Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
64.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: caylakmudur

selam,
    temiz kurulum yapmadıysan zaten zip dosyasıni açınca içerisindeki weather apk dosyasını kur doğrudan çalışması gerek diğer iki apk yı zaten yüklemiyor.ben bu şekilde yaptım ve çalıştı.

ancak temiz kurulum yaptıysan (denemedim çünkü tema dosyalarını bulmam gerek)yine aynı şekilde her üç apk dosyası ile olur sanıyorum

Hocam teşekür ederim hava durumunu olayına hallettim içindeki app dosyalarını tek tek system app ye yolladım oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

galiba yeni bir sürüm var şimdilik indiriyorum ama çok yavaş

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582834

devamlı kopma var belki akşama bırakırım

sonuç aynı tüm linkler sorunlu şu an bile iki yerden tekrar deniyorum bazı linklerdeki dosyalardan bozuk olanlar var yani şimdi şu sürüm üzerine miui bal kaymak misali olurdu belkide olacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caylakmudur -- 25 Aralık 2013; 17:25:53 >
    sonunda başardım ,sorunsuz olarak temiz kurulum yaptım ,ilk 15,20 dakika çalışmayan herhangi bir programa denk gelmedim bildirim çubuğu yok ,ancak henüz root yada bir başka işlem yapmadım ,sadece tanışıp kaynaşıyoruz

root sorunu yok eroot gayet iyi çalışıyor ,wifi kopması olmadı(belki denk gelmedi),gps sorunu yok,pil ve hafıza gayet iyi gidiyor kesinlikle daha hızlı sarj da yada elde ısınma sorunu yok denk gelmedim
     Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caylakmudur -- 25 Aralık 2013; 22:42:51 >

• üstad lütfen dene pişman olmazsın söz telefona bir şey olursa benimkini yollarım,yarın bunun üzerine kaymak sürüp miui kurmayı düşünüyorum ama seninde bu sürüm ile ilgili fikrini almak istiyorum
    miui dan (3.12.22)haber kötü maalesef ,Türkçe olmuyor yani nerdeyse tüm Avrupa ve uzak dogu dilleri ve rusca dahil dil var ,açılışta bile Türkçe gelmedi bende doğrudan İngilizce kurdum,şimdilik bir sorun yok çalışıyor bugün performansını denerim

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caylakmudur -- 26 Aralık 2013; 13:08:27 >
    huawei ascend p6 - nokia lumia 520
  • beyler ben mhl adaptör aldım bağlıyamıyorum nasıl bağlarım vardımcı olurmusunuz
    not basit tak bağlantıyı yaptım

Orijinalden alıntı: umut010170

beyler ben mhl adaptör aldım bağlıyamıyorum nasıl bağlarım vardımcı olurmusunuz
    not basit tak bağlantıyı yaptım

o adaptörle ne bağlamak istiyorsun? otg belli başlı usb denetleyicileri çalıştırır klavye-flash bellek-mouse-oyun kontrolcüsü gibi.

Miui Türkiye
  • Yeni ğüncellemeden haber yok mu
  • Whatsapp yuzunden orjinal roma donmustum. Yeniden miui yukleyeyim dedim ve kurulumdan sonra reboot dedikten sonra soyle bir sey soyledi "rom may flash stock recovery on boot. Fix?" Yes dedikten sonra reboot etti ama Xiaomi logosunda takili kaldi su an ne yapabilirim?

Ekleme: Allahtan dload dosyam vardi. 3 tus kombinasyonu ile normale getirdim. Simdi nasil yukleyebilirim miui'yi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi Nakamoto -- 28 Aralık 2013; 16:34:40 >

Orijinalden alıntı: felixamor

Eğer Miui kurduktan sonra açılmıyorsa ses Kısma + güç tuşlarına basıp stok recovery'i açıp wipe yaparsanız açılır büyük ihtimal.

Tesekkurler deneyecegim. Peki kurmadan once mi yapayim?

Orijinalden alıntı: felixamor

Eğer Miui kurduktan sonra açılmıyorsa ses Kısma + güç tuşlarına basıp stok recovery'i açıp wipe yaparsanız açılır büyük ihtimal.

Tuslara basiyorum ama kapaniyor ve yine ayni logo geliyor.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.