Şimdi Ara

Mavi ekran sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ilk basta herhangi bi oyunu acinca bu hatayi veriyodu simdi durup dururken de vermeye basladi herzamanki gibi klasik mavi ekran geliyo pc donuyo ve assagida yazdigim bu hatayi veriyo
    stop: 0x000000D1 (0xFF933000, 0x00000002, 0x00000000, 0xECD017FC)

    Sizce sorun neden kaynaklaniyo olabilir. Bu arada bilgisayar NSIS hatasi da veriyo cogu programi yukleyemiyorum update ediyim dedim ama bilginiz malum sebepten edemedim yardimci olun bi halledelim su bilgisayari yeni aldim bi de annem garanti belgelerini ve faturayi sakladigi yeri bulamadigi icin goturemiyorum garantiye de cevaplarinizi bekliyorum ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Strokes -- 24 Temmuz 2006; 15:05:25 >



  • Kardeş oyunlarda yaptığı için direk ekran kartından şüphelenebiliriz.Ama ramlarında da sorun olma ihtimali yüksek.Bana sorarsan annen garanti belgelerini niydip edip bulsun.
  • bulmasina bulsunda ben kasayi actim o yuzden arizali parcayi bul getir diyolar kasayi actigim icin
  • Kardeş eğer başka bi ekran kartı ile deneme imkanın varsa dene.Yani eşten dosttan bi ekran kartı alıp dene.Baktın bilgisayar sorunsuz çalıştı.Ekran kartını sök götür.
  • slm arkadaş sorunun aynısı bir kaç günden beri bendede oluyordu,herşeyi denedim fakat bulamamıştım,saolsun bir arkadaş bana thermal macunu değiştirmeyi önerdi sanırım iyice yavşamış benimki,stabilite problemimi ne oluyormuş sanırım,ekran kartının fanını,işlemcinin fanını söküp macunları yeniledim,şimdi makine gıcır gıcır yapabilirsen bilgisayarcıya gitmene gerek yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.