Şimdi Ara

HTC One Max Kasım ayında ülkemizde satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • HTC One Max Kasım ayında ülkemizde satışa sunuluyor





    HTC'nin geçtiğimiz hafta resmen lanse ettiği Phablet sınıfındaki modeli HTC One Max, dünya ile aynı anda ülkemiz pazarında da boy göstermeye hazırlanıyor.




    HTC tarafından yapılan duyuruda One Max akıllı telefon modelinin Buz Gümüşü rengiyle Kasım ayından itibaren ülkemizde ve dünyada satışa sunulacağı açıklandı. Fiyat konusunda ise herhangi bir bilgi verilmedi.




    HTC patronu Peter Chou, One Max ile birlikte herkese bir HTC One telefon sunabileceklerini, yeni Sense 5.5 arayüzünün ise bugüne kadar sunulan en muazzam mobil deneyimi sağlayacağını dile getirdi. 




    HTC One Max modelinde 5.9 inçlik Full HD çözünürlük sunan bir ekran yer alıyor. 1.7GHz saat hızında çalışan Snapdragon 600 yongaseti ve Adreno 320 grafik birimi 2GB sistem belleği ile destekleniyor. 16GB depolama kapasitesi microSD kartlarla 64GB'a kadar artırılabilirken, 50GB Google Drive bulut depolama alanı da hediye ediliyor. 




    Arka tarafta Ultra Pixel, ön tarafta 2.1MP çözünürlükte kameraya yer veren HTC One Max ayrıca arka tarafta bir de parmak izi okuyucu modülü sunuyor. Parmak izi okuyucu kullanıcıların ekranı kilitlemesini veya kilidi açmasını sağlamanın yanı sıra; en sevdiğiniz uygulamalardan üçü için ayrı parmaklar tanımlamanıza da imkan vererek bunların hızlıca açılmasını mümkün kılıyor.




    Cihazın 3300mAh gücündeki tümleşik bataryası yanında HTC Power Flip Kılıfı da 1150mAh gücündeki dahili bataryası ile ihtiyaç duyulan anlarda kullanıcının imdadına yetişiyor. 




    Cihazda yer alan Sense 5.5 arayüzü isteğe bağlı uyarlanabilir konu kategorileri ile Instagram ve Google+ gibi içerik sağlayıcılara yeni entegrasyon sayesinde daha sosyal, kişisel bir HTC BlinkFeed de sunuyor. Yeni BlinkFeed ile, 120'ye kadar makale indirilebilmesi ve bu makelelerin çevrimdışı olarak okunabilmesi mümkün.

     

     

     








  • Ah bide snapdragon 800 olaydı :(

  • Acaba nasıl bir pil ömrü olacak rakiplerinden daha iyi olacağı kesin ama ne kadar daha iyi olur bekliyoruz bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

    Acaba nasıl bir pil ömrü olacak rakiplerinden daha iyi olacağı kesin ama ne kadar daha iyi olur bekliyoruz bakalım


    HTC'nin en iyisi, bir Huawei cihazı dışında phabletlerinde en iyisi :) Kılıfla onuda geçiyor.

  • Kazikcell'den aciklama bekleniyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HTC Specialist

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmed Altair Acaba nasıl bir pil ömrü olacak rakiplerinden daha iyi olacağı kesin ama ne kadar daha iyi olur bekliyoruz bakalım
    HTCnin en iyisi, bir Huawei cihazı dışında phabletlerinde en iyisi :) Kılıfla onuda geçiyor.


