıyla yapılan kablo internet burada ise türk telekom bu bağlantı şeklinin genişlemesi bir yana özelleştirmesi sonrasında bu hizmeti bir havuz fonuyla işleten firmaları dışlamış ve kullanıcıları mağdur etmiştir. Bu konuda fazla bir bilgim olmadığından sadece bilgilendirme amaçlı yazdım.
Ayrıca Telekonikasyon kurumunun hala diğer ISSlere lisans vermesindeki sorunlar nedeniyle türk telekomun elindeki "atı" istedği gibi oynattığı ortadırır.
ayrıca son günlerde elektrik piyasasında fiyat belirlemesi yoluna gidilmesi planlaktadır. Bu konuda türk telekoma da dünyadaki fiyatlandırmalar çerçevesinde fiyatlandırması için gerekli yaptırımlar uygulanmalıdır. Çünkü bu gün internette http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=16162 adresinde okuğumuzda tam anlaıyla sağmal inek konumunda olduğumuzu görüyoruz. biz değil 1 Gpbs biz sadece kesilmeyen ve ucuz internet isiyoruz. Japonlar her eve fiberoptik kablo döşeyerek bu hizmeti ayda 36 USD gibi bir fiyat verebiliyorsa türk telekom bunu bize kablo döşemeden versin 1 Gpbs hızıda istemiyoruz. ama sağmal inek olmakda istemiyoruz.
kurumuzunun bu konudaki yaptığı araştırma ve kararlardan tarafımıda haberdar etmesini arz ve talep ederim.
Saygılrımla
İbrahim ÖZCAN
iletişim içim i0z@yahoo.com e-posta adresim kullanılabilir (i sıfır Z at yahoo.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ioz -- 15 Ağustos 2006; 0:58:12 >
artık tabikide katılım olur ama bu topici bir günlüğünede olsabütün başlıklarda görünsün mizah bölümünde arabalar bölümünde spor bölümünde sadfece orada takılıp bu konudan haberdar olmayan arkadaşlar hekesin duyması için bir günlük olmaz mı?
arkadaşlar bugun hurrıyet gaztesınde bır yazı cıktı turk ınternet kullanıcıları adına dıye sizinle bır alakası varmı acaba guzel yazı kim bilir kac kısı okudu umarım yetkılılerde okumustur.
ben elimden geldiğince tüm kurumların bilgi edinme konusunda şikateey konusunda mesaj atıyorum.
mesajım aşağıdadır. sizlerde mesajlarınızı atın
gösterilere katılmaya da bakın yoksa 2 nci 3 S kuralı geçerli olur. bir seve seve ödeme yapmak varken neden ZZoraki olsun ki ?
Konu : ADSL Genişbantlı internet erişimi
Açıkalamalarım :
Bilindiği üzere Türk Telekom ADSL hizmetleri konusunda tekel olarak hizmet vermektedir. piyasadaki bir takım şirketlere ise alt yapı sağlamaktadır. Son olarak Türk telekomun Ağustos ayı başından itibaren tek taraflı olarak yürürlüğe koyduğu sınırlı abonelere hız arttırımı, bazı sınırsız abonelere ise fiyat indirimi kampanyası hakkındaki görüşlerim şu şekildedir.
