Şimdi Ara

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '26 Ekim 2013'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj










  • Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '26 Ekim 2013'








    Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.      

     

    Nikon

     

    Nikon'un FF (Tam Kare) sensörlü ve retro görünümlü fotoğraf makinesinin adı "Nikon DF" olabilir 

     Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '26 Ekim 2013'

     

    Her geçen gün yeni bir bilgisi öğrenilen FF (Tam Kare) sensörlü ve retro görünümlü Nikon fotoğraf makinesinin, "Nikon DF" adı altında piyasaya sunulabileceği söylenmeye başlandı. Ayrıca otomatik netleme sisteminin D610 ile benzer olarak 39 noktaya sahip olacağı ve kullanıcılarına 1:1, 3:2 ve 16:9 en-boy oranlarını sunacağı belirtilen fotoğraf makinesi için geçtiğimiz günlerde yayınlanan "D4H" ilişkili teknik özelliklerin de %100 oranında yalan olduğu ortaya çıktı.

     





     

    Canon

     

    Canon'un 70D DSLR fotoğraf makinesi bir test videosu daha geldi

     Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '26 Ekim 2013'

     

    Canon'un yakın zaman duyurduğu DSLR fotoğraf makinesi 70D, hatırlayacağınız üzere barındırdığı Dual Pixel CMOS sensör teknolojisi ile özellikle otomatik netleme noktasında üst seviye bir hız ve kararlılık sunabiliyor. Bunu göstermek isteyen internet dünyasının önemli sitelerinden Gizmodo ise yeni bir video yayınlamış durumda. ISO performansı ve netleme temelinde hazırlanan videoyu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz. 












  • DF'nin AF sistemi D600 AF sistemiyse Çekiciliği iki tık düştü şu an. D4 sensörüyle o AF sistemi adana kebabın üzerine tatlı niyetine jelibon gibi olur D700'e devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 26 Ekim 2013; 14:28:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed -

    DF'nin AF sistemi D600 AF sistemiyse Çekiciliği iki tık düştü şu an. D4 sensörüyle o AF sistemi adana kebabın üzerine tatlı niyetine jelibon gibi olur D700'e devam

    Şimdilik D4 sensörü de kesin değil. Ancak hadi diyelim koydular bu sefer de fiyat çok yükselecek. Bu yapının tek olumlu yanı bence F-Mount kullanacak olması.




  • Video olmayacakmış. Reklamındaki "pure shooting" sözünden anlaşıldığı kadarıyla çok ileri ve çeşitli özellikleri de olmayacak. O yüzden bence $1500 civarında bi fiyatla çıkar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed -

    Video olmayacakmış. Reklamındaki "pure shooting" sözünden anlaşıldığı kadarıyla çok ileri ve çeşitli özellikleri de olmayacak. O yüzden bence $1500 civarında bi fiyatla çıkar :)

    Ağzından bal damlıyor :)



    Şaka maka şu nikon karşı tarafı nasıl azıttıracağını iyi biliyor... Tüylerim tiken tiken ve hep hayalini kurduğum makineymiş gibi bir izlenim bıraktırıyor reklamlarıyla :)
    Bildiğin karıncalanmaya başladım :D :D

    Şimdi Video'dan bir kare yakaladım da makine kalın değil :) 2 parmak kalınlığında desek 2-2,5 cm kalınlığında :) Boyutta çok büyük durmuyor gibi :)

    Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '26 Ekim 2013'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 27 Ekim 2013; 1:08:41 >




  • Reklamın en sonunda da karanlık bir şekilde 50 mm af-s f:1.8G lens var makinanın önünde, heyecan fırtınası yaşatıyor resmen Nikon, elimdeki bütün seti satıp Fuji' ye geçmişken bunu bana yapma Nikon :)
  • Bugün 3. video da yayınlandın, heyecan dorukta, gövde de AF-D serisinden lens takılı, acaba dahili AF motoru mevcut mu?

    http://www.youtube.com/watch?v=iy_5ypybtX8&list=PLr5KnmfikOdm5dqUYbgj42k1ixH90j7et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.