Şimdi Ara

The Evil Within'den Yeni Oyun İçi Görseller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Bethesda Softworks ve Tango Gameworks işbirliği ile geliştirilen The Evil Within'in yeni görüntüleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyunun yeni görselleri korku unsurunun ne kadar yüksek olacağını bir kere daha kanıtlıyor diyebiliriz.

Resident Evil 4'e benzer kontrol yapısına sahip olduğunu gördüğümüz oyunun yeni görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

• Ya şu. İdeo indirme isini halledin artik. İnmiyor hep.sorun hep.sorun

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun acayip fail olucak. Gameplay re4 ile hemen hemen ayni. Sadece oyunun konsepti farkli. Vurus hissiyati sifir.
  • Teknik olarak ne kadar başarılı olur bilemem ama korkutacağı kesin :D Yapımcısı sağlam çünkü.

• Son açıklamalarından sonra güzel bir çalışma ortaya koyacağını sanmıyorum. Bence de fail olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: snaket900

Son açıklamalarından sonra güzel bir çalışma ortaya koyacağını sanmıyorum. Bence de fail olacak.

Aynen katılıyorum. Ne zihniyeti varmış adamın. Bizde soruyoruz hala neden resident evil neden böyle oldu diye. Adam tam para yalakası. Birde şey demişti. Re remake satmadıgı için devamı gelmedi. Öküz beyinli oyunu Gamecube özel yaparsan satar mı?
  • hehe piramid kafaya rakip kasa kafa :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.