Sınırlı Aboneler için yapılan Hız arttırımı : Türk telekom tek taraflı olarak sınırlı kotaya sahip kullanıcılar için en az 512 Kbps olan bağlantı hızını 1024 Kpbs hıza çıkarmıştır. Ancak kotalarda herhangi bir artışa gitmemiştir. buna göre türkiyedeki yaygın kullanımın 3 GB kapasiteli kota olduğu düşünüldüğünde 2 milyona yakın abone tek taraflı olarak hız arttırımına zorlanmıştır. Ancak türk telekom hız artışı ile sabit tutulan kotaların daha kolayca aşılacağı ve bu şekilde kullanıcılardan daha fazla ücret alınmasını hedeflemektedir. Bu durum kabul edilemez bir durumdur. En basitinden karşı tarafı buna zorlamak anayasa ile bağdaşmaz. şu yönden de incelenecek olursa bu durumun aslında kullanıcı lehine değil tam tersine aleyhine olan bir durum olduğu anlaşılacaktır. Tüm türkiyenin internet kapasitesi son yapılan açıklamaya göre 33 Gpbs olmuştur. basi ve indirgenmiş bir hesap ile 2.000.000 kulllanıcı X 1024 Kbps = 2.048.000.000 Kbps /1024 = 2.000.000 Mbps / 1024 = 1953,125 Gbps hıza denk gelmektedir. bu hesapta daha hızlı kullanımı olan kullanıcılar hesaplanmamıştır. Ayrıca sınırsız paketi kullanan kullanıcılar da dahil edilmemiştir. Bu hesapta en iyi ortalama değerinden çok daha düşük bir değer üzerinden %50 oranında kesintiye gidersek ortalama 1000 Gbps hızında internet erişimine sahip olması gerekne türk telekomun bu bağlantı kapsitesinin sadece 30 da birine sahip olduğu görülmektedir. Ayrıca bu hatların neden ise çoğunluğu kablo ile sağlanmaktadır. Ve kablo iletişimi aşağı yukarı her ayda 3-5 gün koparak bağlantının ksintiye uğradığı bizzat türk telekom tarafından açıklanmaktadır. Buradaki hesaplamalar kurumdan alınacak net rakamlar üzerinden daha sağlıklı olarak yapılabilir. Buna göre görüldüğü üzere türk telekom veremeyeceği bir hizmet kapasitesi için reklam yaparak tüketiciyi yanlış bilgilendirme ve bulunduğu tekel konumunu kötüye kullandığı aşikardır. yani vermediği bir hizmet için ücret talep etmektedir. Etmeye devam etmektedir.
Sınırsız Aboleriçin yapılan kampanya tarafından bakarsak : Türk telekom ikinci defa 256 Kbps sınırsız paketi ortadan kaldırmıştır. Çünkü türk kullanıcılar için hem ucuz nispetende verimlidir. Ama türk telekom yeni abone alımını bu paket için tekrardan durdurmuştur. Ve bu paket kullanıcılarına 6 ay deneme süreli 1024 Kbps 6 GB kapasiteli paketi kullanma yolunu açmıştır. 512 sınırsız paket türkiyedeki en yaygın sınırsız paketlerdendir. çünkü verdiği hız ve kapasitesiz oluşu bir çok firma ve kişi tarafından yeterli görülmüştür. fiyatı 99 YTL den 89 YTL ye indirilmiştir. Ancak türkiyede sadece %1-2 gibi çok sınırlı bir kullanıma sahip olduğunu düşündüğüm 1024 ve 2048 sınırsız kulanımlar daki indirimler paketleri daha cazip hale getirmek amaçlı olarak 1024 Kpbs pketi 169 YTL den 139 YTL ye 2048 Kbps ise 269 YTL den 229 YTL'ye indirilmiştir.Yukarıda açıklamaya çalıştığım hat kapasiteleri konusunu burada tekrardan açmak isterim 30 1 kapasiteye sahip iken telekom veremeyeceği hızlar ve devamlı kesilen hizmetlerine rağmen tekel konumu sayesinde bu fiyatları hem diğer ISS lere hemde vatandaşa dayatmaktadır.
Diğer bir konuda kablo Tv aracılığıyla yapılan kablo internet burada ise türk telekom bu bağlantı şeklinin genişlemesi bir yana özelleştirmesi sonrasında bu hizmeti bir havuz fonuyla işleten firmaları dışlamış ve kullanıcıları mağdur etmiştir. Bu konuda fazla bir bilgim olmadığından sadece bilgilendirme amaçlı yazdım.
Ayrıca Telekonikasyon kurumunun hala diğer ISSlere lisans vermesindeki sorunlar nedeniyle türk telekomun elindeki "atı" istedği gibi oynattığı ortadırır.
ayrıca son günlerde elektrik piyasasında fiyat belirlemesi yoluna gidilmesi planlaktadır. Bu konuda türk telekoma da dünyadaki fiyatlandırmalar çerçevesinde fiyatlandırması için gerekli yaptırımlar uygulanmalıdır. Çünkü bu gün internette http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=16162 adresinde okuğumuzda tam anlaıyla sağmal inek konumunda olduğumuzu görüyoruz. biz değil 1 Gpbs biz sadece kesilmeyen ve ucuz internet isiyoruz. Japonlar her eve fiberoptik kablo döşeyerek bu hizmeti ayda 36 USD gibi bir fiyat verebiliyorsa türk telekom bunu bize kablo döşemeden versin 1 Gpbs hızıda istemiyoruz. ama sağmal inek olmakda istemiyoruz.
kurumuzunun bu konudaki yaptığı araştırma ve kararlardan tarafımıda haberdar etmesini arz ve talep ederim.
