Şimdi Ara

Superonline fiber üçlük mü? telefonlu kampanya mı? ya da başka bir seçenek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. özellikle superonline bölümünü daha çok takip ediyorum. faydalı mesajlar ve iyi bilgiler var.

Sorum ise şu: superonline altyapısı var binada. araştırdığım kadarıylada superonline fiyat ve kalite açısından öbürlerinden daha iyiymiş. ben fiber 3lük kampanyasını yada telefonlu kampanyayı almayı düşünüyorum. şu an 3g ttnet mobil interneti kullanıyorum. ve uygunsa başka bir internet düşünüyorum(sınırsız). hangisini tercih edeyim? ya da başka bir seçenek varsa hangisi?
    ve superonline bayilerinden anlaşma yaparsam bir sorun durumunda sadece bayii ile çözebilirmiyim durumu? örnek verirsek kurulum aşamasında modemin yeri, çekim gücü, kablonun duvara düzgün bir şekilde eve zarar vermeden ve görüntüsünü bozmadan kurulumu gibi durumları sayabiliriz.

kampanya adresleri aşağıdadır:

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=69&d=fiber-3luk&t=0&gclid=COiV74fTq7oCFfMctAodJiUAkQ

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=43&d=limitsiz-fiber-nternete-t11-hediye&t=0

Cevaplarınız için teşekkürler.

• hiç cevap yokmu?
  • Bu fiyata alabileceğin en iyi hizmet şu an. Sinema paketiyle birlikte telefon, tablet ve akıllı tv ile yüzlerce filmi hız alanı etkilenmeden rahatça izlemek ayrı bir olay. Hangi şehirdeydin?
  • istanbul. cevabın için sağol. ama ne demek istediğini tam çıkaramadım?biraz açıklarsan?
    genede cevabın için teşekkürler
  • hiç cevap verecek yok mu? o kadar konuya bakılmış.
  • Fiber 3'lük kampanyasında 25 MBPS Sınırsız internetin 75 GB Hız alanın mevcut. Ay içerisinde yaptığın işlerle doğru orantılı olarak bu miktar azalacak ve geçersen 3 MBPS'e sabitlenecek. Aynı zamanda TTelekom üzerinde bir telefonun varsa Superonline bünyesine aktarılıp ödediğin sabit ücret ortadan kalkacak aylık 100 dakika ücretsiz görüşme hakkın olacak. Ev telefonun yoksa Superonline sana bir numara tahsis edecek o numara üzerinden aynı şekilde faydalanabileceksin. Sinema Paketine gelince TurkcellTV üzerinden izlediğin yayınlar veya Sinema Paketi'nden istediğin kadar hd film izle hız alanına etki etmez haliyle hızında düşmez. Bu hizmeti aynı zamanda telefon, tablet veya varsa evinde internet destekleyen televizyon tadından yenmeyecek bir hizmet haline dönüştürebilirsin.
  • Öncelikle cevabın için sağol. fiber üçlük tarifesini yazmışsın bunu öneriyorsun o zaman dedim. ama şöyle bir şey var. o da şu:

telefonlu kampanyada 20 mbps, 100 gb kota var ve yanında verilen telefon da var. takip edebildiğim kadarıyla kota önemli ki eğer birçok oyun sinema gibi şeylerden iyi bir şekilde faydalanmak ve diğer alanlarda youtube gibi konularda faydalanmak istiyorsan kota olarak 100 gb iyi gibi. ve fiyatı 64 lira. benim merak ettiğim diğer şeyde t11 turkcell telefon. t11 telefon için piyasada kalkmış 2-3 yıllık bir telefonmuş ve t40 gibi modeller varmış. öte yandan bir yorumda telefonun beğenilmediğini gördüm. ama fiyat olarak 64 lira fazla gibi. 55 yada daha aşağı bir fiyata olabilse iyi olurdu. telefon alırım hiç olmazsa dedim. ama fiyat biraz fazla.