    Note3 varken kimse bunu almaz

  • 'ÇÖP'



    Diyerek tartismayi baslatiyorum. Hırçın fanboylar gormeniz dilegiyle hoscakalin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wozniak

    quote:

    Orijinalden alıntı: HTC Specialist
    quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmed Altair Acaba nasıl bir pil ömrü olacak rakiplerinden daha iyi olacağı kesin ama ne kadar daha iyi olur bekliyoruz bakalım
    HTCnin en iyisi, bir Huawei cihazı dışında phabletlerinde en iyisi :) Kılıfla onuda geçiyor.
    Note3 varken kimse bunu almaz


    Ses, parmak izi, sense, batarya omru, malzeme kalitesi gibi Note 3'ten üstün yönleri var. Bunları arayanlar alabilir gayet neden kimse almasın :)





  • Htc one kullanıyorum ve cok memnunum ama bu maxx i begenemedim bir türlü boyut büyüyünce ıyi olmuyor gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 800 ve ram 3gb olsaydı kendinden söz ettirirdi. Bu haliyle sadece haberleri çıkar ve gider.

  • Bakalım hangi kazıkçı operatörümüz cihazı keşfedecek ?

  • Bu haliylede alınabilir bir cihaz fakat fiyatı yüksek gelmeyecek deniyor, ki en az 1800 tl lerde olacaktır. 1600-1800 tl bandındaki G2 de S800, adreno 330 ve daha bir çok artısı varken ona max'ı sadece tasarımını beğenenler alır. Yoksa donanım ve fiyata önem verenler için mantıklı bir seçim olmayacaktır.

  • Satamayacaksınız ve batacaksınız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleyen müstakbel alıcıyım...

  • ÇÖP

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon haberlerinde 'çöp' kelimesini bence çok yanlış. Son sıralar çok dikkatimi çekiyor özellikle giriş seviyesi telefonlara çok yapılıyor zaten telefon giriş seviyesi tabi eksikleri olucak. Sana göre kötü başkasına göre güzel senin veya başkasının kalkıp da o telefonu aşalama hakkın yok o telefonu beyenenlere az saygı dudup 'beyenmedim' veya 'şu özelliğinden doyayı kötü ' v.b. Gibi daha uygun tabirler kullansanız kötü mü olur ? Ve son olarak Bu telefon için benim görüşüm telefon güzel ama S800 kullanılsaydı daha iyi olurdu.

  • Türkiyede On tane satar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Bu haliylede alınabilir bir cihaz fakat fiyatı yüksek gelmeyecek deniyor, ki en az 1800 tl lerde olacaktır. 1600-1800 tl bandındaki G2 de S800, adreno 330 ve daha bir çok artısı varken ona max'ı sadece tasarımını beğenenler alır. Yoksa donanım ve fiyata önem verenler için mantıklı bir seçim olmayacaktır.

    Daha bircok farkli özelliği var One Max'in.Lakin bu donanim ile zirveye oynayamaz.Kilifla 4500 kusur batarya , arttirilabilir hafiza , malzeme kalitesi , ses kalitesi? (Beats audio olmasa bile iyi ses cikisi olacagini umuyorum) , kendine has guzel arayüzü telefonu alınabilir kiliyor.Snapdragon 800 ile gelseydi Note 3 yerine bunu alan epey kisi olurdu diye dusunuyorum.Sonuc olarak kotu telefon degil ama Htc istese daha iyisini yapabilirdi sanki elinde kalan islemcileri satma cabasinda.Tercih edilebilir bir telefon ama hiz isteyen Max'i almaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 21 Ekim 2013; 18:51:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha dun youtubedan not 3 ile ses karsilastırmasına baktım Görüntü olarak her zaman amoled ekrandan bence LCD çok daha iyi fiyat olarak not 3 ile aynı gelirse düşünülebilir Ben aksama kadar müzik ve film izleyen adamım oyun çok önemli degil sonuçta benim gibi düşünenler boy farkı hariç her turlu sesi ekranı ve kalitesiyle not 3 e tercih ederler

  • S800 zaten high end bir kompakt çozum. Her telefona koymazlar zaten. Yukarida s4'ü olan arkadas cihaza çöp demis. Sorarsin sanki s800 var telefonunda. Rezillik diz boyu. Bu arada cihazin fiyati uygun olursa cok satabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.