Saygılrımla
İbrahim ÖZCAN
iletişim içim i0z@yahoo.com e-posta adresim kullanılabilir (i sıfır Z at yahoo.com)
Bence İ0Z arkadaşımızın mailini herkes göndersin. en azından belki fark edilir olabiliriz. bana anlamlı geldi.
Eyleme gidelim gelin işte molotof ve taş atmayacağızki ben taksimde olacağım. Modem atma fikri çok güzel telekom anadolu genel müdürlüğünde bu olayı yapabiliriz ses getirebilir. Topici sahiplenelim. Up.
arkadaşlar tek hat üzerinden 2 kere kdv ve öiv alınması resmen sahtekarlık ve hırsızlıktır.asıl bunlar düzeltilirse yola girer o yüzden bu işin içinde güya uyanık maliye var onlarada gönderme yapmamız lazım.bu eylemi taa yukarıların haberdar olması için çok kapsamlı yapmamız lazım.saygılar.
slm pm atamıyorum abi nedense 3 gündür avrupa yakasındayım dha bugun evime geldim dünde çok sevdğim bi ablamı kaybettim dediğinz logo ile uğraşamadım bir türlü en kısa zamanda halletmye çalışıcam
BENCE HERKEZİN Bİ HAFTA BOYUNCA FUL DOWNLOAD YAPOMASI DOĞRU OLMAZ. ÇOĞUMUZ KOTALI
TARİFEDEN OLDUĞUMUZDAN BİZİM ZARARIMIZA OLUR. AMA HERKEZ BELİRLİ Bİ PARA VERİR DE UCUZ 20-30
MODEM ALINSA VE FIRLATILSA MÜTHİŞ OLUR
YA DA BİR BASIN AÇIKLAMASI DA FENA OLMAZ. AMA BOŞ BOŞ KONUŞMAK DA Bİ İŞE YARAMAZ. MODEMLERİN FIRLATILMASI GÜZEL FİKİR. BEN DE KATILMAK İSTERDİM DE TAKSİM BİZE UZAK BİRAZ.
MODEM ALINSA VE FIRLATILSA MÜTHİŞ OLUR
YA DA BİR BASIN AÇIKLAMASI DA FENA OLMAZ. AMA BOŞ BOŞ KONUŞMAK DA Bİ İŞE YARAMAZ. MODEMLERİN FIRLATILMASI GÜZEL FİKİR. BEN DE KATILMAK İSTERDİM DE TAKSİM BİZE UZAK BİRAZ.
1) Milletin download yapmasını istemiyorsun, kotalı olduğun için kendi görebileceğim muhtemel zarardan bahsediyorsun. 2) Oturduğun yeri de bilmiyorum, ancak ben Bursa'dan gideceğim protestoya. Taksim sana uzaksa eğer oturduğun yer istanbuldur. Bursa'dan da mı daha uzaktasın?
Bu iki düşüncen sanki bana "ne olur download yapmayın da o gün evimde rahat rahat oturup internete girebileyim. ben protestoya falan gelemem, varsın beşiktaşta oturayım, yine de gelemem." düşüncesini taşıdığınızı düşündürdü.
20 30 modem parasını siz verirseniz, ben seve seve alırım. Katkılarınızdan dolayı teşekkürler...
Intel Quad 9300 2.5Ghz @ 3.0 ||Asus P5Q P45 || 2x[Kingston 2*1 1066 mhz kit][4GB] || HIS HD4850Turbo IceQ4 || Recom 580W UltraSessiz PSU || Seagate 500gb 7200 NCQ Logitech X-540 5.1 LG DVD Writer, Arthic cooling 12mmPWM x 2Fan
Bahsi geçen yetkiliye dün cep telefonu vasıtası ile ulaştım.Bugünlerde deprem konusu üzerinde yoğunlaştıklarını ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini ifade ettiler.Türktelekom ile ilgili konuyu bugün gündeme getirip Pazartesi günü bizimle görüşmek istiyorlar.Ne yapabilirizi pazartesi günü yüzyüze görüşücez ama saat hakkındaki bilgiyi bugün yada Pazartesi günü bize ulaştıracaklar.Herkesin bilgisine..