fiber üçlük kampanyada 75 gb ve turkcell tv var. sitesinde aylık 5- 6 lira gibi bir fiyatı var. tvnin özellikleri ve senin dediğin ve benim yeni öğrendiğim hız alanına dahil olmaması. umarım doğrudur. alanlar sorun yaşamazlar umarım. bu kampanyada iyi özellikle fiyatı iyi(o da ilk 12 ay için) 49 lira. sonraki 12 ay 59 lira sanırım. burda 75 gb kota var. telefon tahsisi nasıl oluyor bilmiyorum ama sabit telefon yok. numara tahsisini de istemem herhalde çünkü internet için alıyorum. telefonla uğraşmak istemiyorum. tv de ise hep iyi seçenekler varmıdırki? tv platformlarındaki gibi yani digitürk ve dsmart gibi hepsi ayrı paketlere ayrılmış giriş paketinde sadece birkaç farklı kanalın olduğu bir sistem midir? iyi sinema belgesel spor kanalları dahil midir? öyle olsa belki. önemli olan burada kota nın 75 olması ve fiyatın 12 aylık da olsa 49- 50 lira olması iyi. bu nedenle beni düşündürttü alayımmı diye. ama gece kampanyası gibi kampanyalar uygun fiyatlarda olsaydı ve telefon kullanmayanlar için daha iyi olurdu sanki. çünkü internet alıyorsun sonuçta iyi bir internet kullanmak istiyorsun superonline altyapısı var zaten ve buna göre fiyatlar da uygun olsaydı işimiz daha kolay olurdu. bunlar olmazsa başka internet seçeneklerine bakacağım galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gostronger

Öncelikle cevabın için sağol. fiber üçlük tarifesini yazmışsın bunu öneriyorsun o zaman dedim. ama şöyle bir şey var. o da şu:

telefonlu kampanyada 20 mbps, 100 gb kota var ve yanında verilen telefon da var. takip edebildiğim kadarıyla kota önemli ki eğer birçok oyun sinema gibi şeylerden iyi bir şekilde faydalanmak ve diğer alanlarda youtube gibi konularda faydalanmak istiyorsan kota olarak 100 gb iyi gibi. ve fiyatı 64 lira. benim merak ettiğim diğer şeyde t11 turkcell telefon. t11 telefon için piyasada kalkmış 2-3 yıllık bir telefonmuş ve t40 gibi modeller varmış. öte yandan bir yorumda telefonun beğenilmediğini gördüm. ama fiyat olarak 64 lira fazla gibi. 55 yada daha aşağı bir fiyata olabilse iyi olurdu. telefon alırım hiç olmazsa dedim. ama fiyat biraz fazla.

fiber üçlük kampanyada 75 gb ve turkcell tv var. sitesinde aylık 5- 6 lira gibi bir fiyatı var. tvnin özellikleri ve senin dediğin ve benim yeni öğrendiğim hız alanına dahil olmaması. umarım doğrudur. alanlar sorun yaşamazlar umarım. bu kampanyada iyi özellikle fiyatı iyi(o da ilk 12 ay için) 49 lira. sonraki 12 ay 59 lira sanırım. burda 75 gb kota var. telefon tahsisi nasıl oluyor bilmiyorum ama sabit telefon yok. numara tahsisini de istemem herhalde çünkü internet için alıyorum. telefonla uğraşmak istemiyorum. tv de ise hep iyi seçenekler varmıdırki? tv platformlarındaki gibi yani digitürk ve dsmart gibi hepsi ayrı paketlere ayrılmış giriş paketinde sadece birkaç farklı kanalın olduğu bir sistem midir? iyi sinema belgesel spor kanalları dahil midir? öyle olsa belki. önemli olan burada kota nın 75 olması ve fiyatın 12 aylık da olsa 49- 50 lira olması iyi. bu nedenle beni düşündürttü alayımmı diye. ama gece kampanyası gibi kampanyalar uygun fiyatlarda olsaydı ve telefon kullanmayanlar için daha iyi olurdu sanki. çünkü internet alıyorsun sonuçta iyi bir internet kullanmak istiyorsun superonline altyapısı var zaten ve buna göre fiyatlar da uygun olsaydı işimiz daha kolay olurdu. bunlar olmazsa başka internet seçeneklerine bakacağım galiba.

