Şimdi Ara

LG G2 SPIGEN KILIF (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
12
Favori
35.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yenı stoklar ındırıme gırmeye bılır tercıh sızın :)
  • dün akşam sipariş vermiştim bakalım ne zaman gelecek

şuan kargo takip daha girilmemiş
  • benım kargoya verılmıs yolda :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

benım kargoya verılmıs yolda :):)

benimkinide vermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 14 Ocak 2014; 21:03:21 >

• 1 gun beklettıler baya hızlılarmıs
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Bugüne özel !

Orijinal, faturalı, doğrulama kodu ile kargo bedava Spigen LG G2 Slim Armor Kılıf, Siyah, Lacivert ve Beyaz renklerde,

AYNI GÜN KARGO ve peşin fiyatına taksit avantajı ile 39,90 TL.

not: saat 17:00'e kadar gelen siparişleriniz aynı gün kargoya teslim edilir. kampanya stoklarla sınırlıdır.

http://www.monofe.com/urun/494/spigen-sgp-lg-g2-case-slim-armor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostekMono -- 15 Ocak 2014; 9:58:12 >

• arkadaşlar spigen.com.tr harici diğer sitelerde satılan spigen kılıfların orjinal ürün olup olmadıklarını anlamak için herhangi bir doğrulama yöntemi var mıdır? O kadar para verip sahte ürün almak istemem doğrusu.

Bu arada eğer izlemeyen varsa, Slim Armor ve LG G2 ile yapılmış bir düşme testi videosu.

http://www.youtube.com/watch?v=MyI0Ge9cnqI
  • ürünlerin içinde doğrulama kodu çıkmaktadır. doğrulama kodu ilehttp://www.sgporiginal.com/ adresinden kontrol yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montani

arkadaşlar spigen.com.tr harici diğer sitelerde satılan spigen kılıfların orjinal ürün olup olmadıklarını anlamak için herhangi bir doğrulama yöntemi var mıdır? O kadar para verip sahte ürün almak istemem doğrusu.

Bu arada eğer izlemeyen varsa, Slim Armor ve LG G2 ile yapılmış bir düşme testi videosu.

http://www.youtube.com/watch?v=MyI0Ge9cnqI

Kutunun icinden bir kod cıkıyor siteye girip orjinalligini test edebiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ayrıca sayın monoFe, özel mesajlarınızı kontrol ederseniz memnun olurum.
  • 2 gece oncekı sparısım elıme ulastı 20,40 TL ye kapıda odemelı aldım telefona ayrı bı hava kattı tank gıbı oldu mubarek :)
  • Peki bu ön sipariş olayı ne olacak arkadaşlar... mail attim ben cevap da geldi ön sipariş alınmıştır diye de e şimdi ne olacak...

• Benim urunde kargoya gelmis yarin sabah teslim alicam.bakalim su spigen nasil birseymis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2 gece oncekı sparısım elıme ulastı 20,40 TL ye kapıda odemelı aldım telefona ayrı bı hava kattı tank gıbı oldu mubarek :)

O fiyata nasıl aldınız?
  • 30 TL degerınde hedıye cekı verdıler DH ye ozel 49,90 dı 20,40 a dustu :) ekran koruyucusu olsaydı 0,40 TL ye de onu alacaktım ama ellerınde yokmus :D:D:D:D
  • Aynen bemde 20 liraya aldim.guzel jest yapti adamlar.

• beyaza beyaz fena olmadı he ?
     LG G2 SPIGEN KILIF LG G2 SPIGEN KILIF

• Birde biz hemen siparisi verdik.biraz yavas davrananlar ceki 50 tl uzeri alisverislerde gecerli kullanabilecekler.

• quote:

beyaza beyaz fena olmadı he ?
     LG G2 SPIGEN KILIF LG G2 SPIGEN KILIF

Hocam bende beyaz tele beyaz aldim.senin ki fener formasi disinda guzelmis

• recep41 R kullanıcısına yanıt
    ben kullandıktan 10 dakıka sonra stokları kapattılar ve 30 dakka fln sonra da 50 TL ve adet sınırlaması koydular :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.