Bahsi geçen yetkiliye dün cep telefonu vasıtası ile ulaştım.Bugünlerde deprem konusu üzerinde yoğunlaştıklarını ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini ifade ettiler.Türktelekom ile ilgili konuyu bugün gündeme getirip Pazartesi günü bizimle görüşmek istiyorlar.Ne yapabilirizi pazartesi günü yüzyüze görüşücez ama saat hakkındaki bilgiyi bugün yada Pazartesi günü bize ulaştıracaklar.Herkesin bilgisine..
çok iyi haber
tabi gördüğüm kadarıyla kimsenin umrunda değil, herkes 256k çağ dışı internetinden ve 3gb'cık kotasından memnun galiba...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 18 Ağustos 2006; 11:39:26 >
Asus F3SC Notebook | Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Kingston 1 GB DDR2 Dual Kit (533 MHz) | Asus P5B Deluxe WiFi-AP Edition | Seagate 160 GB SATA2 NCQ | Philips 170P7 | Asus EN7300GS 256 MB DDR2 | Nec 4550A 16X DVD-Writer | Asus 52x 24x 52x CD-Writer | US Robotics 9106 Wireless ADSL Modem | Sony Floppy | HP Deskjet 3650 | Creative Inspire T5400 5.1 | Creative Sound Blaster Live 5.1 | Nokia 5700 Xpress Music | Nokia N-Gage
argesus gelişmeleri hemen buraya aktarırsan çok sevinirim. Zira 7/24 forumu takip edemiyoruz. En azından girdiğimiz anda haberi burada görebilirsek birbirimizle irtibata geçmemiz kolaylaşır. Görüşmeye ben de katılmak isterim. Katılıp katılamayacağımı gün ve saat kesinleşince görebileceğim ancak. Çok teşekkürler, bunu duymak bile güzel gelişim adına...
Türktelekom ile ilgili konuyu bugün gündeme getirip Pazartesi günü bizimle görüşmek istiyorlar.Ne yapabilirizi pazartesi günü yüzyüze görüşücez ama saat hakkındaki bilgiyi bugün yada Pazartesi günü bize ulaştıracaklar.Herkesin bilgisine..
OK, ben kesin geliyorum. GSM numaramı biliyorsun, haber bekliyorum.
Mail adresine metin yolladığım arkadaşlar, kimseden ses çıkmadı. Görüşlerinizi bildirin, daha çeviri işleri var. (Gönderdiğim metin, bilgilendirme amaçlı genel yazıdır.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBase -- 18 Ağustos 2006; 22:47:07 >
arkadaşlar buralarda mesaj yazmaktan başka şikatlerinizi durdurmayın
er geç bu şikayetlerden istediğimiz alacağız
ayrıca eylem şart ama herkesin hevesi de geçmiş gibi
bakın ben telekomla ilgili her türlü kuruma başvuruyorum. rekabet kurumu, sanayi bak. telekom. kur. vs. şimdi de aşağıdaki mesajı gönderiyorum. iszlerde geri durmayın. rekabet kurumu mailden bile şikayet alıyor. diğeririnin formlarını doldurun ve gönderin bu kadar.
aşağıda rekabet kuruma gönderdiğim mesaj bulunmaktadır.
Bu e-postayı şilkayet amaçlı olarak gönderiyorum.
gerekli inceleme sonrasında ise tarafımada bilgi verilmesini rica ediyorum
Bilindiği üzere Türk telekom ADSL için arıza servis numarası olarak 4440375 dialup bağlantı için ise 4440145 vs. gibi numaraları kullanmaktadır. Ancak zaten alamadığımız veya sorun yaşadığımız servis(lerden)ten dolayı bu hizmetleri vermesi için ücret ödediğimiz ve bu sebepe kendi yükümlülüğü olan hizmetinde kusur olan türk telekomum bize verdiği numara ücretli bir numaradır. Bu sebeple haksız kazanç elde etmektedir. hem vermediği/kusurlu servisten kazanç sağlamkata iken hemde sorunla ilgili aradığımızda ve görüşme süresince bize ayrıyetten ücret ödettirmektedir. Bu tamamıyla haksız bir kazançtır. Ayrıca bu arıza servislerinde telefona bakan kimseler hiç bir şekilde sorunla ilgili bilgi seviyemizi sormadan konuşmayı bir cahille yapar gibi konuşma süresini uzatmaktadır. Bu da telekomun kazancını arttırmaktadır. Buna göre telekom arıza servis numararını ücretsiz olarak belirlemeli ayrıca teelfona bakan personeline ise kullanıcının bilgisini sorarak konuşma süresini uzatmamalıdır.
Saygılarımla
Arkadaşlar istanbulda olamadığım için üzülüyorum. ben istanbulda yaşamıyorum malesef. ama inanın hergün bu sayfaya gelerek sizleri takip ediyorum. elimden ne gelir bilemiyorum ama en azından mail atıyorum değişik yerlere eğer sizlere uzaktan bir yardımım dokunacaksa her zaman hazırım. Sonuna kadar sizlerle beraberim.
Eylem,toplantıda bizim istediğimiz gibi Ağustos sonu değilde Eylül'de herhangi bir tarih ve herhangi bir yerde olabilir.Mümkün olduğunca Taksim'de olmasını isteyeceğiz ama olmazsada belirtilen yer ve saatte orada olacağız,güncel bilgiler yine bu topicte ve web sitemizde size ulaşacaktır.Web sitemiz sonuç aşamasına yaklaşmıştır,yakın bir tarihte oda sizlerle paylaşılacaktır.(@YellowBase PM attım,yanıt bekliyorum)
uzun bir süredir 2 eylül diyoruz ve 2 eylüle göre insanları bilgilendiriyoruz. en azından ben öyle yapıyorum. Eylem tarihi 2 eylül olursa çok güzel olur.
hayır efendim özellikle OstotheK ile bu yayıldı. Afaki olan eylem tarihi bir an önce belirlenmeli. Gelmek isteyenler de kendini ona göre ayarlamalı. ünlemli cümleler de hoşuma gitmiyor açıkçası argesus. ben de bu eyleme katılmayı çok istiyorum dolayısıyla tarihin belirlenmesini de. küçümsüyor olabilirsiniz ama benim de bir programım var. onu yapmak istediklerime göre yapmak isterim ve kati olarak bulunmam gereken bir durumun üstüne çakıştırılmasını istemem eylemin. Ne kadar erken belli olursa o kadar iyi olur...
hayır efendim özellikle OstotheK ile bu yayıldı. Afaki olan eylem tarihi bir an önce belirlenmeli. Gelmek isteyenler de kendini ona göre ayarlamalı. ünlemli cümleler de hoşuma gitmiyor açıkçası argesus. ben de bu eyleme katılmayı çok istiyorum dolayısıyla tarihin belirlenmesini de. küçümsüyor olabilirsiniz ama benim de bir programım var. onu yapmak istediklerime göre yapmak isterim ve kati olarak bulunmam gereken bir durumun üstüne çakıştırılmasını istemem eylemin. Ne kadar erken belli olursa o kadar iyi olur...
Ünlemli cümlelerden kim ne çıkarırsa çıkarır beni ilgilendirmez,birilerini hoşnut etmek için parmaklarımızı çırpıştırmıyoruz burda,dediğin gibi olsa keşke tüm imkanları biz kendi elimizle yaratabilsek yada şekillendirebilsek ama malesef öyle olmuyor ve birilerinin bişeyler yapmasına birilerinin harekete geçmesini bekliyoruzki bizde bişeyler yapmış gibi görünelim ama bu insiyatif şimdilik yavaş ilerliyor ama neticeye ulaşmak için herkes bişeyler yapıyor merak etme..
argesus, güzel bir iş için uğraşıyorsun, takdire şâyan. Ancak insanları germek yerine teşvik edici olsan, ya da teşvik etmene de gerek yok gerici olmasan ne güzel olurdu. Ben gerildim şahsen, ama hala eyleme katılmayı çok istiyorum. Lütfen uğraşlarınız bu eylemi sahiplendirmesin. Çabaları siz bizden daha fazla gösteriyorsunuz, evet, ancak olması gereken bu eylemin herkesin olduğunu kabul etmektir.
