Bildirim
Türkiye'nin dört bir yanından parçalarım geliyor VATAN sağolsun :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yapacak birşey yok hocam stok sorunu var şuan oem parçalarda nedendir bilinmez.Mağazalarda hiçbirşey bulamıyorsun stok yok hiçbiyerde. _____________________________ CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X -
işin kötü yanı bir tanede kasa fanı sipariş etmiştim çorumdan sadece o gelecek kargo parasına değmeyecek vatan için zarar bu sistemi bi düzeltseler kendileri için faydalı olacak hadi bizi geçtim
_____________________________ -
Bu nedir ? sparişlerin çorba olmuş :D
Vatana zararı olacağını sanmıyorum , nede olsa kargoyu senden peşin alıyorlar .
Ürünlerin hepsi ayni anda yola çıksa 2 günde alırsın diye tahmin ediyorum , ama vatan sağolsun 1-2 hafta da sürebilir ._____________________________ -
Öh artık ne diyim , Bu İnternet sparişlerini ne kadar geçiktiriyorlar böyle ?
Topkapı dibimde istediğim ürün olmayınca telefon açıp ne zaman geliceğini öğreniyorum.
Topkapıya en fazla 1 hafta sürüyor fakat vatanın bu işe acil hal çare bulması şart oldu , ülkeyi benden çok gezip geiyo bileşenler
bana 3 ayrı yerden gelmişti benimki iyiymiş:) _____________________________ -
Güzel birşey aslında, tek bir noktadan stok bekleyeceğinize stok olan mağazalardan gönderim yapılması güzel ama biraz yavaş iş yapıyorlar, hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. _____________________________ -
Kargo bedava oldu o kadar ürün aldık :) Gerçi ürünlerin parasından çıkarıyorlardır kargoyu da neyse :) Kardan zarar ederler :))
Şaka bir yana amcama birkaç güne gelir demiştim parçalar vatan beni yalancı çıkaracak
Sağolasın hocam senelerdir ekran kartını aldım alacam derken sonunda sipariş ettim
-
Şehirler değişmiş :) _____________________________ -
Vatan elemanları benimle dalga geçiyor heralde :)
Sapa sağlam gelsinde sorun değil gerisi :)_____________________________ -
Hayırlısı :) _____________________________ -
Aynen Hocam sapasağlam gelsin de 3 gün beklemişsin 5 gün beklemişsin pek önemi yok şimdiden Hayırlı olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Buda güzelmiş.
Her bir yandan geliyorlar.
Stoklamayı tek bir yere yapıp toplu gönderim yapacaklar heralde, yoksa niye şehirler değişsin ki.
Bu şekilde siparişler uzun sürüyordur heralde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bu foruma okuduğunu anlayan yönetim getirin bence, hayatımda bu kadar egoist ve anlama sorunları olan destek yönetimi görmedim.https://www.youtube.com/watch?v=44yD6wnaFJw -
Bizim milletimizi anlamak zor ,işini o kadar iyi yapan yer varken ,sürekli sorun çıkan ya da çıkma olasılığı yüksek olan yerden neden alışveriş yapılır ve buna devam edilir ki ? _____________________________ Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir. -
Daha uygun fiyatlı sorunsuz alışveriş yapabileceğim hangi siteler var ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: skelop
Daha uygun fiyatlı sorunsuz alışveriş yapabileceğim hangi siteler var ?
başka ucuz yok_____________________________ -
Özel mesaj attım. _____________________________ Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
Benzer içerikler
- itopya kupon kodu
- i5 mi i7 mi
- tray işlemci nedir
- foxconn n15235
- matlab sistem gereksinimleri
- mediatek dimensity 9400+
- işlemci sıcaklığı ölçme
- mediatek dimensity 8400
- snapdragon 7 gen 4
- mediatek helio g100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı