Şimdi Ara

Sharp, akıllı telefonlar için IGZO panel seri üretimine başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sharp, akıllı telefonlar için IGZO panel seri üretimine başlıyor


    Görüntüleme alanındaki çözümlerle yakından tanıdığımız Sharp, akıllı telefonlar için IGZO panel seri üretimine 2013 sonu itibariyle başlıyor.


    Firmanın Kameyana Tesisinde hayat bulacak olan paneller, hali hazırda Sharp'ın televizyonlar için ürettiği panellerin üretiminde kullanılan 8G  cam katman teknolojisiyle üretilecek. IGZO panellerde daha ince film transistörler ve daha fazla ışık geçirgenliğini sağlayarak üretimde yüksek verimliliği beraberinde getirecek olan bu teknolojik hamle, Sharp'a sektörde akıllı telefonlar için bu çözümle geliştirilen panelleri üreten ilk firma ünvanını getirecek.


    Mart 2012'den bu yana yüksek çözünürlüklü monitörler, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar için LCD panel üretimini sürdüren Sharp, görüntü kalitesinden ödün vermeden düşük güç tüketimi sayesinde özellikle taşınabilir elektronik cihazların daha fazla pil ömrü sunmasını sağlayacak olan IGZO panellerin tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve Ultra HD görüntüleme birimlerinde kullanımının daha da yaygınlaşacağını söyledi.








  • Sharp'ın bu atılımına karşılık Samsung,Lg gibi üreticiler,sadece ''esnek ekran''kozunu kullanarak hata etmezler umarım.
  • Japon firmaları iyi güzel teknolojiler üretiyorlar da pazarlama ve bulunabilirlik açısından diğer rakiplerine karşı (özellikle G.Kore, Taiwan, Çin) zayıf kalıyorlar.

  • sony nin z2 de waad ettiği özelliklerden biri igzo panel

  • Sharp yaparsa en iyisini yapar. Sharp bu.

  • z1 mini' yi bu panel ile çıkarırlar mı acaba ?

  • bakaım panel konusunda lg nin hakimiyetine son verebilecek mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kucukyenici

    Japon firmaları iyi güzel teknolojiler üretiyorlar da pazarlama ve bulunabilirlik açısından diğer rakiplerine karşı (özellikle G.Kore, Taiwan, Çin) zayıf kalıyorlar.


    her konuda tutturmussunuz bir pazarlama reklam. normal aslinda. turkiye "uretilen" teknoloji, yapilan isler acisindan pazarlama satisin otesine gecememis ki, yorumlar otesine gecebilsin.

    pazarlama reklam diyen arkadaslara sormak istiyorum, 80lerde japon sirketleri amerikan ve avrupa tv ureticilerini piyasadan silerken daha iyi reklam ve pazarlama yapiyorlarmiydi. bugun amerikanin applei nasil korudugu tuttugunu dusunursek, yabanci bir firmanin gelip goz gore gore kendi ulkelerinde daha genis pazarlama agi ve reklam lobisi kurmasina izin verirlermi sizce. buna ragmen japon sirketleri batili tv ureticilerini piyasadan silip atti. peki nasil. daha rekabetciydiler. daha ucuza daha kalitesini uretebiliyorlardi. simdi bugun aynisini koreli ve cinli sirketler japonlara yapiyor.





  • Sony Z2 ile iyi toparlar bunu kullanırsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akmac

    Sony Z2 ile iyi toparlar bunu kullanırsa.

    Sony Tft Lcd den vazgeçemiyor kendinin 5.4 ve 5.2(?) oled ekranları olmasına rağmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.