Çabalarınızın başarıya erişmesi ve hepimizin katılabilmesi dileklerimle.
Gerilen gerilir sadece bu yüzden katılımcı olmayacak kişiler zaten şimdididen havlu atsınlar yoksa işim vardı gelemedim vs vs safsataları duymak hiçte hoş olmaz bizim için,bunun için ben çok uygun bir kapı aralıyorum ve çamurların hedefi olamayada razıyım yeterki sebi sübyan ve bi dolu andavallı burayı kirletmesin..
uzun bir süredir 2 eylül diyoruz ve 2 eylüle göre insanları bilgilendiriyoruz. en azından ben öyle yapıyorum. Eylem tarihi 2 eylül olursa çok güzel olur.
Arkadaşlar bu 2 eylülü kim çıkardı bilemiyorum ama şunu unutmayın, tarihi bizler değil bu eylem için izin alıp düzenleyenler (TUDER, herhangi bir parti, ...vb) belirler. Biz eylem için önayak olup destek toplamak için yırtınıyoruz. Hiçkimse 2 Eylül için şartlanmasın.
Birisi çıktı sanki tüm izinleri almış, yeterli katılımcı toplamış gibi "2 eylülde Taxim'de eylem var" dedi. Bu tarih de ortalığa yayıldı, herkes 2 eylülde eylem var sanıyor. YOK ÖYLE BİRŞEY, TARİH HENÜZ BELLİ DEĞİL..!
ivedien bize tarih belirtirseniz çok sevineceğim...
Anlatamıyoruz galiba,bizim tarih vermemiz bişey değiştirmiyorki,Valilik tarafından izin alınan tarihi tebliğ etmediğimiz zaman her zaman değişken olacaktır tarih ve o tarihe göre işlerini ne kadar ayarlarsan ayarla yine kündeye geleceksin..
hepinizden özür dilerim, yazdıklarımı yazmamışım farzedin. eğlenin, gerekirse ben size bir beyzbol sopası da getiririm eylemden önce döver de rahatlarsınız. karşınızda salak var çünkü, anlattığınızı anlamayan. keşke topic modu olsaydınız da banlasaydınız beni.
tarihi öğrendiğiniz zaman öğrendiğiniz tarihi öğrendiğiniz şekilde bize bildirirseniz öğrenmiş olmanın verdiği mutlulukla çok sevineceğim.
teşekkürler...
Ortami germek istemiyorum ama sen insanlari cok muhim bir isi oldugu icin gelmedi diye "oryantal star" diye nitelersen, senin oryantal star dediklerinde bu baslik altina yazi yazmazlar artik kusura bakma. Mesela ben oyle yapiyorum. Surekli bir baskici zihniyetle ve insanlari unlem isaretleriyle gererek olmaz bu is. Cesaret verecegine, zaten gelmeye isteksiz olanlari germekten baska birsey yaptigin yok. Bu arada 2 Eylul fikri tabiki benden cikti, cikmasinin nedeni de insanlari belli bir amaca odaklamak icindi. Basindan beri konuyu takip edenleri bilir, sayfalarca bu konu tartisildi ve cozum bulumadi. bu gibi ortamlarda ve durumlarda demokrasi ise yaramaz, bir fikir ortaya atilir ve pesinden gidilir, en azindan o asama gecilmis olur bende oyle yaptim, dusunmeden biraz daha uzak bir tarihi hedef alarak 2 eylul dedim, herhangi bir amac yoktu bunu soylerken.
Ayrica konunun da eskisi kadar ilgi gormedigi kanaatindeyim. Bu da kusura bakma argesus ama senin tavirlarin nedeniyle oluyor, hepimiz okuma yazma biliyoruz her mesajını bold yazıp unlemlerle doldurman biseyi degistirmez. Madem konuyla gercekten ilgilenmek istiyorsun once insan iliskilerini duzelt ve agrasif tavirlarindan vazgec...
Saygilar..
quote:
Orjinalden alıntı: argesus
En üstte yeşil yazıyı okumadınızmı nicedir eylem tarihi ve yeri afakidir duruma ve koşullara göre değişiklik olabilir yazıyor... 2 Eylül diye tarih verenler nerde? Ben göremiyorum!..