Şimdi Ara

Evde Yaratık Yakaladık [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
231
Cevap
17
Favori
14.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tuvalete girdiğimde banyo teknesinde bu yaratıkla karşılaştım. Önce ne yapıcağımı bilemedim. Sonra bulduğum pet bardağı üstüne kapattım. Bu yaratık sizce nedir kırkayak çıyan vs. mi? Ayrıca zehirli midir bir bilginiz var mı?
    [image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notescapeme -- 23 Ekim 2013; 3:24:23 >

• oha
  • o bizim evde olsa camları kapar gazı açar evden kaçar giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

oha
    feci oldum bu nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: notescapeme

Arkadaşlar tuvalete girdiğimde banyo teknesinde bu yaratıkla karşılaştım. Önce ne yapıcağımı bilemedim. Sonra bulduğum pet bardağı üstüne kapattım. Bu yaratık sizce nedir kırkayak çıyan vs. mi? Ayrıca zehirli midir bir bilginiz var mı?

Kendisi çiyan olur rutubetli yada ıslak yerlerde yaşar kiremit aralarınıda sever. Zehirlidir evet zehir ayaklarında bulunur felç yada ölüm riski vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

quote:

Arkadaşlar tuvalete girdiğimde banyo teknesinde bu yaratıkla karşılaştım. Önce ne yapıcağımı bilemedim. Sonra bulduğum pet bardağı üstüne kapattım. Bu yaratık sizce nedir kırkayak çıyan vs. mi? Ayrıca zehirli midir bir bilginiz var mı?

Kendisi çiyan olur rutubetli yada ıslak yerlerde yaşar kiremit aralarınıda sever. Zehirlidir evet zehir ayaklarında bulunur felç yada ölüm riski vardır

• Öperun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çiyan, örümcekle beraber kabusum olan iğrenç hayvanat.

İyi ki bizde yoklar evi ateşe veririm vallahi
  • Gece gece bakamadım mesajım bulunsun yarın bakarım

• notescapeme kullanıcısına yanıt
    Rutubetli bir evse normaldir.Tüylümü tüysüzmü yakaladığınız şey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

Rutubetli bir evse normaldir.Tüylümü tüysüzmü yakaladığınız şey ?
    ev afrikadamı birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

quote:

ister inanın ister inanmayın aynı böyle bir hayvan ben yazın gece yerde yatarkan benim kasıklarımda dolaştı.

uyku sersemi ilk anlamadım. sonra tekrar hissedince ayağa fırladım. yere düştü, direk ışığı yaktım ve bunu gördüm.

sonra odayı kilitleyip başka odaya geçtim. sabah kalktığımda boş bardağın içine girmiş çıkmaya çalışıyordu.

ben parçalıcaktım da babam bahçeye saldı. adam hayvan dostu

hayatımın en kötü anılarından biridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

ev afrikadamı birader

Bizim memlekette bunun 30-40 cm boyunda olanını gördüm yılan gibi mübarek hıphızlı ilerliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

ister inanın ister inanmayın aynı böyle bir hayvan ben yazın gece yerde yatarkan benim kasıklarımda dolaştı.

uyku sersemi ilk anlamadım. sonra tekrar hissedince ayağa fırladım. yere düştü, direk ışığı yaktım ve bunu gördüm.

sonra odayı kilitleyip başka odaya geçtim. sabah kalktığımda boş bardağın içine girmiş çıkmaya çalışıyordu.

okurken yamuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow

Çiyan, örümcekle beraber kabusum olan iğrenç hayvanat.

İyi ki bizde yoklar evi ateşe veririm vallahi
    sokakta bile görmedim böyle bir hayvan nasıl bir evde yaşıyorsun sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

oyş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Alıntıları Göster
    Çiyan bu kardeş bunla beraber uyudum ben kapı kenarlarında, boşluk olan her yerde olurlar küçük böceklerle beslenirler ve sadece gece dolanırlar gündüz göremezsin zehirli birşeymiş beni hiç sokmadılar ama arkasında 2 adet iğne gibi birşey var çok hızlı hareket eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Return of the jedi

sokakta bile görmedim böyle bir hayvan nasıl bir evde yaşıyorsun sen?

Alıntıları Göster
    onların yuvasını bul yağda kızarttınmı feci bir tadı oluyor hiçbir ruffles lays yada doritostan o kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum garantili.
  • Olum nerde yaşıyon la

• quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

ev afrikadamı birader

Bizim memlekette bunun 30-40 cm boyunda olanını gördüm yılan gibi mübarek hıphızlı ilerliyor

Bu ne lan mutant mı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.