Şimdi Ara

HTC'de görev değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • HTC'de görev değişikliği






    Yıla One adlı amiral gemi modeli ile başlayan ve akıllı telefon pazarında tekrar ilk 5'e girme umudu taşıyan HTC, aradan geçen zamanda ilk on listesinden de düştü ve son çeyrekte ilk kez faaliyet zararı açıkladı. HTC One modelinin tedarik zincirinde yaşadığı problemler nedeniyle geç pazara sunulması firmaya asıl darbeyi vurdu. 




    Bu gelişmelerin HTC icra kurulu başkanı Peter Chou'nun koltuğunu salladığı iddia edilse de HTC'nin eş kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Cher Wang, yöneticisine olan desteğini yinelemişti. 




    Tayvan'dan gelen haberler firma içerisinde görev değişikliklerinin yaşandığına işaret ediyor. Yeni görev değişikliği ile birlikte Peter Chou yenilik ve ürün geliştirme konusuna odaklanacak. Cher Wang ise Chou'nun alanında yer alan satış, pazarlama ve tedarik desteği konularını kendi üzerine alacak. Ayrıca HTC'nin diğer kurucusu olan H.T. Cho firmaya geri dönecek ve bazı telefon projelerini yönetecek. 




    HTC One haricinde HTC One Mini modelini pazara sunan ve HTC One Max modelini de kısa süre önce tanıtan firma bununla birlikte halen istediği başarıyı yakalayabilmiş değil. Robert Downey Jr. ile başlayan reklam kampanyasının da konuya odaklanamadığı ve ilgi görmediği dile getiriliyor. 




    Cher Wang'ın akıllı telefon pazarında firmanın sıkıntı yaşadığı konuları üzerine aldığı görülüyor. Bundan sonraki dönemde firmanın ne tür stratejiler belirleyeceği ise merak konusu. 

     

     









  • Patron işe el attıysa yakın zamanda düzeltir bence

  • Reklamdan öndmlisi agresif fiyatla piyasaya girmek

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC 2 yıl öncesine göre rakiplerinden hep 1 adım ilerideydi biz java telefonlarla boğuşurken HTC windowsmobile 6.5 ile fark yaratıyordu biz 600 mhz işlemcili androidlerle sinir sahibi olurken htc nexus one Desire HD ile dönemin en performanslı cihazlarını üretmişti

  • Htc bu saatten sonra batmaya mahkum bir firmadır. Not edin hortlatırsınız ;)
  • Good Bye Htc.

  • akilli telefon pazarinda en buyuk etkiyi yaratan farktor islemci ve ekran. son zamanlarda basarili olan tum modellerin hemen hepsi farklarini ekran ve islemciyle ortaya koydular. kamera, kasa kalitesi, ses kalitesi bunlar tuketicilerin cogu icin ikinci sirada gelen, yeterli kalitedeyse sorun yok denen ozellikler. htc kasa ve ses kalitesiyle fark yaratmaya calisarak fiyatini gereksiz yere sisirerek rekabet gucunu dusurdu. kisaca yanlis ata oynadi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    akilli telefon pazarinda en buyuk etkiyi yaratan farktor islemci ve ekran. son zamanlarda basarili olan tum modellerin hemen hepsi farklarini ekran ve islemciyle ortaya koydular. kamera, kasa kalitesi, ses kalitesi bunlar tuketicilerin cogu icin ikinci sirada gelen, yeterli kalitedeyse sorun yok denen ozellikler. htc kasa ve ses kalitesiyle fark yaratmaya calisarak fiyatini gereksiz yere sisirerek rekabet gucunu dusurdu. kisaca yanlis ata oynadi.

    Dediklerinle celisiyorsun. Suan htc one dakinden daha iyi netlik ve gorsellik saglayan , seri uretimi yapilan bi ekran mi var ? (468 ppi ) ki bu deger cpu-z de 480 ppi gozukuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 23 Ekim 2013; 13:38:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana göre htc nin en büyük hatası pazarlama sonrasında da fiyatın diğer rakipler gibi uygun olmaması

  • antizero kullanıcısına yanıt
    Ekranı küçük olduğundan o dediğiniz :) Ekran büyüdükçe doğal olarak piksel yoğunluğu değeri de düşecektir.
  • Beter olsunlar şuan kullandığım desire x modeli performans olarak rakiplerinin gerisinde neden yazılım yüzünden telefon ics ile geldiğinde akıyordu jb güncellemesi yaptılar telefon kasım kasım kasılıyor artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lumia ve htc nin fiyat politikaları artık her ürün için yüksek fiyat politikasyıla çıkıyor

    en azından ülkemiz için orta seviye ürünler üst seviye fiyatlardan satılıyor amiral gemi modellerinin ise fiyatı hiçbirzaman düşmüyor

    kullanıcılar ise mecburen diğer markalara yöneliyor

    konu yine g2 ye gelecek ama 2.000 ve üstü fiyatla satılan modeller arasından fiyat olarak daha düşük ama donanım olarak daha yüksek modelleri tercih etmek daha akıllıca
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antizero

    quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura akilli telefon pazarinda en buyuk etkiyi yaratan farktor islemci ve ekran. son zamanlarda basarili olan tum modellerin hemen hepsi farklarini ekran ve islemciyle ortaya koydular. kamera, kasa kalitesi, ses kalitesi bunlar tuketicilerin cogu icin ikinci sirada gelen, yeterli kalitedeyse sorun yok denen ozellikler. htc kasa ve ses kalitesiyle fark yaratmaya calisarak fiyatini gereksiz yere sisirerek rekabet gucunu dusurdu. kisaca yanlis ata oynadi.
    Dediklerinle celisiyorsun. Suan htc one dakinden daha iyi netlik ve gorsellik saglayan , seri uretimi yapilan bi ekran mi var ? (468 ppi ) ki bu deger cpu-z de 480 ppi gozukuyor.


    Pardon ne çelişmesi, ekran ve işlemciyi övmüş, ekstra uğraş verdikleri kasa ve ses konusunda da keşke yapmasalarmış, ekran ve işlemcin zaten gayet iyiydi demiş. Ekranın keskinliği önemli ama düşünürsek s4 ve z'deki ekrana göre ppi değeri çok büyük fark oluşturmayacaktır zaten zira birbirine yakın ve ayırt edilmesi daha zor yapıya ulaşmış haldeler keskinlik konusunda. Kaldı ki bir tek ppi'a bakmamak lazım tabi ama onunla ilgili diyeceğim bir şey yok size tabiki, tek ona bakmadığınızı sadece örnek verdiğinizi düşünüyorum. Neyse hmm yönetim kurulunda değişiklik olmayacağına dair de bir açıklama yapmamış mıydı bunlar ya? Tam hatırlamıyorum ama çok çelişen bir firma :/ (misal One tek model dedi sonra kalktı Butterfly S'i tanıttı ne olursa olsun)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Khoradasein

    Ekranı küçük olduğundan o dediğiniz :) Ekran büyüdükçe doğal olarak piksel yoğunluğu değeri de düşecektir.


    Bizde biliyoruz. Dikkat ettiysen keskinlik diyoruz. Bilmis gibi atlamayin. Suan en keskin ekran one'da bide inkar edip durmayin. Ki super lcd3 var gunes altinda bile cok iyi goruntu veriyor. Ciksana digerleri ile disariya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Khoradasein

    Ekranı küçük olduğundan o dediğiniz :) Ekran büyüdükçe doğal olarak piksel yoğunluğu değeri de düşecektir.



    Bu her ekran için geçerli bir durum.

    Şuanda piyasada 4.7 inç fhd bir ekran daha yok ve 468 ppi yakalayanda yok.
  • antizero kullanıcısına yanıt
    Ben G2 kullanıyorum, ekran dışarıda da içeride de fena değil.
  • Sen çuvalla snapdragon600 al, htc one satamayınca bunlara one max e koy, sonra biz niye zarar ediyoruz, size müstehakk! Beter olun!

  • Ulan ne s800 müş be.. Görende telefonu oyun konsoluna çeviriyor sanır.. Neymiş bir sene sonra da oyunları akıcı oynatması lazımmış.. Hayır bu kadar telefon fetishi olmuş adam zaten bir seneden fazla aynı telefonu kullanmaz yine elinde telefon saatlerce oyun oynayan adamın telefonda hayır kalmaz.. Yemin ediyorum şu firmalar oyun odaklı telefon çıkarsalar da oyun diye bik bik edenlerden bir kurtulsak..

  • Teleonlarını plastik malzemeyle çıkartıp 200-300 TL aşağıdan satsaydı şu an herkes kullanıyor olacaktı :)

    Piyasada lg g2 1600 TL iken
    http://www.teknosa.com/urunler/125071105/lg-802-g2-16gb-white-akilli-telefon
    http://www.teknosa.com/urunler/125071019/samsung-i9500-galaxy-s4-16-gb-beyaz-akilli-telefon
    http://www.teknosa.com/urunler/125071026/htc-m7-one-silver-akilli-telefon

    Galaxy s4 ve htc one fiyatlarına bakın :D Birisi 2000TL birisi 1900 :D

    ingiltere fiyatlarını buraya yazıyorum.

    LG g2 435 sterlin
    htc one 413-407 sterlin
    galaxy s4 385-392 sterlin

    Yani arkadaşlar bu fitalandırmaya göre

    g2 1600 TL
    htc one 1500 TL
    galaxy s4 1400 TL olmalı


    Peki fiyatlar böylemi? Yazıklar olsun şu türkiyede ki telefon piyasasına...

    Sonra htc de görev değişikliği. Gelsinler türkiyedeki fiyatları bi görsünler ondan sonra bi aynaya baksınlar.





  • Fiyatlandirma konusunda agresif olmak zorunda htc firması htc kullancisi olarak ekonomik göstergeleri yukarıya taşıyacak surumden kazanma mantığını uygulamali htc yoksa 1.900 tl fiyatla satılan htc one ile bu iş yürümez 10 kişinin 9 unda ip5 s4 varsa oturup dusuneceksin sayın cho ..

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.