Bence çok detaya takılıyorsun. Hız ve fiyattan yana sıkıntı yaşamak istemiyorsan başka alternatifin yok. Telefon için türk telekom sağolsun çok güzel bir ön yargı yerleştirdi insanların kafasında. Superonline voip sistemi (internet üzerinden ses alışverişi) üzerinden konuşturduğu için telefona boş yere konuşmasanda 17-20 lira gibi paralar ödemiyorsun. Ayrıca sabit hatlara yurtdışı 1. kademe ülkelere bile dakikası 9 kuruş gibi uygun bir fiyatı var. Sen bunu adsl gibi önce telefon ordan internet gibi düşünüyorsun sanırım. Evine gelip internetini kurdukları zaman gösterirler modemin arkasındaki phone 1 soketine telefon bağlarsan veya kablosuz telefonu modemle eşleştirirsen telefonu kullanırsın. Telefon tahsisi yaptırdığın için fiyatın 24 ay boyunca 54 olarak sabit kalacak. Telefonla aylık 150 dakikayı geçmediğin sürece 54 lira dışında para ödemeyeceksin. T11 konusuna gelince tavsiye edeceğim bir telefon değil.

• Superonline'ın tarifelerine kampanya gözüyle bakmayın kullandığınız süre boyunca fiyat konusunda söylenenin dışına çıkılması imkansız. Sol çalışanıyım yukarıda tüm detayları verdiğimi düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

SOL çalışanıysan.. sitenin önünden fiber geçiyor, yan sitede SOL fiber var karşı sitede de var, fakat bizimkinde yok çünkü site yönetimi başvurmamış.
    başvuracağını da sanmıyorum çünkü internet açısından çok -afedersin- öküz nüfusu olan bir sitedeyim, 14 bloktan sadece 3-4 blokta internet kullanımı var.
    sorum şu: benim SOL'dan faydalanma şansım hiç yok mu?

Site sakinleri olarak yönetime uygun bir dille anlatmanız gerekiyor. Gerekirse baskı yapın. Bunun siteye takılmasının tamamen ücretsiz ve siteye hiçbir zararı olmadan yapılacağını rekabet ortamı doğacağı için herkesin seçim yapma şansı olacağını iyi bir şekilde açıklamak gerekir. Büyük site tarzı yerler için zaten genelde pazarlık yapıyor tüm yönetimler. Yönetim odasına internet gibi şeyler ve sol tarafından kolayca kabul ediliyor. Baktın olmuyor aynı kafadan 3-5 kişi bulup işini doğru yapmadığı için yönetimi değiştirmeye çalışın. Ortada bir hizmet var ve ben paramla bundan yönetici yüzünden faydalanamıyorsam elimden gelen her şeyi yapardım.

• öncelikle superonline çalışanı olduğunu söylemişsin neredesiniz? sırayla gidersek çok fazla detaya takıldığımı düşünmüyorum. doğrusu bu bence. sizin görüşünüze saygı duyuyorum. bence araştırmak gerekir. telefondan internet bağlantısı olmadığını biliyorum fiber kablo yoluyla modeme internet bağlantısı oluyor diye biliyorum. bazı yerlerde telefonla ilgili sorun yaşayanlar vardı. ve ben internet alıyorum sonuçta telefon değil ki. tabii kampanyada telefonlu indirimler güzel ama internet kullanıcılarına da kolaylık sağlanmalı. internet tercih edenlere böyle rakamlar yerine daha uygun rakamlar olmalı. sonuçta diğer internet servis sağlayıcıları da kampanya yapıyor hemde televizyonla beraber ve 49-50 lira gibi fiyatlar sunuyorlar. benim için önemli olan hız değil. hız önemli ama 20 de olabilir 25 de. tabiiki herkes hızlı olsun ister bende bu yüzden kotası iyi olan kampanyalara bakıyorum. ama fiyatlarda önemli bu noktada. diğer internet servis sağlayıcılarına bakarsak böyle. ttneti tercih etmek istemediğim için zaten bakıyorum. hiç yoktan telefon parasıymış yok yalın internetse daha düşükmüş. bu doğru değil. bilgilendirdiğin için sağol ama hiç telefon işleriyle uğraşmak istemiyorum. ben superonline internet almak istiyorum. diğer kampanyayla ilgili telefonu önermemişsin o kadarmı iyi değil? ve fiyatların düşmeyebileceğinden bahsetmişssin sanırım. umarım doğru değildir. çünkü 64 lira yüksek(telefonlu kampanya) ve fiber üçlük kampanyasındaki 60 lira da yüksek. zaten diğer internet servis sağlayıcıları 50 lira civarı başlatıyor. ben superonline hızlı olduğu için ve interneti tam anlamıyla kullanmak istediğim için almak istiyorum. kota durumları malumunuz zaten. ama bir internet almak için bu kadar para yüksek.

