Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts'ta Köpek Ölecek mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Call of Duty: Ghosts denilince aklımıza gelen ilk şeylerden biri de "köpek" diyebiliriz. Özel eğitimli köpeğimiz düşmanlarımızın başına büyük işler açacak. Buna karşın oyunun geliştiricileri herkesin köpeğin öleceğini düşündüğünü söylüyorlar.

Mark Rubin'in açıklamalarına göre herkes köpeğin öleceğini düşünüyor. Buna karşın köpeğin ölüp ölmeyeceğini şu an kimsenin bilmediğini belirtiyorlar. Rubin belki de köpeği öldürebileceklerini, ama geliştirici ekipten bazılarının köpekle kurulan duygusal bağla sebebiyle "köpeği öldürmesek daha iyi olur" dediklerini söylüyor.

Bakalım köpek ölürse hayvan hakları savunucuları harekete geçecek mi? 

• şaka mı bu.
  • Bir gif vardi kopek helikopter durusuyordu
  • CPT. Price bile öldü kopeh mi yaşar bu kaosta :P

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Canım oyun ne hale düştü arkadaş
  • Zaten gereksiz di birde öldürmiyecez dediler tam oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan Call of Duty 2 zamanlarında, CoD serisinin altın çağıdır o zamanlar bide CoD4 çıktığında falan, deselerdi ki gelecekte CoD oyunları Köpekler üstünden rant yapacak valla inanmazdım :D Köpek dayı altı üstü bunun muhabbetini yapmayın ya. Yani CoD gibi bir oyunu gündeme getiren şey köpek olmamalı. Başka şey mi kalmadı, gerçi başka yenilik yok... :D Ama yinede CoD oynanır, mutlaka oynarız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar "dogs dogs dogs dogs dogs dogs"dan sonra yaşayacağını mı sanıyorsunuz? Ters köşe için öldürecekler.

• Ulan oyunun başında ben kendim sıkacağım köpeğe yeter be it it it başka bir şey yok oyunda
  • Call of duty gHOŞT
  • güler misin ağlar mısın... Metal-Gear arkadaşın dediği gibi bu oyun köpekle değilde başka bir özellik üzerinden gündemde olmalıydı. Konuyu okuduktan sonra hafiften bir taş.. geçildiğini düşündüm. :)

• Oyunda havyan öldürülüyor diyenler bunun için imza dahi toplayanlar hasta kişiliklerdir. Oyun içinde insan öldürülüyor Müslümansan teröristsin damgası vurulmaya çalışılıyor. Kimseden tepki yok olsada kimsenin umrunda değil, İnsanı öldürmek ne kadar etik o zaman oyun içinde ?

GTA V havyanlara eziyet ediliyormuş COD'da köpek ölsün mü ölmesin mi ? oyun motorunda tasarlanmış hareketleri codelar ile script edilmiş poligonlar ve textureler ile şekil verilmiş hayvan ölmüş yada ölmemiş oyun içinde insanı öldürmemin çocuğun gelişimde etkisi yok ama hayvanın öldürmek olamaz. La 1 gidin la...

1 korum 2 yu eat dis it..want more anda dis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 24 Ekim 2013; 14:04:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Bir gif vardi kopek helikopter durusuyordu

bu daha komik

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

quote:

Bir gif vardi kopek helikopter durusuyordu

bu daha komik

/>

Bu ne lan. Bunu ilk defa goruyorum.. UHAsudhausdhausdhasuhduahsduashdasudh Koptum resmen ofiste herkes bana bakiyor bu adam neye guluyor diye

• hayvan haklarının da işi gücü yok oyunlara sarmış. para kokusunu çok iyi alıyorlar bunlar.

• Birde suna bakin

• cod4'ten beri köpekler ölüyor oyunda şimdi mi jetonları düştü?:D dogs,ı hate dogs!:D
  • quote:

Birde suna bakin

feci tşk geçmişler dogs dogs dogs dogs

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Oyunda havyan öldürülüyor diyenler bunun için imza dahi toplayanlar hasta kişiliklerdir. Oyun içinde insan öldürülüyor Müslümansan teröristsin damgası vurulmaya çalışılıyor. Kimseden tepki yok olsada kimsenin umrunda değil, İnsanı öldürmek ne kadar etik o zaman oyun içinde ?

GTA V havyanlara eziyet ediliyormuş COD'da köpek ölsün mü ölmesin mi ? oyun motorunda tasarlanmış hareketleri codelar ile script edilmiş poligonlar ve textureler ile şekil verilmiş hayvan ölmüş yada ölmemiş oyun içinde insanı öldürmemin çocuğun gelişimde etkisi yok ama hayvanın öldürmek olamaz. La 1 gidin la...

1 korum 2 yu eat dis it..want more anda dis
    />

Hayvan hakları sloganın arkasına sığınıp rant peşinde koşan o entel panpişlerin taa___@^^m*?%kym şimdi gta v e sardılar sırasıyla tüm oyunlara sararlar artık. Kafaya bak oyunlarda herkes leblebi gibi adam vuruyo sonra bazı ergenler gidip anasını babasını doğruyo onlara sesleri çıkmıyo oyunda hayvan ölünce kıyamet koparıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantasyFiRe -- 24 Ekim 2013; 15:07:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.