Şimdi Ara

NEXUS 7 EKRAN CAMI TEPKİ VERMİYOR: ÖNERİLERİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mehaba arkadaşlar nexus 7'min camı çatladı görüntü var ama dokunmatik tepki vermiyor kilidi dahi açamıyorum. ekran komple mi değişmesi lazım yoksa sadece ekran camı yeterli bir çözüm olur mu ve de bunu nerden en ucuza halledebilirim? gerekirse yurt dışından sipariş etmeyi düşünüyorum tabi hangi site ucuz ve güvenli satış/kargo imkanı veriyor? yardımlarınız için teşekkür ederim, saygılar.





    editos: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackeR -- 21 Ekim 2013; 22:39:42 >



  • Aynı dertten muzdaribim. Ekran komple değişmesi gerekiyor. Zira dokunmatik panel ile ekranı birbirinden ayırmak çok riskli... Ekran kırılabilir. Türkiye'de asus ekran değişimine çok para istiyor. yurtdışından getirtmek istedim ama güvenemedim.
  • Blackram B kullanıcısına yanıt
    asus tr ye göndereceğime 2. el tertemiz bi asus alırım ekran değişimi fiyatına. yurtdışından paypal vb ile alıp burda bi yerde taktırmak en mantıklı çözüm gibi görünüyor. güvenilir siteler muhakkak vardır. az daha beklicem mantıklı bir öneri gelmezse yurtdışından komple ekran siparişi vermek zorunda kalcam.
  • Ayni sikinti bendede oldu ufacik catlak vardi ama ekran hicbir tepki vermiyordu ses ve powe tuslarinda sikinti yoktu ben aliexpress ten siparis ettim ekran ve lcd yi zaten birlesik geldi kendim topladim sorunsuz sekilde calisiyor 4 ay oldu tik yok. ben set seklinde 43dolara aldim sirf camini 15 dolara satiyorlar sirf cam alipta deniye bilirsiniz lcd panel kirilirsada sikinti yok zaten normalde camla lcd panel birlesik satin aliyorsunuz :) sirf 15dolar cam masrafiniz olur. cam degistirmek biraz zor ama lcd paneldeki ince filmide cikartmaniz lazim ve bir sure sonra icinde ufak tozlanmalarla karsilasila bilir bence set alinmasi daha mantikli 43 dolar ücretsiz gönderimle 25 günde evde hizli gelmesi icin 25 dolar daha odenmesi lazim ozaman 5 gunde geliyor.
  • piriyatel P kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dostum :)
  • Nexus 7 den sonra Asusa tövbe ettim.garantiye gönderdim suruyle ugrastiktan sonra anakarti degismisler.3g ozelligi imeiyi kaydettirmediklerinden calismadi.once muhatab bulamadim.bulduktan sonra imeiyi bildirecegiz dediler bildirmemisler gorunuyordu btk da.sonra o nexus7 1 metre yukseklikten dustu cami kirildi.aradim 400 tl istediler.600tl ye aldigim tablete 400 ne demek.attim bi köşeye öylece duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piriyatel P kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hayırlı günler. Forumda sizin asus nexus ekranı AliExpress ten getirtirip taktığınızı okudum, ben sipariş verdim ekranı taktım görüntü gelmedi yalnız dokunmatiği çalışıyor acaba neden olur diğer forumda flex i kablo dan demişler ne yapmam lazım şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m_yilmazefe kullanıcısına yanıt
    kardeşim hiçbişey yapmadan o halde sattım ben onu. ve evet yurtdışından getirmeni tavsiye ederim ama hangisi sağlamdır bilmiyorum hiç denemedim.
  • Teşekkür ederim hayırlı günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.