ve an itibarıyla superonline sitesine girilmiyor. sizinde mi öyle?

• seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    telefon o kadar mı dandik? telefonlu 100 gb 64 lira. diğerine gelince fiber üçlük kampanyasıda 59 lira yani 5 lira fark var. tabii bu rakamlar 2. yıl için. fiyatlar düşmezse tercih etmeyebilirim de. çünkü diğer internet servis sağlayıcıları 49 lira dan başlatıyor. televizyonlu olanıda beraber. ama genede superonline almak istiyorum. telefon işlerinde sabit ücret var yok sonuçta internet alıyorum. telefon hizmeti değil. fiyatlar biraz iyi olsaydı daha iyi olurdu. uydu net altyapısı yok. ama telefondan bahsetmişsin. siz cep tlf. kullanmıyormusunuz yoksa?
    evdede telefon istiyorsunuz galiba. size saygı duyuyorum. siz bunu tercih ediyor olabilirsiniz. uydunet televizyonla beraber internet yapıyor. fiyatları da iyi gibi. ama bizde uydunet altyapısı yok. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 28 Ekim 2013; 14:16:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

site yönetimine baskı yapmakla ne alakası var? durumu yazdım ama anlamadın, demek ki SOL'da çalıştığın falan yok

bu DH'de herkes mi yalancı yahu

Senin superonline kullanabilmen yönetimin çıkarlarından geçiyor. Başka bir alternatifin yok. Sana burda yönetimden nasıl izin koparacağına dair kafa patlatıyorum yazdığın şeylere bak. Ne kazanıyorum sence burda insanları bilgilendirerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya'dayım. Telefon hizmeti almanın hiçbir zararı yok aksine faydası var. Cep telefonlarınızda dakika bitti veya olduda çekmiyor aranması gereken bir yer var elinin altında 150 dakikalık konuşma paketi var ücretsiz. Bu hizmeti aldığın zaman fiyatında 49/59 değil sabit 54 lira şeklinde geliyor. Hız alanın 54 liraya 75 GB ve film içinde indirmekle uğraşmıyorsun sinema paketin mevcut. Telefon kampanyası Fiber 3'lük ile kıyaslarsak 10 lira fazla ve 25 GB hız alanı fazlası var. Eğer telefon ihtiyacı varsa ve temel ihtiyaçlar dışında 3-5 özellik istiyorsan ideal bir telefon olabilir ancak android telefonum olsun diyorsan bir süre sonra yetersiz gelecektir. Siteye girebiliyorum problem yok.
    @gostronger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiberay -- 28 Ekim 2013; 23:36:59 >
  • kusura bakma ama bir şey demek istiyorum. hep telefonlu seçeneği öneriyorsun neden? bu bir şirket politikası mı oldu? daha önceki mesajlarım da neden istemediğimi belirttim zaten. ve fiyatlar düşmez mi çünkü bazı yerlerde fiyatın uygun rakamlara geldiğini gördüm. misal 64 lira çok. böyle olursa almayabilirim. daha belli değil ama bu rakam 60 lira ya da 55 lira gibi bir rakama gelmez mi?
    @Monsteray.
    cevabın için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 29 Ekim 2013; 20:59:01 >
  • Kampanya güzel çünkü. Şirketle hiçbir alakası yok. Söylediğin nedenler tatmin edici değil o yüzden ısrar ettim bunda. Superonline tabanlı telefon hizmetinin nasıl bir dezavantajı var merak ediyorum. Aksine şu an telefon hizmeti almadan direk sınırsız veya dsmartlı kullananlar 5 lira fazla ödüyor. Telefon numarası taşınırsa 49 numara tahsis ettirirse 54 hiç telefon istemezseniz 59 lira fiyat verecek size tüm yetkililer. Fiyat düşerse hız alanı da düşer hemde orantısız bir şekilde. 39 liraya 10 GB hız alanlı sınırsız kullanmak ister misin? Ben istemem. 64 lira 100 GB için yıllardır verilen fiyat o yüzden malesef o paket düşmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

