Şimdi Ara

Ubisoft'un PS4'e Özel İçeriklerine 6 Ay Süre

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

•      Ubisoft bu nesilde Sony ile Assassin's Creed konusunda anlaşmalar yapmıştı. PS Vita'ya özel oyun çıkaran firma, PS3 oyunlarına da özel içerikler yayınlıyordu. Aynı haber PS4 dönemi için de gelmişti. Fakat bu kez özel içeriklerin süreli olduğu ortaya çıktı.

Sony'nin yayınladığı PS4 tanıtım videosunda Assassin's Creed IV: Black Flag ve Watch Dogs'un özel içerikleri de yer aldı. Fakat videonun bu anlarında oyunların özel içeriklerinin 6 ay süreli olduğu belirtildi. Yani oyunların çıkışından 6 ay sonra 60 dakikalık özel oyun içi içerikleri diğer platformlarda da görebileceğiz;

• İyi olmuş.
    Özel içerik saçmalık bence,ya oyunu exc. yaparsın bir platforma,ya da multiplatform olur.
    Özel içerik de neymiş?

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

İyi olmuş.<br> Özel içerik saçmalık bence,ya oyunu exc. yaparsın bir platforma,ya da multiplatform olur.<br> Özel içerik de neymiş?

Çok doğru. Multiplatform dediğin zaman her platformda şartlar eşit olmalı. Firmaların aralarında yaptığı bu ufak tefek anlaşmalar son derece gereksiz.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony redgrave -- 24 Ekim 2013; 16:26:01 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.