Şimdi Ara

Knight Online Char/Karakter/Item/Eşya Pazarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
377
Cevap
0
Favori
71.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knight Online Bolumumuzde item satisi, karakter satisi ve takas islemlerinin yogunlugu sebebiyeti ile Konunun devamli guncellenip devamli eskilerin silinecegini oncelikle bildirmek isterim.

*** Yukaridaki belirtilen aciklamayi dikkat'e alarak Bu tarihten itibaren. Karakter , item satisi ve takas islmelerinizi sadece bu ust konuya yazmaniz gerekmektedir.

*** item , Karakter satis ve takas islemi icin yapmaniz gerekenler :

Karakter Satisi veya Takas islemi :

Nick :
    Server :
    LeveL :
    Itemler :

varsa Resimlerini ekleyiniz. ( daha saglikli ve bilgilendirici olacaktir )

karsilik istenilen Oyun parasi veya karsilik istenilen karakterin ozellikleri : (Not : Kesinlikle YTL, EURO ,USD veya herhangi bir para birimi ile Knight online bolumunde satis yapmak yasaktir.!)

Item Satisi veya Takas islemi :

Mevcut Satmak istediginiz itemler :

varsa Resimlerini ekleyiniz. ( daha saglikli ve bilgilendirici olacaktir )

karsilik istenilen Oyun parasi veya karsilik istenilen karakterin ozellikleri .. (Not : Kesinlikle YTL, EURO ,USD veya herhangi bir para birimi ile Knight online bolumunde satis yapmak yasaktir.!)

Not : ozellikle ayri konu acan kisilerin konulari silinecek uyarida bulunulacaktir birden fazla tekrarlamasi durumunda cezai islem uygulanacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 25 Temmuz 2006; 3:36:51 >

• (Not : Kesinlikle YTL, EURO ,USD veya herhangi bir para birimi ile Knight online bolumunde satis yapmak yasaktir.!)

Özellikle bu kurala dikkat etmenizi istiyorum. Bu kuralın ihlallerinde uyarı yapılmadan cezai işlem uygulanacaktır.
  • dün kekurikekaka kestim ring le belt çıktı ringin piyasası tamam da kekuri belt nekadar ediyo itemle ilgili olduğu için bu başlığa sordum

server : olympia
    item kekuri belt
  • Rogue 48 lvl (DLW için kasıldı sadece) inn deki ve üstündeki itemlerle birlikte !...

Mage Masterdir ve çıplak olarak satılacaktır!...

Rogue:
    http://img399.imageshack.us/img399/982/beramus48rogueko3.jpg

http://img112.imageshack.us/img112/7845/beramus48rogueinnvg7.jpg

Mage:
    http://img263.imageshack.us/img263/678/beramus61mageyt9.jpg

Olimpiada GB, item veya char a takas olur.. Pmden atın!...

Edit : Resim gözükmüyor!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qrt_ -- 25 Temmuz 2006; 8:39:29 >

• bende edana da md satıcam mustafa10 adım pm atın ucuza verecem
  • 2.000.000.000 coinse karşılık teklifleri olanları pmden bekliyorum.Beramus dayım.Oyunu oynayamadığımdan başka türlü değerlendirmek istiyorum para varlığımı.İtem, gb vs her neyse tekliflerinizi beklerim.

+8 Mirage daggerım da var poisonsız.Tekliflerinizi bekliyorum.Takas vs. yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcelik -- 25 Temmuz 2006; 9:54:56 >
  • diesde 57 level rogue assasin human
    +7 +6 md +7 fp set +9 dex takılar we kekury ring +0(bankada master itemleri fang of bakirra,tail of shaula,
    (1000den fazla atak 1000-1025 arası bşeydi)

gizli soruyu bilmiyorum değiştirmemde yardımcı olabilecek war mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: re_death

dün kekurikekaka kestim ring le belt çıktı ringin piyasası tamam da kekuri belt nekadar ediyo itemle ilgili olduğu için bu başlığa sordum

server : olympia
    item kekuri belt

benim gorusum en fazla 100m eder.
  • OLY.DA 61 LWL MAGE(itemsiz) VE EDANADA 2.5 MİLYAR PARA İLGİLENENLER>> aykutersin55@hotmail.com
  • YANLIŞ ALARM PARDON :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiTRaLYöZ -- 25 Temmuz 2006; 11:03:34 >
  • İtem Satışı

NİCK : Yellowboy_18

Serwer : Ares

Lvl : 63

İtem : Sword Of The Dead

Almak İsteyen Ark. Pm yoluyla anlaşalım...
  • BERAMUS EL MORAD 64 LVL WARRIOR
    7/12 SET , 15GB NAKIT PARA, +2 WE , +7 RAPTOR , TÜM SCROLLARDAN 500 ADET
    SATILIKTIR SADECE ISTANBUL PM ATIN GORUSELIM
  • cypher de +7 raptor arıyorum. reduceli de olabilir. takas yolu ile vermek isteyen olursa oyunda nickim mamilo . şu anda online c1. pm bekliyorum.
  • edanada fıre blast lasım ama ancak mırage ve 1m para verebılırım
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xarinth -- 9 Ağustos 2006; 11:36:34 >
  • ARESTE

Bronze Belt Alınacaktır ve DD 25 MAge Hat
  • quote:

Orjinalden alıntı: originals

ARESTE

5 defans cok isine yararmi sence
  • o zaman bi fikir ver yaw +9 mp belt var onu değiştirmem lazım 15gb da para var
    quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Orjinalden alıntı: originals

ARESTE

5 defans cok isine yararmi sence
  • Nick :8jk
    Server : edana
    LeveL : 47
    Itemler :rogue.warrior.priest chitinler.+1 ironcrossbow +1
    İLGİLENEN PM ME
  • Cypher'de satılık char,
    70 level Karus Warrior, Full item, Çok np, satılıktır. ilgilenenler mail atabilir veya pm.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.