Kampanya güzel çünkü. Şirketle hiçbir alakası yok. Söylediğin nedenler tatmin edici değil o yüzden ısrar ettim bunda. Superonline tabanlı telefon hizmetinin nasıl bir dezavantajı var merak ediyorum. Aksine şu an telefon hizmeti almadan direk sınırsız veya dsmartlı kullananlar 5 lira fazla ödüyor. Telefon numarası taşınırsa 49 numara tahsis ettirirse 54 hiç telefon istemezseniz 59 lira fiyat verecek size tüm yetkililer. Fiyat düşerse hız alanı da düşer hemde orantısız bir şekilde. 39 liraya 10 GB hız alanlı sınırsız kullanmak ister misin? Ben istemem. 64 lira 100 GB için yıllardır verilen fiyat o yüzden malesef o paket düşmez...

telefon için tatmin edici cevaplar alamamışsın. olabilir. ben baştan söylediğim gibi gene söyleyeyim. ben internet almak istiyorum. telefon değil. isteyen tercih edebilir. ayrıca fiyatların abone almak isteyenlere uygun rakamlara çekildiğini görmüştüm. genede cevabın için teşekkürler.

• Başlangıç için fiyatlar standarttır. Abonelik uzatılırken bazı ufak şeyler yapılıyor biliyorum. Telefon hizmetinde hala hemfikir değiliz. Sana zaten direk doğrudan internet verilecek. TT ile hiçbir bağın olmadan aynı modem üzerinden arkasına bağlarsan bir telefonum var dersin. Ayda kim 5 lira daha az ödemek istemez ki? Kampanya zamanında 49 ödeyen aboneler 40 GB daha az hız alanı olmasını umursamadan biz niye fazla ödüyoruz diye söyleniyorlar... Her neyse çok uzattık konuyu. Kullanış şekline uygun bir tarifeyle memnun kalırsın umarım.
  • ttnet aboneliğim 1 ay sonra bitiyor.SO a ecmek ıstıyorum dsmart(12 ay) + 50 gb akk li 25 mbit so 49 tl 24 ay taahhut bu fıyat nasıldır so a gecsemmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

Başlangıç için fiyatlar standarttır. Abonelik uzatılırken bazı ufak şeyler yapılıyor biliyorum. Telefon hizmetinde hala hemfikir değiliz. Sana zaten direk doğrudan internet verilecek. TT ile hiçbir bağın olmadan aynı modem üzerinden arkasına bağlarsan bir telefonum var dersin. Ayda kim 5 lira daha az ödemek istemez ki? Kampanya zamanında 49 ödeyen aboneler 40 GB daha az hız alanı olmasını umursamadan biz niye fazla ödüyoruz diye söyleniyorlar... Her neyse çok uzattık konuyu. Kullanış şekline uygun bir tarifeyle memnun kalırsın umarım.

Valla ben de dmsart iptal ettim. sanırım şu an piyasadaki mevcut tüm kampanyaların en iyisi sol 3lü fiber gibi duruyor. bir de akn sonrası hız 3 değilde şöyle 6 olsaydı tadımdam yenmezdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 30 Ekim 2013; 13:15:56 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.