Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. (286. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.994
Cevap
173
Favori
1.070.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk depo full ankara şehir içi verisi 9 litre

Kullandığım yerler genelde çok yokuşlu ama.

Yalnız bir önceki aracım i20 idi, 45 litre benzin alıyordu. Şimdiki 55 litre alıyor. Benim için değişen sonuç yok sürekli 600 km gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: realoguz45

Bence önceliği Çelik jant ve sis farına ver.Aracı en çok gösteren parçalar bunlar.

Kesinlikle katılıyorum. Vakit buldukça araştırıyorum ikisinide. Ama bunları (özellikle sis farını çerçevesiyle birlikte) bulmak zor. Servis fiyatları malum çok yüksek.
    Kesinlikle haklısın.bende Çelik jant - 900 tl cms marka - sis farı 900 tl orjinal - tavan barı voyager 350 tl - arka 3 cam film 200 tl 'ye aracı istediğim kıvama getirdim.fiyatları çok uçuk olmadığı için hepsini serviste garantili ve faturalı taktırdım.

Orijinalden alıntı: realoguz45

Kesinlikle haklısın.bende Çelik jant - 900 tl cms marka - sis farı 900 tl orjinal - tavan barı voyager 350 tl - arka 3 cam film 200 tl 'ye aracı istediğim kıvama getirdim.fiyatları çok uçuk olmadığı için hepsini serviste garantili ve faturalı taktırdım.

Kazasız güle güle kullanın. Ben de tavan barını yarın taktıracağım Omsa'dan. Fiyat aşağı yukarı yakın sizinkine.

Arka 3 cam filmini servis bana da aynı fiyat verdi yaptırdım. Ama işte sis farı fiyatı çok yüksek.

Jantlarınız ise gayet uygun. Hayırlı olsun. Fotosunu paylaşabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v0lkan06 -- 5 Şubat 2015; 14:45:34 >
  • inanın bu nissan ne yapacağını şaşırmış insanlarla kafa buluyor dün akşam liste fiyatları indirim öncesi fiyatlardı 1.2 tekna manuel için 74990 tl yazıyordu bugün ise 68040 tl yazıyor . kafayı yediler ne yapacaklarını şaşırdı bunlar .

Orijinalden alıntı: cosart

inanın bu nissan ne yapacağını şaşırmış insanlarla kafa buluyor dün akşam liste fiyatları indirim öncesi fiyatlardı 1.2 tekna manuel için 74990 tl yazıyordu bugün ise 68040 tl yazıyor . kafayı yediler ne yapacaklarını şaşırdı bunlar .

2014 fiyatları indirimli, 2015liler eski liste fiyatından girecektir muhtemelen

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: cosart

inanın bu nissan ne yapacağını şaşırmış insanlarla kafa buluyor dün akşam liste fiyatları indirim öncesi fiyatlardı 1.2 tekna manuel için 74990 tl yazıyordu bugün ise 68040 tl yazıyor . kafayı yediler ne yapacaklarını şaşırdı bunlar .

2014 fiyatları indirimli, 2015liler eski liste fiyatından girecektir muhtemelen

Söylediğinize kabulüm nissan öğretti bunu bize Dün başka bugün başka fiyat yazmasını nissan haricinde hiçbir markada görmedim
  • emrem68 kullanıcısına yanıt
    Ayni sekilde ben de cok rahatsiz oluyorum, bu kum tanesinin carpma sesine cozum ariyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendicans -- 5 Şubat 2015; 22:22:20 >
    Lastik sektöründe çalışan çok samimi bir arkadaşımla görüştüm çıkma olarak 225 55 19 ebatlarında 4 adet lastik ayarlıcak, amacım sırf test etmek adına. Beklediğim kriterleri karşıladığı anda sıfır olarak geçiş yapıcam kısmetse.. Ben taktım 55 yanağa.

1.6Dci X-tronic PPP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baskan`

Lastik sektöründe çalışan çok samimi bir arkadaşımla görüştüm çıkma olarak 225 55 19 ebatlarında 4 adet lastik ayarlıcak, amacım sırf test etmek adına. Beklediğim kriterleri karşıladığı anda sıfır olarak geçiş yapıcam kısmetse.. Ben taktım 55 yanağa.

O halde en yakın zamanda 225/55-19" ölçüdeki deneyimlerinizi bekliyoruz

Orijinalden alıntı: emrem68

arka kısmının açıkta durması ise evet bende de böyle duruyor. bende rahatsız oldum ama sanırım bagaj yapısı dolayısı ile başka ihtimal yok.

teşekkürler

• .
    .
    (08:35)
    Yeni araçlarda düzelme var mı yoksa hala böyle mi !!?
  • Arkadaşlar başka bir yerde bulamadığım için linkteki ürünü aldım, 4 gün bekledim ve sonuç hayal kırıklığı. Ürün araca uyumlu falan değil. Bildiğiniz maket bıçağıyla falan kestim. idare etsin diye bir süre kullanacağım.

• Dün 2007 model VW Caddy'mizi verip Nissan Qashqai 2014 1.2 Black Edition satın aldık bayiiden.

Allah herkese kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Bir acemi olarak, bir sorum olacaktı sizlere. Start/Stop özelliği ile alâkalı bir durum... Kırmızı ışıklarda start/stop özelliğini devre dışı bırakmak istiyoruz. Aslında hiç kullanmak istemiyoruz bu özelliği. Bir kere "OFF" yaptığımızda sürekli aynı kalıyor mu ? Yoksa aracı her çalıştırdığımızda yine açık mı olacak ?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun.Start stop sistemini ancak geçici olarak devre dışı bırakabiliyoruz.Sol dizimizin hemen üzerinde AUTO OFF tuşuna basarak iptal ediliyor.Fakat her kontak kapatılıp açıldığında tekrar devreye giriyor.1.2 BE.PP

https://store.donanimhaber.com/fa/a3/b1/faa3b108070d4589c8302542990fe3f6.JPG
     .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.